9 Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Terbaik

Posted on

Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Terbaik termasuk 9. G-Mie Aircond Service 8. SBM AirCond Service 7. Komuniti Aircond & Workshop Service …

Eh, ada berita baik ni! Aku nak kongsi dengan korang semua pasal Kedai Aircond Kereta Kota Bharu yang terbaik. Meh sini aku cerita sikit-sikit, jangan tak tahu pulak.

Korang penah tak mengalami masalah aircond kereta yang tak sejuk? Ha, memang frust gila kan.

Tapi jangan risau, sebab kat Kota Bharu ni ada Kedai Aircond Kereta yang memang terbaik habis. Dorang ni expert dalam bab servis aircond kereta, tak main-main tau.

Dari feedback yang aku dengar, Kedai Aircond Kereta Kota Bharu ni memang famous dengan kebolehan dorang nak tackle segala jenis masalah aircond kereta.

Dari bocor sampai tak sejuk langsung, dorang boleh handle. Memang takyah risau la kalau aircond kereta korang ada masalah, sebab dorang ada solusinya.

Yang bestnya lagi, Kedai Aircond Kereta Kota Bharu ni tak cuma bagus dalam servis je, tapi dorang pun guna teknologi terkini untuk memastikan kereta korang betul-betul selesa.

Aircond korang akan balik macam baru, sejuk gila tak tipu!

So, untuk korang yang ada masalah aircond kereta, takyah fikir panjang. Terus la ke Kedai Aircond Kereta Kota Bharu yang terbaik ni.

Memang patut la terbaik, sebab dorang ni ada experience yang panjang, teknologi yang canggih, dan servis yang memuaskan hati.

Apa tunggu lagi? Jom la kita support Kedai Aircond Kereta Kota Bharu yang terbaik ni. Jangan lupa share info ni dengan kawan-kawan korang yang ada kereta.

Siapa tahu diorang pun tengah mencari Kedai Aircond Kereta yang terbaik kan? Mari kita mulakan 11 Kedai Aircond Kereta Johor Bahru Terbaik.

1. Cuan AUto 4X4 & AIrcond Accessories Services Centre

Cuan AUto 4X4 & AIrcond Accessories Services Centre
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Cuan AUto 4X4 & Aircond
Alamat2604 A-C JALAN ABDUL KADIR ADABI,,, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/7qbek7VeNfefZt9H8
Jam BukaSabtu – Khamis (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60199583019
FacebookCUAN AUTO 4X4
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The boss and the workers are friendly, they work fast. The price is reasonable too

Pie Sheng Koh ⭐⭐⭐⭐⭐

Nice service but I was wondering when they say I need to change the brake pads as per the following photos. 😅

Ahmad Nasran Abd Halim ⭐⭐⭐⭐⭐

Honest, quick, friendly, tauke and employees alike. Fixed up my car Aircond relatively quickly for a two cooling coil car. Also tested both cooling coil and show proof of damage. Gives recommendations as needed by customer. Keep up the good work

Fadzli Sajeli ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Awana & Lie Car Air-cond Service (Awana & Adam Aar Cond Services)

Awana & Lie Car Air-cond Service (AWANA & ADAM AIR COND SERVICES)
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Awana & Lie Car Air-cond Service
Alamatlot 1032, E berek 12, Jalan Hospital, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/eKadi8pH8SXXzvz69
Jam BukaSabtu – Khamis (09.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60182991445
FacebookAwana air cond servis
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tempat yg kebiasaan sesak lebih mudah menggunakan motosikal jika hendak kesini.

Fazli Saad ⭐⭐⭐⭐⭐

gi sining. bgtau problem. pasang alat. ketuk2 tgn sikit pd tempatnya. terus tahu problem kat mana. beri penerangan dan menjawab soalan dgn baik. malangnya x dpt settle kat sini sebab perlukan masa sehari.

MI AAbdullah ⭐⭐⭐⭐⭐

Good customer service shop. Price is reasonable compare to their professional job service. Highly reccomanded

wan ariff fadzillah wan abdullah ⭐⭐⭐⭐⭐

3. V One Aircond Accessorioes And Exhaust

V One Aircond Accessorioes And Exhaust
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu V One Aircond Acc And Exhaust
Alamat3472A,Jln pasir Puteh,kubang keranji Pasir Tumboh, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/dmw2DH875LQ1Nbci8
Jam BukaSabtu – Khamis (09.30 am – 07.30 pm)
Telefon+60179723833
FacebookV One Air Cond Accessories and Exhaust
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Highly recommended workshop for conti and japanese car. Not to mention local car as well. Decent quality, great service with reasonable price. Look no further than this workshop esp if you live within 10km distance area.

Azfar Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Rekemen dtg disini.bos dia servis baik. Harga pun blh dengar

MZ ⭐⭐⭐⭐⭐

Pusat servis di hati pengguna

Hasamuddin HM ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Dr Tecnic Auto Air- Cond- Service & Acc.

Dr Tecnic Auto Air- Cond- Service & Acc.
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Dr Tecnic Auto AirCond Service & Acc.
AlamatLot 1683-C, Jalan Dusun Raja, Kampung Cherang, 16200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/M8CEiJdiPUsSKCdy8
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60139615874
FacebookDr Tecnic Auto Air-Cond
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Bagi aku “one of the best” pomen aircond di Kelantan..hrga x “smelih” orang..n pomen yg tau apa yg dia buat..bukannya trial & error pastu kita yg tanggung..recommended..

