11 Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Terbaik

Posted on

Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu termasuk Genting Auto Acc, Advantec Accessories & Motorsport dan AIK KK 4×4 Accessories.

Mencari spare part di kedai aksesori kereta Kota Bharu terbaik untuk mempercantik kereta anda? Kami telah mengumpulkan 11 tempat terbaik yang menawarkan pelbagai pilihan aksesori kereta yang menarik dan berkualiti tinggi.

Dari penyegar udara hingga velg kereta yang unik, anda pasti akan menemui sesuatu yang sesuai dengan citarasa anda. Jom kita lihat senarai kedai aksesori kereta terbaik di Kota Bharu!

1. AB Auto Accessories & Air Cond

AB Auto Accessories & Air Cond
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu AB Auto Accessories
Alamat1327a, 1327a, Jalan Bayam, Kampung Khatib Ali, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/Pp2r6iHVohqarSCq9
Jam BukaSabtu – Khamis (11.00 – 20.00)
Telefon017-925 0005
FacebookAb Auto Acc
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Antara workshop Accessories kereta yg termurah di kota bharu. Kalau nak repair benda kecik2 boleh la pegi sini. Tinted cermin pun boleh. Tapi harga dgn bos dia lagi mahal berbanding staff dia. Pepandai korang lah

Mohd Shahir Mahmud ⭐⭐⭐⭐⭐

Pantas buat kerja dan harga mampu milik. Bijok tq boh

Fauzan “Popo” Aziman ⭐⭐⭐⭐⭐

Mesra pelanggan

Wie Ab ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Genting Auto Acc & Revo Authorised Dealer

Genting Auto Acc & Revo Authorised Dealer
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Genting Auto Acc
Alamat2740, Jln Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/sBNztJmiCGy9HfN56
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 19.00)
Telefon 012-964 7779
FacebookGenting Motorsport & Revo Authorised Dealer
Instagram@genting_motorsport
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Perkhidmatan terbaik fasiliti lengkap dengan SOP

sir blackdoomsrimayangkala ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik perkhidmatan yg disediakan

BlackDoom Sri MayangKala ⭐⭐⭐⭐⭐

Genting very2x good…murah pun murah, memang brbaloi maaa

bOyD rOyaL ⭐⭐⭐⭐⭐

3. R Kool Tint Shop

R Kool Tint Shop
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu R Kool Tint Shop
AlamatNo.1483-C, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/C2fjiquQYKMXD5bYA
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 18.00)
Telefon012-963 9696
Websiterkooltintshop.com
FacebookRkool Tint Shop
Instagram@rkoolcrewtunjong
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service to install tinted for your car

Azmi Tawil ⭐⭐⭐⭐⭐

service sangat tiptop. recommend untuk tinted and accesories

eika mysarah ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service. They give recommendation.
Prices’re ranging from RM250 and above.

The installation is quite fast. Take about 1 hour and half to finish.

There is waiting area and the place is air conditioned (but not that cool. Enough to avoid u from sweating)

LOFA KARNALIS ⭐⭐⭐⭐

4. Sri Handy Auto Accessories

sri handy auto accessories
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu sri handy auto accessories
AlamatJalan Kuala Krai, 16010 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/bamPcmpx14RnYvXD9
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 – 19.00)
Telefon018-383 3799
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Terbaikk..servis tiptop dri Sri Handy..pasang dashcam & kamera 360 boleh siap dalam 1 hari..highly recommended👍👍👍👍

NURUL ‘IZZATI NADIAH BINTI IBRAHIM KPM-Guru ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik…. Wiper Myvi baru stock available 👌🏻

WM Syiehab Faiz ⭐⭐⭐⭐⭐

1st time datang..servis terbaik..winie especially..workers sgt baik

Rusli Abdullah ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Auto Tint Warehouse

Auto Tint Warehouse
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Auto Tint Warehouse
Alamat1314, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/Pe1XUdA6G7mL4hxP9
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 19.00)
Telefon013-591 7541
FacebookAuto Tint Warehouse Tinted Kota Bharu
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tinted bagus. Servis pun terbaik. Ada warranty

Abdullah Fikri ⭐⭐⭐⭐⭐

Sangat bagus dan service yang PROFESSIONAL. Terbaik.

Asrol Rafee ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended.. Service bagus

NUR FASIHAH FADZLIL ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Advantec Accessories & Motorsport

Advantec Accessories & Motorsport
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Advantec Accessories
Alamat3916 F, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/ZgwmfkijY2T1HJZ99
Jam BukaSabtu – Khamis (10.30 – 19.30)
Telefon016-944 8877
FacebookAdvantec Accessories & Motorsport
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service bagus. Barang yg dijual agak mahal skit. Lebih baik jika beli di dalam talian utk barangan “branded”, Lps tu hantar kedai mintak pasangkan. Kemahiran memasang terbaik. Kemas dan mahir.

