9 Kedai Aircond Kereta Taiping Terbaik

Posted on

Kedai Aircond Kereta Taiping terbaik termasuk 9. Hooi Auto Accessories And Car Air Cond 8. Eastview Sound Car Air Cond. & Accessories …

Korunk pernah denga tak pasal Kedai Aircond Kereta Taiping yang terbaik? Wah, memang hangat ni topik!

Kedai ni memang jadi pilihan ramai org sbb servis diorg mmg mantap!

Tak kisah la aircond korunk tak sejuk, tak berfungsi atau bocor, diorg confirm boleh baiki. Skill diorg memang power habis!

Yang bestnya, harga diorg pun sangat berpatutan. Diorang tak main tarik harga macam tu je.

Diorang faham yg korunk nak jimat duit utk perkara lain. So, korunk takyah risau la nk service aircond kereta kt sini.

Bukan tu je, staff kat Kedai Aircond Kereta Taiping ni pun mesra giler. Diorang tak sombong langsung.

Korunk boleh tanya apa-apa je, diorg dengan senang hati jawab. Lagi best, diorg akan bagi tips berguna utk jaga aircond kereta korunk dgn baik.

So, kalau korunk nk service aircond kereta, jgn lepaskan peluang pergi ke Kedai Aircond Kereta Taiping yang terbaik ni.

Servis mantap, harga berpatutan, staff pun friendly giler! Mari kita mulakan 9 Kedai Aircond Kereta Taiping Terbaik

1. Khai Auto Accessories & Aircond Service (Taiping)

Khai-Auto-Accessories-Aircond-Service-Taiping
Kedai Aircond Kereta Taiping Khai-Auto-Accessories-Aircond-Service-Taiping
Alamat305 LOT 7448, Jalan Pokok Assam, Kawasan Perindustrian Ringan Tupai, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/3cxT2tpGkN1k632C8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60165510126
FacebookKHAI Auto Accessories & Aircond Service-TAIPING
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Very helpful workers. Easy to deal with and Reasonable price

Ricky Singh ⭐⭐⭐⭐⭐

layanan terbaik..barang 👍👍👍 padu harga boleh ejas terima kasih

siti aishah yaakob ⭐⭐⭐⭐⭐

Resonable price. Changed my car plate + plate holder here, cost me Rm36. Young and energetic workers, recommended to all drivers.

Chee Ho Pong ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Hong Beng Auto Air Cond & Accessories

Hong-Beng-Auto-Air-Cond-Accessories
Kedai Aircond Kereta Taiping Hong-Beng-Auto-Air-Cond-Accessories
Alamat15, lorong 1, Taman Teratai, Jalan Simpang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/3nA237wSNBRFDYtr6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.30 pm)
Telefon+6058481526
FacebookBeng Auto Air-Con & Acc | Penang Island
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Fast air cond top up. Thanks

R.A Shariza M ⭐⭐⭐⭐

The ‘BOSS’ and all staff very friendly and helpful..price is cheap..very recommend.

Wan Ahmad Faziwa ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis pantas dan terbaik

Shahrom Che lah ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Twin Tech Auto

Twin-Tech-Auto
Kedai Aircond Kereta Taiping Twin-Tech-Auto
AlamatJalan Perusahaan 2, Kampung Sungai Tupai, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/PK3KUPTLkyB8nE3Q7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon
FacebookPusat Servis Kereta Taiping
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mekanik berpengalaman dan harga murah sgt

Azlina Norddi ⭐⭐⭐⭐⭐

A very friendly, experienced & honest owner, will come bac again. Highly recommended.

Sam Ng ⭐⭐⭐⭐⭐

Helpful & friendly boss. Fast service. Very reasonable price.

Laren Khor ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Ams Autospec Taiping

Ams-Autospec-Taiping
Kedai Aircond Kereta Taiping Ams-Autospec-Taiping
AlamatNo 3, Regat Simpang Jalan Kampung Dew SIMPANG, 34700 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/k22dmseswkjteb5c9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+6058475405
FacebookAMS Autospec Taiping
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik dan cepat. Call dulu sebelum datang.

Muhammad Asraf Azizul ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah…service yg *mantap,cepat dan profesional*…semoga bisness bertambah maju dengan jayanya….rekomen…👍🏻👍🏻👍🏻

Muhammad syurahbil ⭐⭐⭐⭐⭐

Service mantap.. pekerja mesra.. semoga terus maju jaya!

muhd idham734 ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Lye Brothers Car Air Cond. & Auto Accessories

Lye-Brothers-Car-Air-Cond.-Auto-Accessories
Kedai Aircond Kereta Taiping Lye-Brothers-Car-Air-Cond.-Auto-Accessories
AlamatNo.15, 2, Jalan Medan Taiping, Medan Taiping, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/S7XDp36Wa1SPHBEL8
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+6058077873
FacebookLim Brothers
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Superb friendly owner,most recommended to fix aircond issue

Man Man jcc ⭐⭐⭐⭐⭐

Very humbel person…and good n clear work recomended…

vikneswaran s.doraisamy ⭐⭐⭐⭐⭐

Old shop with many experience..