Izzat Che Nawi ⭐⭐⭐⭐⭐

1. Friendly 2. Prior inspection n consultation before asking for changing new parts etc. 3. Experienced workers 4. Affordable 5. Honest

Mohd Zulhilmi Che Had ⭐⭐⭐⭐⭐

Dah biasa dengan aircond Land Rover Defender

Joo Seng Tan ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Jeh Aircond & Accessories

Jeh Aircond & Accessories
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Jeh Aircond & Acc
AlamatLot 1442, Bangunan Ismail Yaacob, Jalan Hospital, Kampung Tapang, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/u4ibSsAiWqi4Vamx7
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60127049249
FacebookJeh Aircond Accessories
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Change my aircond cooling coil at here for Honda Civic Fc. The boss & technician is friendly. Prices is reasonable. Highly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Ea Wisni ⭐⭐⭐⭐⭐

Pendek cerita, kalau hantar sini mesti settle masalah aircond. Nak tinted cermin kereta pun boleh ikut bajet.

Muzakir Yusof ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellence service to add accessories for your car 👍.

Khairul Anwar Syahmi Bin Che Ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Ban seng aircond service

Ban seng aircond service
Kedai Aircond Kereta Kota Bharu Ban seng aircond service
AlamatBandar Kota Bharu, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Ciej2Pf4QQZhnGfs6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60129633660
FacebookBan Seng Air-cond
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The best aircond service in Kota Bharu.. Well experienced and knowledgeable in aircond problems.. Recommended..

Nik Harriman Nik Hamzah ⭐⭐⭐⭐⭐

Air-conditioning system got clogged at condenser with my secondary fan dead. Hissing sound for about a week with slight cool air emitting through the cabin air ducts

Arman Hardi ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik servis. Moga muroh rezeki. Almera cheras

Shana Nana ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Komuniti Aircond & Workshop Service

Komuniti Aircond & Workshop Service
Kedai Komuniti Aircond & Workshop Service
AlamatLot 1436, Jalan Bayam, Kampung Khatib Ali, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/PenvDdMv2KXBjDhg9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60199399234
FacebookKomuniti Aircond & Workshop Services
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Really helpful workshop and its team attended cars shortfall and arrested and quickly sprt the starting hiccup..
Gd jobs and friendly members

lawrance siva ⭐⭐⭐⭐⭐

Only repair/replace original parts.. depends on customer after full discussion.. recommend this workshop

Aminuddin Jalaludin ⭐⭐⭐⭐

The owner is very helpful. A nice person to talk to. He provide free consultantcy

Asri Md Kassim ⭐⭐⭐⭐⭐

8. SBM AirCond Service

SBM AirCond Service
Kedai Bharu SBM AirCond Service
Alamat15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/STKx9wCeWSXhYrvu9
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60122432205
FacebookSBM Aircond Service,Kubang Kerian,Kota Bharu
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

1) Sighboard boleh terlepas pandang
2) Tepi jalan senang nak cari
3) Orang buang sampah sarap tepi kedai dia
4) Ada kedai tayar sebelah kedai ni
5) Ada kedai runcit dan minyak wangi di sebelah

Fazzy Hafazzy ⭐⭐⭐⭐⭐

kedai aircond terbaik,termurah,servis paling bagus,paling memuaskan,mcm berada dalam kereta baru walaupun sudah 10 tahun…
berbaloi dgn harganya..
mantap guys…..

Ramadhani Yusry ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik 👏🏻 Staff sana pun peramah jah. Recommended!

Muhammad Norazmi Hassan ⭐⭐⭐⭐⭐

9. G-Mie Aircond Service

G-Mie Aircond Service
Kedai G-Mie Aircond Service
Alamat1265-A BERIS JAMBU, Jalan Panji, 16100 Kota Bharu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/CtcFb7wNc33h6TCCA
Jam BukaSabtu – Khamis (09.15 am – 06.00 pm)
Telefon+60122947494
FacebookGmie Aircond (Car only)
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service
Senang, check dulu sblm decide utk service apa yg rosak

Nizam Yahya ⭐⭐⭐⭐⭐

Bengkel bertaraf Bumi yang menyediakan perkhidmatan membaiki, mee,ese

Azami Yusoff ⭐⭐⭐⭐⭐

Service tip top.alhamdulilah pulih dengan baik kereta saya.

ikmal hakim ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Aircond Kereta Melaka Terbaik

Jadi, itulah sedikit cerita tentang Kedai Aircond Kereta Kota Bharu yang terbaik. Semoga dengan artikel ni, korang dapat jumpa kedai yang sesuai untuk servis aircond kereta korang.

Jangan lupa, selalu pastikan aircond kereta korang dalam keadaan terbaik supaya perjalanan korang lebih selesa dan sejuk!

Kalau ada kawan-kawan korang yang tengah mencari Kedai Aircond Kereta yang terbaik, jangan malu-malu share artikel ni dengan diorang.

Sharing is caring, kan? Mungkin ada diorang pun perlukan maklumat ni.

Ok lah, sekian daripada aku. Harap artikel ni membantu korang dalam mencari Kedai Aircond Kereta Kota Bharu yang terbaik.

Jangan lupa, jaga aircond kereta korang supaya sentiasa sejuk dan berfungsi dengan baik. Sampai jumpa dalam artikel lain yang menarik.

Selamat menjaga kesegaran aircond kereta!

Leave a Reply