AZHARI ABDUL AZIZ MOHD SALLEH ⭐⭐⭐⭐

Memang terbaekkKKK service nya. Pemasangan setiap benda dibuat dgn teliti berserta dgn penerangan. Mesra pelanggan, kadar bayaran boleh dikatakan antara yg murah di kalangan pusat aksesori kereta. GudJob, KIPIDAP

sharing caring ⭐⭐⭐⭐⭐

tokey mudoh kiro sene baso. WhatsApp pun laju reply. tanyo gapo pun dio jawab. harga berpatutan dengan barang.

R AG R ALI ⭐⭐⭐⭐⭐

7. AIK KK 4×4 Accessories

AIK KK 4x4 Accessories
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu AIK KK 4×4 Accessories
AlamatAIK KK 4×4 Accessories, 379F, Jalan Long Yunus, Kampung Padang Jaafar, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/EgwWceV4tNB2e5jS6
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 18.30)
Telefon012-790 1009
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Barangan terbaik pada harga berpatutan. Amat berbaloi serta berkualiti. Good customer service. InsyaaAllah akan datang lagi.

Ahmad Ilyas bin Mohd Yahya ⭐⭐⭐⭐⭐

Best place for 4×4 shopping, honest bos with affordable price!

Cheong Wah ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik. Hrga xpayah survey byk kedai, mmg termurah di pasaran kota bharu. Xpayah ragu2 nk membeli.

Wan Nuraminuddin Wan Yacob ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Cool Tech Tint Shop & Window Film

Cool Tech Tint Shop & Window Film
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Cool Tech Tint Shop
AlamatLot 1063-B, Jalan Hospital Berek 12, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/59k12qCHCCyzBMYs8
Jam Buka
Telefon017-984 3136
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis Tip Top…Sape nak tinted,kedai ni mmg recomended…Pekerja mmg cekap dan mahir…Hasil Quality terbaik….

Muhammad Faris Ahmad Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Mendapat sedikit goresan pada film setelah mengambil mobil saya dari toko ini. Segera hubungi mereka dan mereka bersedia mengganti film baru kapan saja. Taukey sendiri mengganti film + dia sangat ramah. Pasti layak. Pujian

Eirfan Syamil ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan. Servis terbaik…

Nur khalis Mohd Fauzi ⭐⭐⭐⭐⭐

9. UV Kool Tint Kota Bharu

UV Kool Tint Kota Bharu
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu UV Kool Tint
AlamatPT 192, Tingkat Bawah Jalan Mahmod Seksyen 12, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/hg8thQDhSpBdrrst5
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 18.00)
Telefon011-5892 4080
Websiteuvkool.com/
FacebookUV Kool Tint Kota Bharu
Instagram@uv_kool_tint_kota_bharu
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Staff friendly Dan service mantap bossku

Ihtisham Izzuddin ⭐⭐⭐⭐⭐

Best tinted. Terbaik boh, seluruh Malaysia ada sapa 25 buohh

Fadzli Che Harun ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik…..recommended….

Ahmad Iswari ⭐⭐⭐⭐⭐

10. Wen Bodykit And Car Accessories

Wen Bodykit And Car Accessories
Kedai Aksesori Kereta Kota Bharu Wen Bodykit And Car Acc
Alamat1144 b-c, jalan yaacobiah, kg cherang, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/Sq1X9EFRUWQLQRQj8
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 – 20.00)
Telefon09-747 5775
FacebookWen Bodykit And Car Accessories
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mesra, mudoh baso… X kiro mano

Ordinary Cat ⭐⭐⭐⭐⭐

terbaik

MOHD EZRAL ⭐⭐⭐⭐⭐

Berbaloi

Issayu Rosli ⭐⭐⭐⭐⭐

11. Jolle Auto Aircond & Accessories

Jolle Auto Aircond & Accessories
Kedai Spare Part Kereta Kota Bharu Jolle Auto Aircond
AlamatJalan Long Yunus, Taman Maju, 15200 Kota Bharu, Kelantan
Mapshttps://goo.gl/maps/oDJEABfqtMbs4fxa9
Jam BukaSabtu – Khamis (11.00 – 18.30)
Telefon012-957 2662
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The owner of this shop is honest, professional, reliable and friendly! Here is the best place to buy your car accessories. He offers reasonable price with high quality products or outcomes. His audio system is the best, with low budget you can enjoy superior sound quality in your car. I came all the way from KL.

Wee Kei H ⭐⭐⭐⭐⭐

Extremely friendly and helpful person! Honest and affordable service. Highly recommended.

Nathanel Subramaniam ⭐⭐⭐⭐⭐

Uncle yang sangat baik dan bagus kualiti kerjanya. Penenrangan sangat terperinci.

Mohd Ashwad ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Aksesori Kereta Kuantan Terbaik


Itulah 11 kedai accessories kereta Kota Bharu terbaik yang dapat membantu anda menambahkan sentuhan gaya pada kereta anda. Setiap kedai mempunyai pelbagai pilihan aksesori yang unik dan berkualiti, dan kami yakin anda pasti akan menemui sesuatu yang sesuai dengan citarasa anda.

Jangan lupa untuk membandingkan harga dan kualiti sebelum membuat pembelian, dan pastikan untuk memilih kedai yang mempunyai reputasi yang baik. Selamat berburu di kedai aksesori kereta murah kota bharu!

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply