Top 5 Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Paling Best

Posted on

Kedai Cermin Kereta Batu Pahat adalah satu dari banyaknya kedai automotif Johor yang best giler untuk korang kunjungi semasa nak tukar cermin kereta.

Eh bro, dengar tak pasal Kedai Cermin Kereta Batu Pahat ni? Aku baru-baru ni pergi sana, memang terbaik gila!

So, jom aku cerita sikit pasal kedai cermin kereta ni.

Kedai Cermin Kereta Batu Pahat ni memang jadi tempat wajib korang pergi kalau ada masalah cermin kereta.

Dengar cerita, diorang punya harga memang jimat habis. Tak caya? Aku pun tak caya dulu, tapi bila aku check harga diorang, memang terkejut gila!

Tak hanya itu, diorang punya service pun memang terbaik. Staff-staff diorang friendly gila, boleh cakap campur-campur bahasa.

Diorang punya kerja cepat siap, tak sampai setengah jam je cermin kereta aku siap. Memang puas hati habis!

Lagi satu, koleksi cermin kereta diorang memang power gila. Confirm korang takkan kecewa tengok pilihan diorang.

Ada pelbagai jenis dan design yang up-to-date. Tak sabar nak pilih cermin kereta yang sesuai dengan kereta korang, kan?

So, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada masalah cermin kereta, terus je ke Kedai Cermin Kereta Batu Pahat.

Harga jimat, service memang terbaik, dan koleksi cermin kereta pun power gila.

Okaylah, Mari kita mulakan 5 Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Terbaik

1. Windscreen Insurance Claim Batu Pahat – Hong Leong Auto

Windscreen Insurance Claim Batu Pahat - Hong Leong Auto
Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Windscreen Insurance Claim Batu Pahat – Hong Leong Auto
AlamatNo. 7, 9, Jalan Kundang 13, Taman Bukit Pasir, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/5ANwvhPMdHYUvnFS9
Jam BukaIsnin – Minggu (08.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60 12-761 9891
FacebookWindscreen Insurance Claim Batu Pahat – Hong Leong Auto 汽车大镜保险专家 豐隆汽车机件
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Fast and convenient service(got a lot of staff).Guide you on the replace of car windscreen(type of tinted).

Zainurul Adli ⭐⭐⭐⭐

Very professional service provided by the place. Fast, reliable and supportive. The owner even provided support and tips for easy reference when replacing glass window and windscreen.

Fathi Hamzah ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service provided by good staffs, did my wind mirror claim here, they can help u to summit all the docs for claims. It’s extremely convenient 💯

Windy Lam Bei Shan ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Wanlan Windscreen Specialist Centre.

wanlan Windscreen Specialist Centre
Kedai Cermin Kereta Batu Pahat wanlan Windscreen Specialist Centre
AlamatNo 136, Jln Kluang, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/SCiMHbV8pN9pt59m6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 13-418 5125
FacebookIwanlan Windscreen Specialist Centre
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kedai cermin yg terbaik dan pling murah dkt batu pahat, service penggantian cermin yg cermat dan cepat.. i very recommend.

Waan Rezz ⭐⭐⭐⭐⭐

Come here if you want to change new windshield rear /front, side windows driver & passenger side (any cars). Provide insurance claim. Also tinted cars too.

sami hyp ⭐⭐⭐⭐⭐

Kemas, cermat, teliti ketika pemasangan. Pelanggan harus bersabar utk hasil yang memuaskan. Yg plg penting sekali, harganya MURAH dari seluruh kedai cermin kereta di BATU PAHAT!

kursus kahwin batu pahat ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Dr Cermin Batu Pahat, Johor – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin Batu Pahat, Johor - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Dr Cermin Batu Pahat, Johor – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Alamat17, Jalan Mengkudu, Taman Makmur, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/WPjk4gd6EsP5rFfD7
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 10.00 pm)
Telefon+60 19-738 1990
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Very pro, definitely recommended!

CHONG CHun Keong ⭐⭐⭐⭐⭐

Best experience. Quality job. Friendly services. And fast too.

Azhad Affandi ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik… mesra pelanggan. Jika anda ada masalah cermin kereta sila lah ke sini…

Adam Dania ⭐⭐⭐⭐

4. Nanmar Motor Service Sdn. Bhd.Cermin Batu Pahat insurance claim windscreen

Nanmar Motor Service Sdn. Bhd.Cermin Batu Pahat insurance claim windscreen
Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Nanmar Motor Service Sdn. Bhd.Cermin Batu Pahat insurance claim windscreen
AlamatMY Johor, 4, Jalan Kundang 13, Taman Bukit Pasir, 83000 Batu Pahat, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/k8JeYtKPrbeY2w289
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-775 5576
FacebookBp Nanmar Motor cermin Windscreen Batu Pahat Bukit Pasir
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik ,staff friendly ,urusan pun mudah .

Muhammad Ali ⭐⭐⭐⭐⭐

nanmar ni tgk cawangan…kt bp ni kerja bagus tp tauke kuat lipat…insuran cover 1k pun kedekut nk bg tinted yg elok…kuantan punya padu,siap servis dtg umh…dpt tinted baik lg..

mohd yunus ⭐⭐⭐⭐⭐

Hospitaliti dan perkhidmatan memuaskan

Hairuddin Mohd Sofian ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Southern Auto Glass – Batu Pahat

Southern Auto Glass - Batu Pahat
Kedai Cermin Kereta Batu Pahat Southern Auto Glass – Batu Pahat
Alamat62, Jalan Cengal, Taman Makmur, 83000 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/7Y7MpaTkWw1yC9zf7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60 16-793 9217
FacebookSouthern Auto Glass
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

responsibility and finishing nice

Ethan Chan ⭐⭐⭐⭐⭐

Boss is very friendly. Good service.

Ang Hui Ching ⭐⭐⭐⭐⭐

professional service. TQ

Kelvin Foo ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Cermin Kereta Kuantan Terbaik

Jadi, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Batu Pahat ni. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Batu Pahat memang jadi pilihan terbaik.

Harga diorang memang jimat habis, service memang terbaik, dan koleksi cermin kereta pun power gila.

Takkan korang nak lepas peluang tengok pilihan diorang yang up-to-date, kan?

Jadi, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Batu Pahat.

Harga memang berbaloi, service memang terbaik, dan koleksi cermin kereta memang tak boleh resist.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Batu Pahat ni memang hebat habis. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply