7 Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Terbaik

Posted on

Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam terbaik termsauk 7. MCIS Safety Glass 6. Heng Kok Leng 5. Hock Lee Heng…

Eh, ada cerita menarik nak aku share ni! Dengar cerita pasal Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam ni.

Serious, korang takkan percaya betapa hebat kedai ni. So, korang kena terus baca sampai habis tau.

Jadi, cerita ni bermula bila aku tengah drive dekat Bukit Mertajam ni, tiba-tiba terkena batu je cermin kereta aku.

Sedih gila! Nasib baik ada kawan rekemen aku Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam ni.

Aku pun decide untuk pergi ke kedai tu. Masa first time sampai, aku memang terkejut gila.

Diorang punya collection cermin kereta, terbaik gila! Diorang ada pelbagai jenis dan design yang boleh pilih.

Confirm korang punya mata akan terbeliak tengok pilihan diorang.

Yang lagi best, harga diorang memang jimat habis! Diorang punya harga memang tak boleh lawan.

Cermin kereta aku yang pecah tu diorang pasang dengan harga yang memang berbaloi gila. Memang untung habis!

Tapi tak habis lagi cerita best ni. Service diorang pun memang top-notch. Diorang punya kerja cepat siap, tak sampai setengah jam je.

Memang terbaik la! Tak percaya? Korang kena try sendiri, baru tau.

So, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada masalah cermin kereta, terus je ke Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam.

Harga murah, kerja cepat siap, dan service memang terbaik.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam ni memang power gila, mari kita mulakan 7 bengkel cermin kereta Bukit Mertajam!

1. Windscreen2U Bukit Mertajam

Windscreen2U Bukit Mertajam
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Windscreen2U Bukit Mertajam
Alamat2834, Jalan Kampung Baru, Taman Tampoi Baru, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/mdEiEE4bvfCkp6Xn9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 12-952 2623
FacebookWindscreen2U – Bukit Mertajam Pakar Cermin Kereta
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik. Kerja pun cepat. Layanan staf juga baik.

Ahmad Faezal⭐⭐⭐⭐⭐

Servis yg sgt baik.. kerja yg cepat & cermat.. pekerja yg professional baik warganegara atau foreigner 👍

Muhammad Firdaus⭐⭐⭐⭐

Memang terbaik..Servis pantas dan laju..Claim laju dan terbaik..kalau 600 claim dia bagi free tinted..Nice Boss.Kita bagi 5 bintang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haffidz Trequartista⭐⭐⭐⭐⭐

2. Hock Lee Heng

Hock Lee Heng
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Hock Lee Heng
AlamatNo. 5954, Jalan Megat Harun, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Veekm1Srg9EZSUtQA
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 4-530 7852
FacebookHock Lee Heng
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tempat menunggu yg selesa sebab ada aircond,free wifi,harga cermin yang berpatutan,pantas,pekerja yang friendly,kerja kemas,ada warranty,memberi penerangan dengan lengkap kepada pelanggan dan Servis pun terbaik.Saya recommends semua datang kedai ini.

mohd hazir zulkifli⭐⭐⭐⭐⭐

Repair windscreen. Terbaik & harga berpatutan. Knowledge penerangan memuaskan.

Haiyee Rz⭐⭐⭐⭐⭐

Puas hati.. Harga sangat berpatitan.. claim insuren Etiqa Cepat

dzul hairy⭐⭐⭐⭐⭐

3. Pakar Cermin Kereta & Lori Kian Sin Sdn Bhd

Pakar Cermin Kereta & Lori Kian Sin Sdn Bhd
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Pakar Cermin Kereta & Lori Kian Sin Sdn Bhd
Alamat51-G, Lorong Usahaniaga 1, Taman Usahaniaga, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/iY57QY3ifasehiWE6
Jam BukaIsnin – Sabtu(08.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-983 1545
FacebookPakar Cermin Kereta & Lori Kian Sin
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

30mins done. discount and cheap. work also nice.

luan Tobinho Ruiz⭐⭐⭐⭐⭐

Boss is experience and willing to help me solve the problem, good service

Jeff T⭐⭐⭐⭐⭐

pelayanan yang baik
Ganti cermin dengan cepat
Ekonomi harga
Terima kasih 👍

Ming jie Ong⭐⭐⭐⭐⭐

4. CCH Auto Glass Bukit Mertajam

CCH Auto Glass Bukit Mertajam
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam CCH Auto Glass Bukit Mertajam
Alamat48, Jalan Ciku, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/GyfqPnFqWD8YmJpA6
Jam BukaIsnin – Sabtu(09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 11-3934 9168
FacebookCch Auto Glass Bukit Mertajam
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik 👍

Faris Danish⭐⭐⭐⭐⭐

Cch auto glass terbaik , pemasangan cepat , recommended

Akram Afiq⭐⭐⭐⭐⭐

Very fast service and professionally done. My 2nd time after 10 years. Had improved technically. Recommendable.

Lynna Chin⭐⭐⭐⭐⭐

5. Hock Lee Heng(JALAN KULIM)

Hock Lee Heng
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Hock Lee Heng
Alamat3314, Jln Kulim, Cherok Tokun, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/WdhQteyQN4qVupu47
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 4-551 7518
FacebookHock Lee Heng
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

cakap pasang ori, tapi pasang yang lain..
honda city GM6 ori mana ada bintik2 di bawah skrin,
honda city 2010 baru ori ada bintik..
kalau nak tukar cermin kat sini, jangan tinggal kereta.. kena tunggu dan tengok..

kitooo samoo⭐⭐⭐

Peramah..Dan servos pantas.ruang menu ggu selesa

iskandar shah⭐⭐⭐⭐⭐

Price is reasonable, actually cheaper than another shop that quoted me for rear window. Job done in less than a half day. High quality job.

Mohamad Farikh Halim⭐⭐⭐⭐⭐

6. Heng Kok Leng

Heng Kok Leng
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam Heng Kok Leng
AlamatNo. 23, Lorong Industri Alma 2, Kawasan Industri Alma, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/xFnHTW9EtktSLWNE9
Jam BukaIsnin – Sabtu(09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 4-552 2008
FacebookHeng Kok Leng – Windscreen Specialist
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

UTauke very helpful. Called the workshop didn’t answer, they called back and explain very details about the insurance.lasan

Ikhwan R3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service, cheapest in town. Pro quality work.

norms din⭐⭐⭐⭐⭐

Sangat rekemen kedai HKL ni.owner explain beza cermin ori dgn oem dari segi kualiti n harga.kedai dah 20 tahun katanya.so pekerja sgt berpengalaman.kereta siap vacum lg 😆 terbaikk 👍

muhammad fadhli⭐⭐⭐⭐⭐

7. MCIS Safety Glass

MCIS Safety Glass
Kedai Cermin kereta Bukit Mertajam MCIS Safety Glass
AlamatNO 2A, Jalan Permatang Rawa 1, Bandar Baru Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/d39bCwZNimpKxAL88
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 4-540 4226
FacebookMCIS Safety Glass Sdn Bhd
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Harga kilang, murah sangat nk tukar cermin kereta berbanding tempat lain..

adib alias⭐⭐⭐⭐⭐

Fast service

Leena Lourdes⭐⭐⭐⭐⭐

Untuk pengetahuan semuo Md Faruk bukan eh den ok…kalau ad apo2 info dari pado

Joe Bagas⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Cermin Kererta Kuantan Terbaik

Jadi, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam ni. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam memang jadi pilihan terbaik.

Harga dia memang jimat gila, kerja cepat siap, dan service diorang memang terbaik. Diorang punya koleksi cermin kereta pun power habis.

Confirm korang takkan kecewa tengok pilihan diorang.

Jadi, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam.

Diorang punya harga memang berbaloi, kerja cepat siap, dan service memang terbaik.

Jangan lupa jugak share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Bukit Mertajam ni memang best gila. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply