Top 6 Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Paling Best

Posted on

Kedai Aircond Kereta Batu Pahat adalah satu dari banyaknya kedai automotif Johor yang best giler untuk korang kunjungi semasa berkunjung ke Batu Pahat.

Hai korang! Ada cerita menarik ni untuk korang yang tinggal sekitar Batu Pahat atau dalam proses mencari Kedai Aircond Kereta yang terbaik.

Memang tak best kan kalau aircond kereta korang rosak atau tak sejuk time drive?

So, artikel kali ni akan bawakan korang ke beberapa Kedai Aircond Kereta terbaik di Batu Pahat yang korang patut check out!

Nak pergi mana-mana pun takleh lari dari aircond kereta yang sejuk kan? Jadi, korang kena pastikan aircond kereta korang dalam keadaan terbaik dan servis yang berkualiti.

Tu sebabnya, aku dah kumpulkan beberapa Kedai Aircond Kereta terbaik di Batu Pahat untuk korang pilih. Jom kita mulakan 11 Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Terbaik.

1. Kedai Aircond Kereta Batu Pahat ALVA Concept Store – Batu Pahat

ALVA Concept Store - Batu Pahat
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat ALVA Concept Store
Alamat30, Jalan Jenang, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/mxcV8cXAzVopUZVPA
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 08.00 pm)
Telefon+60166337337
FacebookALVA Concept Store – Batu Pahat
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kedai belum complete sbb baru bukak x sampai sebulan, tp hasil kerja bagus, harga rm488 murah untuk
Potong Uv 99.9%
IRR 95%
warranty 7 tahun

Miqdam Musa ⭐⭐⭐⭐⭐

Staff friendly kemudahan macam hotel 5 bintang. Recommend so far tinted ok laa dibagi warranty 5 tahun👍🏻

R3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis tiptop terukssss . Layanan . Ruang menunggu memang A+++ la . So recommed terukss .

farhanahisam99 ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Dinn Air-Cond Service

Dinn Air-Cond Service
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Dinn Air-Cond Service
AlamatKedai MPBP, 6, Jalan Tekukur, Kampung Merdeka, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/HXMQNHFsV9ZSc8RM8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60137767688
FacebookDin Aircond Service & Repair
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Baru buat full service tetiba ekon mati.. diagnose oleh abam toman rupanye fius dah putus.. free je.. ekon pun dh sejuk semula.. hati gembira

9W2PSX Mr Kosnan ⭐⭐⭐⭐⭐

Very recommended…good info n knowledge..slidely cheaper than others

Muinuddin Mazian ⭐⭐⭐⭐⭐

But most of my friends refer me to this workshop if have aircond breakdown

Hafizan Johar ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Din Aircond services

Din Aircond services
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Din Aircond services
Alamat112, Jalan Tongkang Pechah, Taman Sri Idaman, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/99HbfhEvfo43Ch3N7
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60197578606
FacebookDin Aircond Service & Repair
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Memang profesional bahagian penghawa dingin. Sangat murah.. Berbanding dengan semua kedai di batu pahat. Dr kene 3.5k..kedai ni cas cuma 1.4k shj.. Memang sangat berbaloi..

Zaki Azali ⭐⭐⭐⭐⭐

Awesome place to repair ur car air-conditioned

IBRAHIM INTEGRA JDT AIM TARGET SOLUTION ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan..boleh bincang bajet terlebih dahulu.
Perlu sabar menunggu…pelanggan yang ramai.
Quality A+

Fauzi Masuki ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Man Air-Cond

Man-Air-Cond
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat ManAir Cond
AlamatNo. 13, Lrg Lima, Kampung Merdeka, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/j5s4enY9cGpiAmky5
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60127649454
FacebookMan Air Cond Batu Pahat
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Cepat dan servis bagusss

Fatin Z ⭐⭐⭐⭐⭐

Easy to discuss, affordable price, nice services provided by the team. Either new school or old school car can be repaired here👍🏻

Abah Hansem ⭐⭐⭐⭐⭐

Great service, nice boss, informative n skillfull staff, reasonable price.

Hamzah Hussein ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Ibnu rahim Car Air-Cond Services & Accessories.

Ibnu-rahim-Car-Air-Cond-Services-Accessories.
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Ibnu rahim Car Air Cond Services Acc
AlamatNo. 17, 18, Jalan Maju, Taman Maju, Johor, 83000 Batu Pahat, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Po2maqMo5ZGcyr9B8
Jam BukaIsnin – Ahad (08.30 am – 06.00 pm)
Telefon+601111990474
FacebookIbnu Rahim Brother Car Accesories and Services
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Goods explanation including the ac system and recommendation for fully utilization. Good price as well. Value for money. Recommended for car owner at BP for car AC services and gas top up. Tq

Mustapah Mohamed ⭐⭐⭐⭐⭐

Service cepat. Setakat tadi betulkan aircond kena RM10 je Mungkin sebab takde issue apa pon. Tak tau harga utk brg lain Mahal atau murah.

Norsahida Shahrom ⭐⭐⭐⭐⭐

Good shop. Tell lots of info and not ripping people.

Helmi Hadi ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Kedai Aksesori & Penghawa Dingin Kereta ACE

Kedai-Aksesori-Penghawa-Dingin-Kereta-ACE
Kedai Aircond Kereta Batu Pahat Penghawa Dingin Kereta ACE
Alamat38, Jalan Jelawat, Taman Banang, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/ojNqq8UTQjTFyRW19
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60127207236
FacebookCommunity Social Network Center
Review Google : 3.9 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

aircond dah sejuk ,👍

Mr kruk kruk ⭐⭐⭐⭐⭐

Good price, good services

Kian Peng Lee ⭐⭐⭐⭐⭐

great shop

Syam Sn ⭐⭐⭐⭐⭐

Nah, itulah beberapa pilihan Kedai Aircond Kereta Batu Pahat terbaik yang korang boleh pertimbangkan.

Jangan risau, dengan servis yang berkualiti, aircond kereta korang akan kembali sejuk dan berfungsi dengan baik.

So, tak payah lagi nak risau bila drive dalam cuaca panas terik di Batu Pahat ni!

Pastikan korang share artikel ni dengan kawan-kawan yang tinggal dekat Batu Pahat juga. Sharing is caring kan? Mungkin diorang pun tengah cari Kedai Aircond Kereta yang terbaik.

Lagipun, korang pun boleh share pengalaman korang selepas pergi ke Kedai Aircond Kereta yang korang pilih. Sharing is caring!

Jadi, tak perlu pening kepala lagi nak cari Kedai Aircond Kereta terbaik di Batu Pahat. Pilih je salah satu daripada kedai-kedai yang aku mention tadi, dan korang akan dapat servis terbaik untuk aircond kereta korang.

Jangan lupa, pastikan aircond kereta korang dalam keadaan terbaik supaya perjalanan korang lebih selesa dan sejuk!

Ok, sekian daripada aku. Harap artikel ni membantu korang dalam mencari Kedai Aircond Kereta Batu Pahat yang terbaik.

Jangan lupa, jaga aircond kereta korang supaya sentiasa sejuk dan berfungsi dengan baik. Sampai jumpa dalam artikel lain yang menarik. Selamat menikmati kesejukan aircond kereta!

Leave a Reply