Top 11 Kedai Aksesori Kereta Bahau Paling Best

Posted on

Jika Anda telah mengambil keputusan untuk memodifikasi mobil kesayangan, maka salah satu hal terpenting yang perlu Anda lakukan adalah mencari kedai aksesori terbaik.

Salah satu kota yang menyediakan banyak pilihan kedai aksesori kereta adalah Bahau.

Dalam artikel ini, akan dibahas mengenai 11 Kedai Aksesori Kereta Bahau serta kriteria memilih kedai terbaik.

1. Sempurna. Kedai aksesori yang terbaik harus dapat menyediakan dan memasang aksesori yang sesuai dengan jumlah uang yang dimiliki oleh pelanggan.

2. Ketersediaan aksesori. Kedai aksesori yang terbaik harus dapat menyediakan banyak pilihan aksesori dari berbagai merek dan jenis.

3. Pelayanan pelanggan. Kerjasama yang baik, ramah, dan profesional akan selalu menjadi keuntungan bagi pelanggan.

4. Kelengkapan instrumen dan teknologi. Kedai aksesori yang terbaik harus memiliki instrumen dan teknologi yang mampu menyediakan solusi yang berkualitas bagi pelanggan.

Dengan kriteria ini, kita dapat mengetahui mana kedai aksesori kereta Bahau yang terbaik untuk memodifikasi mobil kesayangan Anda.

1. Kedai Aksesori Kereta Bahau Zen Xing Auto Parts Sdn Bhd

Zen Xing Auto Parts Sdn Bhd
Kedai Aksesori Kereta Bahau Zen Xing Auto Parts
AlamatNo 7, jalan industri, Kampung Mahsan, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/UYqQdosetQ6xDJk69
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.00 am – 7.00 pm)
Telefon06-454 6939
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

the best auto part, long lasting material, and cheaper than others… original quality😊

farid lc ⭐⭐⭐⭐⭐

Nak Barang speapart ado Yo kat sini.hrga pun x cikik darah..dio Lyn pun ok

Ramli Muhamat (Ramli jagon) ⭐⭐⭐⭐⭐

Boleh nk cari spearpart ape pun ade senang 1 tempat

Raja mahanis Hanis ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Aksesori Kereta Bahau Friend Workshop

Friend Workshop
Kedai Aksesori Kereta Bahau Friend Workshop
Alamat10, Taman Industri Bahau, Jalan Mahsan, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/3qSdyBK7vCtKRPqh7
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.00 am – 5.30 pm)
Telefon016-725 1834
FacebookFriend Workshop
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service,layanan staff shair terbaik

Street Red ⭐⭐⭐⭐⭐

Indocafe percuma di customer room , sangat berbaloi service di friend workshop

aiman arfan ⭐⭐⭐⭐⭐

Costume service Yang baik Syafiqah
Dan harga pun berbaloi

viknais jcb ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Proton (Ling Lim Motor Sdn. Bhd.) @ Jalan 1, Taman Muhibbah

Proton (Ling Lim Motor Sdn. Bhd.) @ Jalan 1, Taman Muhibbah
Proton (Ling Lim Motor Sdn. Bhd.) @ Jalan 1, Taman Muhibbah
AlamatNo.1, Jalan 1, Taman Muhibbah, Bahau, 72100, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/KwaiZULCH9XJbMJe6
Jam BukaIsnin – Sabtu (8.30 am – 5.30 pm)
Telefon06-454 3733
Facebook
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Top notch customer service. Good waiting room with free coffee. The mechanic also friendly and skilful. Recommended. My Proton Iriz were service in good hands.

Azim Asri ⭐⭐⭐⭐⭐

Boss & staff skilful, experience & service very good. Helpful in all complaints. Recommended.
Will come back for next service.

Hee Feneg ⭐⭐⭐⭐⭐

My vehicle’s first service at this centre and I must say that I’m fully satisfied, right from the reception counter until the completion of the service. The mechanic who handled my car, Zul was very thorough and professional. Keep up the good work Ling Lim Motor.

roslan i ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Longfa Motorsports Sdn. Bhd. (Bahau)

Longfa Motorsports Sdn. Bhd. (Bahau)
Kedai Aksesori Kereta Bahau Longfa Motorsports
AlamatNo.11, Taman Medang, Bahau, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/nPBKJGWtALPtu5988
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.00 am – 6.00 pm)
Ahad (10.30 am – 1.00 pm)
Telefon06-454 2888
FacebookLongfa Motorsports Sdn. Bhd.
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Opens as early as 8.30am (one of the earliest in Bahau town). Got my punctured tyre identified and fixed within 15 minutes. Service was prompt and professional. Price was reasonable. Recommended! 👍🏻

Yilaine Wong ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai yg mempunyai servis terbaik dari dulu.walaupun dalam keadaan ekonomi sekarang.harga tetap mesra pelanggan.boleh bawak bincang.kerja pun cekap.good job…

Hairi Azura ⭐⭐⭐⭐

Oklah kedai ni.. die tunjuk harga utk semua brand tayar utk saiz tayar sy

Zulhazri Bin Harun ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Beng Sheng Auto Parts Sdn Bhd

Beng Sheng Auto Parts Sdn Bhd
Kedai Aksesori Kereta Bahau Beng Sheng Auto Parts
AlamatPt127, Pt 128 & Pt 129 Taman Megah Mas Jalan Mahsan, Kampung Mahsan, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/oSjMF6Juh8tn2ur9A
Jam BukaIsnin – Sabtu (8.30 am – 6.30 pm)
Ahad (8.30 am – 3.00 pm)
Telefon06-454 8849
FacebookBeng Sheng Auto Parts Sdn Bhd
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service & respon from owner SENG, and price also negotiable

Home Workshop ⭐⭐⭐⭐⭐

Mudah nak tanya barang yg sama tapi ori ka lokal. Imfoyg menarik

Ulasan ⭐⭐⭐⭐⭐

Mesra pelanggan…layanan terbaik..

abdulhadi muhamad ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Top Point Auto Accessories & Aircond

Top Point Auto Accessories & Aircond
Kedai Aksesori Kereta Bahau Top Point Auto Acc & Aircond
Alamat8, Taman Sornam, 72100, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/ECVP75XzA8kYaWXN6
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.45 am – 6.45 pm)
Ahad (10.00 am – 5.00 pm)
Telefon+6064546888
FacebookTop Point Auto Accessories & Air Cond
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

I tinted my car there, overall ok, good quality, reasonable price, this is among popular car accessories shop for Eastern part of Negeri Sembilan.

razman este⭐⭐⭐⭐

Sent my cars here.. reliable & good workmanship.. sent my Audi TT, bmw e90 & lancer.. trusted – if they have no experience with the workaround requested, they will not do it..

Zack ⭐⭐⭐⭐⭐

Very friendly person’s..n good working

Yoga Mc ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Kedai Aksesori Kereta Bahau Uv Kool Tint Bahau

Uv Kool Tint Bahau
Kedai Aksesori Kereta Bahau Uv Kool Tint
Alamat118, Jalan Kiara 1/2, PUSAT PERNIAGAAN KIARA, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/TYYB1bzcHuiL9Vc98
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 6.00 pm)
Telefon019-651 7417
FacebookUV Kool Tint Bahau
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kemahh keming bohh,puah hati 👍👍

Mahadi Zahari ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai selesa …pekerja pun ramah …Ari Tu buat road laju pun laju….kli ni buat tintet pulak …X rugi Dtng .. support kedai melayu

Norzita Bintimalek ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah,puas hati.. manager dan staff👍,pilihan tinted no 1 Bahau,tahniah anak muda. Uv400 terbaik🤩

nur acheeli ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Kedai Aksesori Kereta Bahau MC Tint Shop

MC Tint Shop
Kedai Aksesori Kereta Bahau MC Tint Shop
AlamatNo.23G & 25G, Jalan Ara 2, Pusat Perniagaan Ara, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/Y6WozARAxAnaGJKx8
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.30 am – 7.00 pm)
Telefon019-279 6868
FacebookMC Tint Shop
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service and sparkling clean for car!

