Top 7 Kedai Bateri Kereta Kajang Paling Best

Posted on

Kedai Bateri Kereta Kajang adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor paling best yang mesti korang kunjungi!

Hey korang, hari ni kita nak cerita pasal satu perkara penting bagi semua pemandu – kedai bateri kereta terbaik di Kajang!

Kajang memang terkenal dengan makanan sedap, tapi cari kedai bateri yang terbaik pun penting.

So, dalam artikel ni, kita akan kongsikan senarai kedai-kedai bateri terbaik yang ada di Kajang. Tak kisah la korang nak bateri jenama apa, atau jenis kereta apa, pasti ada satu kedai yang sesuai untuk korang.

Kami akan review setiap kedai dari segi harga, kualiti bateri, dan juga khidmat pelanggan.

Jadi, korang tak payah risau nak pilih kedai mana yang bagus. Semua maklumat ada dalam artikel ni!

Okay, jom kita mulakan perbincangan pasal kedai bateri kereta Kajang terbaik.

1. Bateriku.com Bangi & Kajang +6019 215 2525

Bateriku.com Bangi & Kajang +6019 215 2525
Bateriku.com Bangi & Kajang +6019 215 2525
Alamat44732, BATU 7, Jalan Abim, Kampung Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang, Selangor
Mapshttps://goo.gl/maps/1KUhYDhSWpKtQFQc7
Jam BukaIsnin – Ahad (08.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60192152525
Facebook
Websitebateriku.com
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Bateriku.com Bangi & Kajang +6019 215 2525 :

Terbaik… servis yg sangat memuaskan

Rohati Shoib ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah terbaik. Sangat ramah.

brader naiem ⭐⭐⭐⭐⭐

Service memuaskan dan tepati masa. Harga berpatutan.

mustaqiim mohd ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Bateriboss.com (Bangi)

Bateriboss.com (Bangi)
Bateriboss.com (Bangi)
AlamatJln Puteri 2A/1, Bandar Bukit Mahkota, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Tgt4HEwRPQHVqNxV7
Jam BukaIsnin – Ahad (07.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60125500287
Facebook
Websitebateribos.com
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Bateriboss.com (Bangi) :

Respon pantas dan sampai pd waktu yg ditetapkan. Pemasangan pun cepat. Tq en. Alif

Rabiah Arifin ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik. Siap tunggu lagi sampai settle.

Ahmad Fazrul ⭐⭐⭐⭐⭐

servis terbaik..whatsapp untuk set appointment, cepat je 30minit terus sampai depan rumah..

muhamad hilmi Zulkifli ⭐⭐⭐⭐⭐

3. D.S.S AUTO ACCESSORIES S/B (Car service center Kajang)

D.S.S AUTO ACCESSORIES S_B (Car service center Kajang)
D.S.S AUTO ACCESSORIES S_B (Car service center Kajang)
AlamatIndoor Football Centre, 22, Jalan Jasmin 4, Taman Jasmin, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/1CfV5y8XJoJR6rhF6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.30 am – 08.00 pm)
Telefon+60387337811
FacebookDSS Auto Accessories Sdn. Bhd.
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang D.S.S AUTO ACCESSORIES S_B (Car service center Kajang) :

Efficient, Reliable and fair price

SIva Balan ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service very helpful ☺️

Qimy Razak ⭐⭐⭐⭐⭐

Pekerja ramai..harga berpatutan..tukar lampu led axia kat sini.puas hati…paling best.walaupun pusat service dan aksesori kereta tapi toilet bersih sangat..👍👍👍

Gadis Jepun ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Kedai Bateri Kereta Kajang Syarikat ECO Auto Letrik Bateri

Kedai Bateri Kereta Kajang Syarikat ECO Auto Letrik Bateri
Kedai Bateri Kereta Kajang Syarikat ECO Auto Letrik Bateri
Alamat21, Jalan Sungai Chua, Desa Bunga Raya, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/L2exQcKgq3fcEX4T6
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60387396814
Facebook
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Syarikat ECO Auto Letrik Bateri :

Easy to deal with, good explanation…professional

Salim Salleh ⭐⭐⭐⭐

Professionnal. The guy check first prior to quotation. If cant be done, he will tell upfront so no waste of time and hope.

Tengku Fadzly ⭐⭐⭐⭐⭐

Good workshop for automotive wiring and electrical services

A Arbieye ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Fastrack Tyre Battery & Services – Kajang

Fastrack Tyre Battery & Services - Kajang
Fastrack Tyre Battery & Services – Kajang
AlamatE-35-GA, Jalan Prima Saujana 2/D, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/uKPmgf2A5quimVCd6
Jam BukaIsnin – Ahad (08.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60107774245
FacebookFastrack Tyre Battery & Services
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Fastrack Tyre Battery & Services – Kajang :

Very experienced mechanics and great service.

Idzafiq Yeusoff Mohammad Ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

alhamdulillah service yg baik dan saya amat puas hati. Mengutamakan pelanggan. Good consultation and advice ..then lets costumer make decision. tempat bersih

NIMZ ⭐⭐⭐⭐⭐

tempat menunggu yang selesa dan bersih.
bos mesra pelanggan.
alignment RM25.
4star sebab resit tak dapat nak print ink printer habis.
multiple payment options

haikal nazari ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Atop Auto Air Cond & Battery Service

Atop Auto Air Cond & Battery Service
Atop Auto Air Cond & Battery Service
Alamat24G, Jalan Hentian 2, Pusat Hentian Kajang, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/pNBz7CkamiRYXc8N7
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60387411283
FacebookPit Stop Autocare Services
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Atop Auto Air Cond & Battery Service :

Professional and expert..
Recommended sape2 yg kerete problem xsetel2 lagi tu..

Razif Sohaimi ⭐⭐⭐⭐⭐

I highly RECOMMEND this shop because the owner are very friendly and straight forward.He will tell u whether it can be repair or not and how much does it cost u.Very sincere owner.Glad to meet him.

Shahlan Mohd Rosli (shahlan) ⭐⭐⭐⭐⭐

Memang bagus servis yang diberikan…Kita boleh tanya macam2 tentang masalah kereta kita..Dia akan explain dgn cara yang mudah utk kita faham…harga berpatutan..ilmu dia mmg power!! Good workmanship!! Dia perlukan pewaris utk ilmu repair kereta ni😀

annhelmy annhelmy ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Roadpro Car Batteries and Roadside Assistance Services

Roadpro Car Batteries and Roadside Assistance Services
Roadpro Car Batteries and Roadside Assistance Services
AlamatNO 2-10, SILK RESIDENCE,JALAN SUTERA KAJANG, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/nhWT565LzXqieBPh9
Jam BukaIsnin – Ahad (08.00 am – 10.00 pm)
Telefon+60149167469
Facebook
Websitebusiness.com
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kedai Bateri Kereta Kajang Roadpro Car Batteries and Roadside Assistance Services :

Very cheap and quality car battery and warranty period over 18 months

FASTEST ROADSIDE ASSIST ⭐⭐⭐⭐⭐

Thank you the roadpro team for helping me with my car battery. Very professional

ANGIL BEAUTY SHOP ⭐⭐⭐⭐⭐

Roadpro car road assistance services saved me today at the petro pump. Within few minutes their tech came there, and changed my battery. I learn something today from the tech. Thank you guys i will surely recomend my.friends to download your apps.

MARJURIMU LEKASINI ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Bateri Kereta Johor Bahru Terbaik

So, itulah beberapa kedai bateri kereta Kajang yang memang terbaik dan boleh korang pertimbangkan untuk ganti bateri kereta korang yang rosak atau lemah.

Ingat, bateri kereta yang bagus penting untuk memastikan enjin kereta korang sentiasa berfungsi dengan baik dan boleh start dengan lancar.

Jangan terlalu risau jika bateri kereta korang ada masalah sebab sekarang korang dah tahu di mana nak cari kedai bateri kereta yang terbaik di Kajang.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan bateri yang berkualiti dan tahan lama.

Selain dari itu, pastikan korang juga tanya dan dapatkan nasihat daripada pakar di kedai bateri tentang jenis bateri yang sesuai untuk kereta korang.

Leave a Reply