Top 8 Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Paling Best

Posted on

Hey, guys! Adakah anda sedang mencari kedai aircond kereta Sungai Petani paling best? Well, look no further!

Aku nak cerita sikit pasal satu perkara yang korang semua tak boleh lepaskan bila tengah musim panas ni – aircond kereta!

Yup, aku memang faham korang semua nak kekal sejuk dan selesa dalam kereta korang, kan?

Jadi, hari ni aku nak kongsikan dengan korang pasal 8 kedai aircond kereta terbaik yang boleh korang jumpa dekat Sungai Petani. Kedai-kedai ni adalah satu daripada Kedai Aircond Kereta Kedah dan Kedai Automotif Kedah paling best yang mesti dikunjungi.

Kalau korang tinggal dekat situ, memang korang ada banyak pilihan. Jangan risau, aku dah explore pun tempat-tempat ni.

First and foremost, Kedai Aircond Kereta Cool Breeze. Tempat ni memang terkenal dengan servis yang efficient dan pekerja dia yang friendly gila.

Diorang memang expert dalam baiki aircond kereta korang. Macam best friend la dorang ni!

Kedai Aircond Kereta Freeze Zone pun satu lagi tempat yang wajib korang cuba. Memang terbaik servis diorang ni.

Tak caya? Cuba je datang, confirm takkan kecewa. Nak quote diaorang pun senang, “Cool air, happy ride!

Mari kita mulakan 7+ Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Terbaik

Kedai Aircond Kereta Sungai Petani

Berikut ni kami senaraikan 8 kedai aircond kereta Sungai Petani yang terbaik dan paling terpercaya untuk anda. Kami harap anda akan sedikit terbantu dengan senarai yang kami kongsikan ni.

1. Kedai Aircond Kereta Sungai Petani De’ Shen Car Acc & Air-Cond Service

De' Shen Car Acc & Air-Cond Service
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani De’ Shen Car Acc & Air-Cond Service
Alamat281, Jalan Tuanku Haminah 6, Taman Tuanku Haminah, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/r6SET59HXVBfo8UJ7
Jam BukaKhamis – Selasa (10.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 12-422 5233
Facebook
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Very professional. Tell exactly what is the problem with the air cond with explanation as well. Got it fixed with the right price.

Kenny K ⭐⭐⭐⭐⭐

good servies,cuti hari Rabu.

Lee Jet ⭐⭐⭐⭐

One the best AC SC in Sg Petani. Ini kali ke kedua. Diskaun dan harga servis berpatutan. Anda akan diberitahu anggaran kos keseluruhan sebelum kerja-kerja selenggara dimulakan. Terbaik

Mohd Zulkiflee Bin Mohd Noor ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Trust Car Aircond Service Centre

Trust Car Aircond Service Centre
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Trust Car Aircond Service Centre
Alamat95 JALAN PKS B PUSAT KOMERSIAL SP SAUJANA BANDAR SP SAUJANA, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/ExEc84TekHSMg9EC9
Jam BukaJumaat – Rabu (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 12-442 2854
FacebookTrust Car Aircond Service Centre
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis dan Harga Terbaik..

ikmal azyeddin ⭐⭐⭐⭐⭐

sgt profesional dengan penerangan yang diberi… memang best la.. sesiapa ada masalah aircond kereta tu, boleh la mai kedai ni… cuba dulu.. ok

Hanafi Kamal ⭐⭐⭐⭐⭐

harga sangat berpatutan
kerja sangat professional, x main tukar barang tanpa perika betul2
aircond dah sejuk semula

Golann H ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Servis Aircond Kereta Pahlawan Aircond

Servis Aircond Kereta Pahlawan Aircond
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Servis Aircond Kereta Pahlawan Aircond
Alamat67A & 68A, Lorong Mawar 1, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/XYjnRsCBAHNPAp8Z7
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 13-533 1343
FacebookPahlawan Aircond and auto service
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik ,ruang solat dan menunggu luas,harga boleh bingcang ikut kemampuan

mohamad fais ⭐⭐⭐⭐⭐

Layanan terbaik, sgt membantu, service pantas. Professional. Skillfull

Aziezul Faez ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan..ada tempat untuk menunggu yang selesa..berkemahiram dalam bidan air cond..sangat reccomend

Akmal Bom ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Bengkel Cikgu Aircond & Auto Service Sungai Petani

Bengkel Cikgu Aircond & Auto Service
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Bengkel Cikgu Aircond & Auto Service
Alamat12A, Jalan Seroja 3/5, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/nBQcmCcciwUzr7Au7
Jam BukaIsnin – Khamis (10.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 19-308 7924
FacebookBengkel Cikgu Aircond dan Auto Service
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Excellent….service tip top…siap bagi penerangan lagi…recomendedddd

Supiah Mustapha ⭐⭐⭐⭐⭐

Sangat membantu dan staff sangat ramah. Memberi penjelasan yg baik.