Nicklas Yong ⭐⭐⭐⭐⭐

Hasil kerja pemasangan tinted kereta yg kemas,dan kuantiti tinted yg sangat memuaskan. Harga yg berpatutan.

Mohd Nazri ⭐⭐⭐⭐⭐

Very responsive and professional service. Attentive and detailed finishing. Recommended.

Ameiruel Azwan ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Auto Sound Accessories &air Cond Pusat Perniagaan Kiara Bahau

Auto Sound Accessories &air Cond Pusat Perniagaan Kiara Bahau
Auto Sound Accessories &air Cond Pusat Perniagaan Kiara Bahau
AlamatJalan Kiara 1, 72100 Bahau, Negeri Sembilan
Mapshttps://goo.gl/maps/snRjemoiQZYMtwbMA
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.30 am – 6.00 pm)
Telefon+60 12-667 6841
FacebookAuto Sound Accessories&air Cond
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

cheap price Sounds Accessories

Jaskaran Singh Villing ⭐⭐⭐⭐

Good service

WOONTUNMI ⭐⭐⭐⭐⭐

Nice

Rohisham ⭐⭐⭐

10. AutoMaster store Sdn Bhd

AutoMaster store Sdn Bhd
AutoMaster store Sdn Bhd
AlamatNo. 48 & 49, Tingkat Bawah, Taman Sornam, Negeri Sembilan, 72100 Bahau
Mapshttps://goo.gl/maps/dLXDLHQtsjZN1avMA
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.00 am – 6.00 pm)
Telefon019-750 4849
Facebook
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Convenience. Can found any car accessoriea here

Mohd Taufiq Shukri ⭐⭐⭐⭐⭐

Diantara kedai aksesori kereta yg besar di bahau…pelbagai pilihan dan part yg banyak

zaril ⭐⭐⭐⭐

Kedai aksesori kereta berbagai barangan dan pilihan

Hadi Kasah ⭐⭐⭐⭐

11. Zoom Power Trading

Zoom Power Trading
Zoom Power Trading
AlamatMY Negeri Sembilan Bahau No. 21, 22 Mahsan Industrial Park, 72100
Mapshttps://goo.gl/maps/UB7fWb7zwCGfSgvHA
Jam BukaIsnin – Sabtu (9.30 am – 6.00 pm)
Ahad (10.30 am – 3.00 pm)
Telefon012-329 5904
FacebookZoom Power Trading-Kedai Aksesori Mahsan
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service tukar bateri kereta.. Thanks to owner, still trying to get a suitable battery for my car which they have in their store were not compatible to my car.. Great service..

Fakhrul Alif ⭐⭐⭐⭐

Good and friendly service, did car servicing and tinted car window here

Lee Jia Liang ⭐⭐⭐⭐⭐

Mudah berurusan jika apa yg tak kena dgn barang

Ieda Joe Dr conan ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga : 11 Kedai Aksesori Kereta Melaka Terbaik

Jadi, selepas melalui ulasan mengenai “11 Kedai Aksesori Kereta Bahau Paling Best,” kita kini mempunyai gambaran yang lebih jelas mengenai pilihan yang terbaik di Bahau.

Mencari aksesori untuk kereta memang boleh menjadi mencabar, terutama apabila kita mahu yang terbaik untuk kenderaan kesayangan kita.

Tetapi, dengan senarai ini, kita boleh memilih dengan yakin tanpa rasa bimbang lagi.

Semoga artikel ini memberikan panduan yang bermanfaat kepada anda yang sedang mencari aksesori berkualiti untuk kereta anda.

Jadi, jangan lagi bimbang tentang mencari kedai aksesori kereta yang terbaik di Bahau, kerana semua pilihan terbaik ada di hujung jari anda.

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply