5+ Kedai Cermin Kereta Alor Setar Terbaik

Posted on

Kedai Cermin Kereta Alor Setar terbaik termasuk 6. Pakar Cermin Kereta Jing Huang -Jalan Langgar Alor Setar 5. Pakar Cermin KTL Kedai Cermin Kereta …

Apa khabar, pembaca-pembaca sekalian! Hari ini, kami nak cerita pasal satu tempat yang wajib korang tahu, Kedai Cermin Kereta Alor Setar!

So, kalau korang ada masalah dengan cermin kereta, hang on tight sebab artikel ni akan bagi korang segala info penting.

Kau pernah tak kena masalah cermin kereta? Aku pernah, bro! Dulu cermin kereta aku pecah masa tgh parking.

Memang terkejut gila! Rasa macam nak nangis pun ada. Tapi nasib baik, kawan aku cakap pasal Kedai Cermin Kereta Alor Setar ni.

Dia kata diorang punya servis memang terbaik, cun gila cermin diaorang pasang.

So, aku pun pergi check kedai ni. Memang teruja gila masa aku sampai. Cermin kereta merata-rata, besar, kecik, tak kira je diorang ada semua.

Dalam hati dah lega sikit sebab tahu masalah aku ni boleh selesai. Lagi best, staff kat sini sporting habis! Diorang cakap macam kawan je, campur-campur Bahasa Melayu dan English.

Aku pun reply la campur-campur jugak. Macam best gila bercakap macam tu, tak bosan langsung.

Nak tau tak yang paling best pasal Kedai Cermin Kereta Alor Setar ni? Harga diaorang memang tip-top! Diorang tak main tipu orang.

Bukan macam kedai lain yang nak cekik darah je. Diorang bagi harga yang berpatutan dan jujur. Puas hati gila aku dapat harga yang tak melampau. Boleh la buat duit tu tak terbang begitu je.

Tunggu punya tunggu tak sampai setengah jam, cermin kereta aku siap! Memang terbaik gila! Memang tak rugi aku datang sini.

Diorang punya servis pantas dan berkualiti. Lagi pun, kawan-kawan aku yang pernah datang ke sini pun cakap sama. Confirm tak menyesal.

Jadi, korang yang tengah cari kedai cermin kereta yang memang terbaik, aku syorkan korang pergi Kedai Cermin Kereta Alor Setar.

Dapat harga yang berpatutan, cermin kereta pun cun habis. Memang berbaloi-baloi!

Jangan buang masa dah, cepat-cepat plan nak pergi sini. Cuba dan tengok sendiri.

Pasti korang takkan kecewa punya! Jom serbu Kedai Cermin Kereta Alor Setar sekarang jugak!

1. Dr Cermin Alor Setar – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin ALOR SETAR - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Dr Cermin Alor Setar – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
AlamatNO.5, Kedah, Jalan Murni, SEBERANG JALAN PUTRA, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/v41YYUEn2r1waCLx6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-488 0336
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 3.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Clear instructions given for insurance claim. Easy to locate. Fast & efficient, problem solved within a day.

Kai Lun Tang ⭐⭐⭐⭐⭐

First reach Dr Cermin a.star,we feel so welcome whe
n owner come and attend with nice smile,she is so polite and give we all info before we change our front glass.The service so fast and effecient

Bro Fendi ⭐⭐⭐⭐⭐

Service not friendly. The person answering my queries was very impatient and a bit rude.

Min Jeh Oon ⭐⭐

2. Pakar Cermin kereta Good 66 Auto Glass

Pakar Cermin kereta Good 66 Auto Glass
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Pakar Cermin kereta Good 66 Auto Glass
AlamatIsland Trade Center,Seberang, No.8,Tingkat Bawah,Jalan LITC 1, Jalan Putra, Kompleks Perniagaan Long, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/BqApvsPGcYatr9Ts9
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60 14-339 8039
FacebookPakar Cermin Kereta Good 66
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Luckily I opted for windscreen coverage when renewing my car insurance. Process took about 1H 30mins and was done in a professional manner. Can’t send for tinting or car wash for about 3 days so the glue can set in.

Mitchel John ⭐⭐⭐⭐⭐

best and fast service👍🏻👍🏻👍🏻
price so very accepted👍🏻👍🏻👍🏻
good Service👍🏻👍🏻👍🏻

Boon Sian Tan ⭐⭐⭐⭐⭐


Good service 👍👍 recomended

Siti nur Zulaikha ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Dr Cermin Alor Setar II – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin ALOR SETAR II - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Dr Cermin Alor Setar II – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Alamat6B, Jalan Lencong Barat, Taman Dahlia Iii, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/jXhDrmgmS2PQ5nvv8
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-280 9925
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kerja sangat memuaskan, teliti.. saya bernasib baik,rfid masih diguna pakai.. Betul2 experience..

ɱ.αƶ૨σl ⭐⭐⭐⭐⭐

Saya berpuas hati dgn khidmat dan layanan baik yg diberikan sewaktu menukar cermin kereta yg pecah kpd cermin hadapan yg baru. Harga pun berpatutan dan khidmat nasihat kpd pelanggan. Terima kasih.

Ismail Mohamed ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service! Superb friendly staff. Recommended.

Sakinah Norsha ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Naim Pakar Cermin kereta

Naim Pakar Cermin kereta
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Naim Pakar Cermin kereta
Alamat31-A, Kampung Alor Setol, 06500 Langgar, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/kVcdKRfJwBfArrXYA
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-461 5210
FacebookNaim Motors Service Centre
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Alhamdulillah, Wassap Tanya Ada Stok Dak, Cepat Reply Ada. Saya Amat Puas Hati, Kerja Kemas Dan Cepat, Saya Doakan Agar Kedai Ini Terus Maju, Ada Seorang Pakcik Kat Situ Dan Saya Kira Itu Mungkin Ayah Anda. Doa Orang Tua Tiada Hijab. SUPPORT

ANOTHAI MAHASENA ⭐⭐⭐⭐⭐

The staffs were polite, helpful and subject matter expert in repairing / changing car windscreen. Recommended for other to come here

Gunasagaran Nadarajah ⭐⭐⭐⭐⭐

staff yang peramah.. harga yang berpatutan…

muhammad ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Pakar Cermin KTL Kedai Cermin Kereta

Pakar Cermin KTL Kedai Cermin Kereta
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Pakar Cermin KTL Kedai Cermin Kereta
AlamatJalan Jitra, Bandar Darulaman Jaya, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/q2G1abSKEpYdLv3s6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 18-942 9899
FacebookPakar Cermin KTL TANAH MERAH JITRA
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Alhamdulillah terbaik…tukaq cermin belakang pecah sebab kena Batu waktu mesin rumput…

Cepat Dan pantas dalam 1jam lebih dh siap claim etiqa punya….

Aieman Mazlan ⭐⭐⭐⭐⭐

Very professional experience staff. Very recommended

Bullet Proof ⭐⭐⭐⭐⭐

The price is standard. They will give suggestions for us to choose. They also can tint the windshield. The service is also good.

Rusmayunita Ibrahim ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Pakar Cermin Kereta Jing Huang -Jalan Langgar Alor Setar

Pakar Cermin Kereta Jing Huang -Jalan Langgar ALOR SETAR
Kedai Cermin Kereta Alor Setar Pakar Cermin Kereta Jing Huang
Alamatno 63B batu 2 jalan langgar, Jln Langgar, 05460 Alor Setar, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Uxq1PpwHrSvucGaf8
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 18-571 6228
Facebook
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Bende bagus kita kata bagus

fikhree Izwan ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik pemasangan rapi dan teliti👍

Hanafi Hamid ⭐⭐⭐⭐⭐

Buat tukar cermin kereta axia di sini. Very professional kerja sangat kemas dan berkualiti.

Khodir Ibrahim ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: Kedai Cermin Kereta Sungai Petani Terbaik

Jadi, itulah cerita pasal kedai tukar cermin kereta Alor Setar yang memang power gila! Korang dah tahu kan, kalau ada masalah cermin kereta, tak payah pening kepala.

Cuma pergi je ke Kedai Cermin Kereta Alor Setar, semua masalah settle!

Aku sendiri dah cuba dan memang puas hati dengan servis diorang. Staff diorang sporting habis! Memang best gila bercakap dengan diorang.

Harga pun tak boleh blah, memang berpatutan gila. Diorang tak main tipu orang, harga terang-terang. Senang hati je aku dapat harga yang okay.

Dalam masa tak sampai setengah jam, cermin kereta aku dah pasang siap! Memang pantas habis diorang buat kerja.

Tak sia-sia aku datang sini. Servis memang tip-top habis!

So, kalau korang nak cermin kereta yang cun habis dan harga yang berpatutan, Kedai Cermin Kereta Alor Setar je lah pilihan terbaik.

Jangan tunggu-tunggu lagi, gerak je terus ke sana. Confirm korang puas hati!

Kalau korang nak info lanjut tentang bengkel cermin kereta Alor Setar ni, boleh je check website diorang atau hubungi customer service diorang.

Mesti diorang akan layan korang dengan baik dan jawab segala soalan korang.

Nah, korang dah dapat semua info penting ni. Jangan lupa share dengan kawan-kawan korang yang lain.

Mana tau dorang pun tengah cari kedai cermin kereta kan? Jom lah, sama-sama bagi dorang tahu pasal Kedai Cermin Kereta Alor Setar ni.

Ok, sampai di sini saja untuk artikel kali ni. Kalau nak baca lagi artikel menarik, jangan lupa terus kunjungi laman web kami.

Jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Drive safely dan jaga cermin kereta korang dengan baik! Take care, guys!

Leave a Reply