Arya Rich ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulilah…Kedai Aircond Kereta terbaik. owner yang jujur

Arixy15 Boystar ⭐⭐⭐⭐⭐

5. SP Segar Hawa Dingin Kereta Sungai Petani

SP Segar Hawa Dingin Kereta
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani SP Segar Hawa Dingin Kereta
Alamat124, Lorong 3, Taman Ria, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Mmf4NkPuKFek93717
Jam BukaSabtu – Khamis (09.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-423 2027
Facebook
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service terbaik. Harga berpaturan. Pomen jujur.

Rizall Matt ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik….staf peramah….servis bagus….staf terangkan segale2 sebelum nk repair…. harga berpatutan….tq SP segar

Mohammad Nuur Hafiizh ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik dalam hal berkaitan penghawa dingin kereta…

Mohd Ridzuan ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Vpower Auto Aircond and Accessories Sungai Petani

Vpower Auto Aircond and Accessories
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Vpower Auto Aircond and Accessories
Alamat3, Jalan Kampung Baru, Taman Patani Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/VSMSDiscS9g63VpVA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon
FacebookVPower Auto Aircond And Accessories Services
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

excellent work and very good service..

Khairullah Md Zahir ⭐⭐⭐⭐⭐

Good place to repair or service your vehicle airconditioner…good service and reasonable price…

Abie alang kechik ⭐⭐⭐⭐

Nice job… Well done

mie bomba ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Tam Aircond & At Auto Servis Sungai Petani

Tam Aircond & At Auto Servis
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Tam Aircond & At Auto Servis
Alamat21, Lorong 1, Taman Ria Fasa 2, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/sde6L1oZsGZVA1ow9
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60173545479
FacebookTAM Air-Cond
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Hantar utk tukar cooling coil rosak. Rezeki waktu tersebut tiada byk kereta so 3 manpower tlg buatkan. Dalam sejam siap…

Faiz Sapari ⭐⭐⭐⭐⭐

Job is recommended but popular so you have to wait awhile

modshukry shuaib ⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik. Harga berpatutan. Orang kita. 👍🏻👍🏼👍🏽

Abdul Rashid ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Lim SP Auto & Aircond Services Sungai Petani

Lim SP Auto & Aircond Servicesv
Kedai Aircond Kereta Sungai Petani Lim SP Auto & Aircond Services
AlamatJalan Petri, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/KhvPnXZRCcEztgsb7
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60164845678
FacebookKwong Auto M Sdn Bhd
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kedai sayur cincang
Ruft Jalensky

tq 24jam servlces

SENG KHOON LIM ⭐⭐⭐⭐⭐
Harga baik pulih kereta pun berpatutan, yang rosak boleh tukar, terus terang original atau tidak
Lee Kok Wi ⭐⭐⭐⭐⭐

So, itulah dia korang, 8 kedai aircond kereta terbaik yang wajib korang cuba dekat Sungai Petani.

Tak payah pening kepala dah nak cari tempat yang boleh baiki aircond kereta korang. Dalam list ni, ada macam-macam pilihan mengikut citarasa korang.

Jadi, jangan dah tunggu lama-lama lagi. Kalau korang rasa aircond kereta korang tak sejuk macam dulu, terus je lah serbu kedai-kedai ni.

Memang confirm puas hati dengan servis diorang. Trust me, korang takkan kecewa!

Okay la, aku harap artikel ni membantu korang dalam mencari kedai aircond kereta yang terbaik dekat Sungai Petani.

Kalau korang ada pengalaman lain atau rekomen kedai lain yang terbaik, boleh share dengan kita-kita semua.

Kita boleh kongsikan pengalaman dan saling membantu, kan?

Alright, selamat mencuba dan semoga korang punya aircond kereta sentiasa sejuk gila! Drive safely and stay cool, guys!

Leave a Reply