Top 11 Kedai Aircond Kereta Klang Paling Best

Posted on

Kedai Aircond Kereta Klang adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor paling best yang mesti korang cuba!

Yo, bro! Korang pernah dengar tak pasal Kedai Aircond Kereta Klang yang terbaik? Wah, memang hot topic ni!

So, dalam artikel ni aku nak cerita sikit pasal kehebatan Kedai Aircond Kereta Klang ni.

Diorang ni memang juara dalam bidang aircond kereta, tak main-main!

Tak kira la aircond korang tak sejuk, bocor, atau tak berfungsi, diorang confirm boleh handle. Skill diorang memang power habis!

Yang lagi best, harga diorang pun memang berpatutan gila. Bukan main nak melantun harga macam tu je.

Diorang faham yang korang nak jimat duit untuk urusan lain, kan? Jadi, tak payah risau la nak service aircond kereta kat sini.

Tapi tak habis lagi, staff kat Kedai Aircond Kereta Klang ni memang friendly habis. Diorang tak ada la sombong or tak layan pelanggan.

Boleh tanya apa-apa je, diorang dengan senang hati jawab. Bukan tu je, diorang pun bagi tips berguna untuk jaga aircond kereta korang dengan baik.

So, korang tak payah lagi pening kepala cari kedai lain. Terus je ke Kedai Aircond Kereta Klang yang terbaik ni.

Service memang mantap, harga berbaloi, dan staff memang friendly gila.

Jadi, jangan lepaskan peluang dapatkan service terbaik untuk aircond kereta korang.

Share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah aircond kereta. Bagi diorang tahu yang Kedai Aircond Kereta Klang ni memang terbaik habis!

Mari kita mulakan 11 Kedai Aircond Kereta Ipoh Terbaik

1. Kedai Aircond Kereta Klang Ken Auto Air-Conditioning Service Centre

Ken Auto Air-Conditioning Service Centre
Kedai Aircond Kereta Klang Ken Auto Air-Conditioning Service Centre
Alamat174Q, Jalan Kepayang, Off, Jln Meru, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/cgWv2teREuGymTMX6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.30 pm)
Telefon+60 19-367 3993
FacebookKen Car Air Cond Services Centre
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Awesome service…pergi awal pagi pukul 9.30. sekejap je siap

Farhana Mohd Yusof ⭐⭐⭐⭐⭐

Looking for good air cond service in klang ? This is the place !!! Came here after reading good review. Highly recommended. Fast service and great workmanship. Boss will explain parts to replace with affordable price too !!! Experience & trustworthy workshop

Jun Xian Chau ⭐⭐⭐⭐⭐

This shop almost can repair any air cond problem for car and most important the taukey (green shirt) very honest and sincere with his works 👍

Ikmal Hisyam ibrahim ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Win Win Car Audio Accessories & Air-Cond Service Klang

Win Win Car Audio Accessories & Air-Cond Service
Kedai Aircond Kereta Klang Win Win Car Audio Accessories & Air-Cond Service
Alamat124, Jalan Batu Unjur 1, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/xcNUMP2XDsE6Fppt7
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 07.30 pm)
Telefon+60 17-267 1818
FacebookWin Win Car Audio Accessories & Air-Cond Service
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Workshop ni memang recommended sangat2. Dtg sebab aircond problem. Terus buat checking semua, cooling coil bocor. Pomen mesra pelanggan & sangat teliti. Harga repair berpatutan. Thankyou Mr. Tee 👍🏻

Ahmad Naz Zamudin ⭐⭐⭐⭐⭐

Siapa ada masaalah aircond,boleh datang kedai ini.memang recommend sangat2..Bos dia terbaik,ramah dan yang paling penting dia akan cek dahulu dan tunjuk mana barang yang rosak dan perlu diganti.Harga memang terrrrrrrrrbaik sangat2.

Ujang BahNi ⭐⭐⭐⭐⭐

Baiki sensor aircond proton satria neo. Price quote clearly before start. Kerja cermat dan bagus. Price reasonable (cheaper from 2 previous workshop surveyed)

Firdaus Othman ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Aircond Kereta Klang BS Auto Aircond Service

BS Auto Aircond Service
Kedai Aircond Kereta Klang BS Auto Aircond Service
AlamatLot 3091E, Shapadu Hwy, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/nBd4kS1AYZ3MvNRu5
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-993 5419
FacebookBS Auto Aircond Service | Klang
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Staff yang sangat friendly dan sangat ramah..menerangkan tips penjagaan air cond dengan jelas.menyediakan kemudahan menunggu..nice service..sangat recommended

lokman hakim ⭐⭐⭐⭐⭐

Service yg mantap…penerangan yg jelas…yg best pekerja semua friendly…tq BS AUTO AIRCOND SERVICE👍

Mamal Clunk ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis yg bagus..penjelasan yg terang Dan jelas..harga pun baik

Nurulhafiz Che Das ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Kedai Aircond Kereta Klang ZAS Garage Pakar Air Cond Kereta

ZAS Garage Pakar Air Cond Kereta
Kedai Aircond Kereta Klang ZAS Garage Pakar Air Cond Kereta
AlamatBandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/QpsTexAJXKy2GGtV6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60 14-811 6697
FacebookServis Kereta Murah,Klang – Zas Garage
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mantap penerangan Dan service terbaik

Zulafinday Ramly ⭐⭐⭐⭐⭐

Trusted pomen, lepas full checking pomen briefing n advice apa part yg rosak, apa yg perlu ganti n apa yg tak perlu ganti. Harga reasonable compare dr workshop lain. Highly recommended 👍👍👍👍😎

Am Hamzah ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended..spe² yg nk servis econ kereta blh dtg kedai ni..harga murah dan berpatutan dri kedai lain..poman pun jujur dan akan bagitau kita sebelum tkr brg..👍👍👍

Ahmad Zakhir ⭐⭐⭐⭐⭐

5. LS Car Air Cond Centre Klang

LS Car Air Cond Centre
LS Car Air Cond Centre
AlamatJalan Young, Kampung Sijangkang, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/iuqbiiTeSi5pUKoF6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60 12-316 5889
Facebook
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good aircon service in the town, reasonable price

Harry Bok ⭐⭐⭐⭐⭐

Good price & good service with a reasonable price

AmearTeksim Innova5385 ⭐⭐⭐⭐⭐

Service aircond, pomen ramah, jarga berpatutan, beng hock jujur orangnya.

rahim masri ⭐⭐⭐

6. Hing Hoe Auto Air Cond & Radiator Service Klang

Hing Hoe Auto Air Cond & Radiator Service
Kedai Aircond Kereta Klang Hing Hoe Auto Air Cond & Radiator Service
Alamat155, Persiaran Raja Muda Musa, Pelabuhan Klang, 42000 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/jjA39Va2RFgxXg4N7
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.30 am – 08.30 pm)
Telefon +60 12-219 8399
FacebookHing Hoe Auto Aircond & Radiator Service
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis yang mantap n laju.. Technician skillful n peramah.. Harga berpatutan.. Tauke bg penerangn yg jelas sblm tukar barang ape2.. TQ

Khairi Ridzuan ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik. Sentiasa memberi nasihat cara penjagaan pendingin hawa kenderaan.

Mohd Rusydi Alias ⭐⭐⭐⭐⭐

Kindy boss with good service, the price is reasonable and very recommended.

Louise Loo ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Hock Lai Car Aircond Service Centre Klang

Hock Lai Car Aircond Service Centre
Kedai Aircond Kereta Klang Hock Lai Car Aircond Service Centre
Alamat107, Persiaran Sungai Keramat, Taman Klang Utama, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/zqfjjjf1hZYMAuEz7
Jam BukaIsnin – Sabtu(09.00 am – 07.30 pm)
Telefon+60 3-3290 1391
Facebook
Review Google : 3.9 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

the price is a bit expensive. too many suggestions to change components. But the staff very friendly

Mohd Razi Miftah ⭐⭐

Best in quality and service. Price is reasonable for the area.

Devan Sadasivam ⭐⭐⭐⭐⭐

Best service ever….. A bit pricy but Quality check top notch!!

Vimalanathan Thayaneethy ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Best Cool Auto Air-Cond Service & Acc Klang

Best Cool Auto Air-Cond Service & Acc
Kedai Aircond Kereta Klang Best Cool Auto Air-Cond Service & Acc
AlamatNo. 7-A, Jalan Balau 1, Batu 5 3/4, Jln Meru, Taman Meru Jaya, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/fiHjwLmdnZREGA2H9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.31 pm)
Telefon+60 12-320 8009
FacebookCool Car Air Conditioning
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Bagus sekali, bayarannya tidak mahal, bisa diterima oleh kami warga kecil

卢六六 ⭐⭐⭐⭐

good service & honest explaination by their boss. Their worker also was competent

Mohd Ariff MY ⭐⭐⭐⭐⭐

good, fast service… aircond gas top-up cost RM40

Sholeh Aminudin ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Starlight Car Air Cond Klang

Starlight Car Air Cond
Kedai Aircond Kereta Klang Starlight Car Air Cond
Alamat37, Jalan Permai 1d, Taman Perindustrian Pandamaran, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/vmDymdUDnRfHdPzL9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.15 am – 07.00 pm)
Telefon+60 16-270 9998
FacebookStar Light Air-con,Refrigertor,Washing Machin and Electrical
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Saya sudah melawati kawasan ini. Teryata mereka smua profesional bila membuat aircon terutama bg kenderan berat.lagi pun dia memerlukn masa hnya 5 minit untuk sampai ke pangsapuri telok gong.

Jamerry Mahali ⭐⭐⭐⭐⭐

Laluan saya dlm kawasan meru terlalu baik sgt.

SHARIFAH HASLINDA SYIED HAMZAM AL-MUFAZZAL ⭐⭐⭐⭐

Pusat servis aircond kereta dan lori yang mesra pelanggan

azman mohd shafie ⭐⭐⭐⭐

10. Kembara Auto Aircond & Car Services Klang

Kembara Auto Aircond & Car Services
Kedai Aircond Kereta Klang Kembara Auto Aircond & Car Services
AlamatNo 21,Lorong Tanjung Syawal 1/ku3, Jalan Goh Hock Huat, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/QcT2p35nmBfUpMNU9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 19-436 8335
FacebookKembara Auto Air Cond & Car Services | Klang
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Terbaik service .. mekanik berpengalaman..

Mohammed Aunie ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis tip top ,pomen pun jujur

indah anggun ⭐⭐⭐⭐⭐

Sedap sangat sup pokdin. sup tu mmg pehhh padu rasa. Korg kena try serious. Nasi goreng sedap. Semua sedap2!!! SEDAP SANGATTT!!!

Nur Alayna ⭐⭐⭐⭐⭐

11. VS Auto Accessories & Air Cond Services Klang

VS Auto Accessories & Air Cond Services
Kedai Aircond Kereta Klang VS Auto Accessories & Air Cond Services
AlamatMY Selangor Klang Kawasan 18 Jalan Kapar 208, Ground Floor, Jalan Kapar Batu 1, 41400, 41400, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/uJC7hvu2HEs3SLVm9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 19-690 9969
FacebookZ One Auto Accessories and Air Cond Services
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Reasonable price and good service!

Elk Elk ⭐⭐⭐⭐⭐

Places for car tinted..price also reasonable

Abd Razak Razali ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service and ample of accessories

Jaganes Retnam ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Aircond Kereta Melaka Terbaik

Jadi, itulah cerita pasal Kedai Aircond Kereta Klang yang terbaik gila.

Korang boleh rujuk artikel ni kalau ada masalah dengan aircond kereta korang. Memang terbaik habis!

Diorang ni pakar dalam bidang aircond kereta. Tak kisah la aircond korang tak sejuk, bocor, atau tak berfungsi, diorang confirm boleh settlekan. Skill diorang memang power!

Harga diorang pun berpatutan gila. Takde la nak kena tukar aircond baru just sebab masalah kecik je.

Diorang faham yang korang nak jimat duit untuk benda lain. Jadi, memang worth it la pergi ke Kedai Aircond Kereta Klang yang terbaik ni.

Oh, tak lupa, staff kat sana pun friendly habis. Boleh tanya apa-apa je, diorang dengan senang hati tolong.

Lagi pun diorang bagi tips dan nasihat untuk jaga aircond kereta korang dengan baik. Memang setiap sen pun berbaloi!

Jadi, tak payah fikir panjang lagi. Kalau korang nak service aircond kereta, terus je ke Kedai Aircond Kereta Klang yang terbaik ni.

Service memang terbaik, harga berpatutan, dan staff memang friendly gila.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah aircond kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Aircond Kereta Klang ni memang jadi pilihan terbaik!

Okaylah, tu je outro aku kali ni. Semoga artikel ni memberi info berguna tentang Kedai Aircond Kereta Klang terbaik ni.

Jangan lepaskan peluang dapatkan service terbaik untuk aircond kereta korang.

Leave a Reply