Adam Rahman ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Pusat Servis Kereta Iman Auto

Pusat-Servis-Kereta-Iman-Auto
Kedai Aircond Kereta Taiping Pusat-Servis-Kereta-Iman-Auto
Alamat21, Jalan Taiping – Kuala Sepetang, Kampung Jambu, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/greQ2AZcu9vrtBqZ8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60125275720
FacebookIman Auto Service Taiping
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service murah jer.. Pomen terbaik…
Semoga dimurahkan rezeki..

badiuz zaman ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak payah la hantar kat bengkel ni..niat aku nak sokong kempen BMF tapi bila hantar sini dorang charge harga mahal kalah yahudi

Adib Afdhal ⭐⭐

Don’t try yet. Just to make this rate make sense again.

Ridhuan Abdullah ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Ika Accessories & Aircond

Ika-Accessories-Aircond
Kedai Aircond Kereta Taiping Ika-Accessories-Aircond
AlamatNo.17, Ground Floor, Persiaran TBC, Taiping Business Centre, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/9VDdRt9gKRjXoq5UA
Jam BukaRabu – Isnin (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60165387294
FacebookIKA Car Accessories & Air Cond
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Best accessory shop .. recommended

Nalini Periyasamy ⭐⭐⭐⭐⭐

Good info on product..humble staff

Rasian Ghani Rasian ⭐⭐⭐⭐

Patient and good service

Yngjing Lee ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Eastview Sound Car Air Cond. & Accessories

Eastview-Sound-Car-Air-Cond.-Accessories
Kedai Aircond Kereta Taiping Eastview-Sound-Car-Air-Cond.-Accessories
Alamat1, Jalan Raja Sulong, Taman Marisa, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/qfNtbyJ7zTK4LupM7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.30 pm)
Telefon+6058067836
FacebookCrystalSound AutoAccessories
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

hank you for your service just now. For sure, I will recommend your place to everyone I know. Probably the best place to seek out for aircond service in town.

Izzah Bashid ⭐⭐⭐⭐⭐

Perfect service with reasonable price. The first place I think of the next time my car aircond require servicing.

Timothy Ting ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service…..issues well settled….helpful associates

Logaraj Menon Sasidaran⭐⭐⭐⭐

9. Hooi Auto Accessories And Car Air Cond

Hooi-Auto-Accessories-And-Car-Air-Cond
Kedai Aircond Kereta Taiping Hooi-Auto-Accessories-And-Car-Air-Cond
Alamat1, Jln Dua, Kota West, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/LNFvjykBsu5Txg3Z9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60164453823
FacebookHooi Auto Accessories And Car Aircond
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The only RFID Fitness Centre in Taiping

Nazri Noh ⭐⭐⭐⭐⭐

cheap and service good

roezlan mohd ⭐⭐⭐⭐⭐

Good place to get ur car tinted and do some accessories changes

Gevakumaran Rajoo ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Aircond Kereta Melaka Terbaik

Jadi, itulah cerita pasal Kedai Aircond Kereta Taiping yang terbaik gila.

Memang tak rugi pun kalau korunk pergi sana untuk service aircond kereta. Servis diorg memang mantap habis!

Diorang ni pakar dalam bidang aircond kereta. Takde la nak risau aircond korunk tak sejuk ke, bocor ke, tak berfungsi ke.

Diorang confirm boleh settlekan. Skill diorg memang power!

Harga diorg pun sangat berpatutan. Tak perlu korunk nak kena habiskan duit banyak just untuk baiki aircond kereta.

Diorang faham yang korunk nak jimat duit utk benda lain. Jadi, memang worth it la pergi ke Kedai Aircond Kereta Taiping yang terbaik ni.

Staff kat sana pun friendly giler. Tak perlu korunk rasa segan nak tanya apa-apa, diorg dengan senang hati tolong.

Lagi best, diorg bagi tips dan nasihat untuk jaga aircond kereta korunk dengan baik. Setiap sen pun berbaloi!

Jadi, jangan fikir panjang lagi. Kalau korunk nak service aircond kereta, terus je ke Kedai Aircond Kereta Taiping yang terbaik ni.

Servis mantap, harga berpatutan, dan staff friendly giler.

Pastikan korunk share cerita ni dengan kawan-kawan korunk yang ada masalah aircond kereta.

Bagi diorang tau yang Kedai Aircond Kereta Taiping ni memang jadi pilihan terbaik!

Ok la, tu je outro aku kali ni. Semoga artikel ni memberi info berguna tentang Kedai Aircond Kereta Taiping terbaik ni.

Jangan lepaskan peluang dapatkan servis terbaik untuk aircond kereta korunk.

Leave a Reply