Top 6 Kedai Cermin Kereta Kajang Paling Best

Posted on

Kedai Cermin Kereta Kajang adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor best giler yang mesti korang cuba!

Eh bro, ada dengar cerita tak pasal Kedai Cermin Kereta Kajang ni? Aku baru je discover pasal kedai ni, memang power habis!

Jadi, aku nak share sikit pasal kedai cermin kereta ni dengan korang.

Kedai Cermin Kereta Kajang ni memang terkenal dengan harga yang sangat berpatutan.

Dengar cerita, diorang punya harga memang jimat habis. Bila aku check harga diorang, memang terkejut gila! Takde la nak kena belah bajet nak tukar cermin kereta.

Selain harga yang memikat hati, diorang punya service memang terbaik. Staff diorang friendly habis, boleh cakap campur-campur bahasa.

Kerja pun cepat siap, takde la menunggu lama-lama.

Yang lagi best, diorang punya koleksi cermin kereta sangat banyak. Confirm korang takkan kecewa tengok pilihan diorang.

Tak kisah la nak yang standard ke yang tinted ke, diorang ada semua. Pilih je mengikut citarasa korang.

Jadi, kalau korang ada masalah cermin kereta, terus je ke Kedai Cermin Kereta Kajang.

Harga memang jimat, service memang terbaik, dan pilihan cermin kereta pun tak terkira banyaknya.

Okaylah, mari kita mulakan 5+ Kedai Cermin Kereta Kajang!

1. Kedai Cermin Kereta Kajang AKS Autoglass Specialist Sdn Bhd

AKS Autoglass Specialist Sdn Bhd
Kedai Cermin Kereta Kajang AKS Autoglass Specialist Sdn Bhd
Alamat13-G & 15-G, Jln Reko Sentral 9, Reko Sentral, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/zzEikRwFw4b228148
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60 13-207 8085
FacebookAKS Autoglass
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service cepat and staffs sangat friendly. Repair screen crack RM50 and after repair crack hilang cuma ada bekas tebuk yang kecil saja. Very recommended! Siap dapat free gifts 👍🏻

Hidayah Zainal ⭐⭐⭐⭐⭐

Ini kali pertama saya pergi, service okay, pekerja ramah dan tidak kekok diajak bersembang. Ada sedia tempat rehat, minuman panas untuk customer. Saya tukar cermin kereta belakang myvi, harga okay dan berbaloi dengan service, kerja kemas

Farah Najwa ⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah, selesai buat pemasangan (claim insurance) sebentar tadi. Penerangan lengkap oleh owner mengenai tuntutan proses insurance ni. Buat kerja memang cekap dan pantas.

Abey Tiger ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Cermin Kereta Kajang Dolwa Auto Glass (Kajang) Sdn. Bhd.

Dolwa Auto Glass (Kajang) Sdn. Bhd.
Kedai Cermin Kereta Kajang Dolwa Auto Glass (Kajang) Sdn. Bhd.
Alamat11, JALAN P2/19A, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/5LpiFvZfuP8nTLTp9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 3-8727 7288
FacebookDolwa Auto Glass Kajang Sdn. Bhd.
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

A very professional Automobile’s Windscreen installer in semenyih and kajang Area. Speedy and good service. They also deal with insurance claims.

David Lim ⭐⭐⭐⭐⭐

I came here before this, and Im here again. The staffs are very helpful and polite manner. Their sevice is tip-top. They even clean the interior of the car afterwork. Highly recommended. Im really happy.

muhammad taufiq ⭐⭐⭐⭐⭐

Reasonable price, honest seller and offer great after sale service.

Adly Ar ⭐⭐⭐⭐⭐

3. BS Windscreen & Tint Specialist Kajang

BS Windscreen & Tint Specialist
Kedai Cermin Kereta Kajang BS Windscreen & Tint Specialist
Alamat6-G, Jalan Prima Saujana 1/1a, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/nX6sPJhfbuzqBpcf9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60 17-203 7575
FacebookBS Windscreen & Tint Specialist
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

friendly layan customer…very good job…kemas

zaharudin ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

Best windscreen service in town, clean job .

shree meenachi ⭐⭐⭐⭐⭐

Always feel welcome here for car windscreen matter. Good Job.

I. Qhalifah ⭐⭐⭐⭐⭐

4. VIM Auto Cermin Kereta Kajang

Vim Auto Glasses [Pakar Cermin Kereta]
Vim Auto Glasses [Pakar Cermin Kereta]
Alamat7, Jalan M/J 2, Kampung Baru Sungai Chua, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/9VsvrtoRSEYEwywL8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-383 5191
FacebookVim Auto Glasses Sdn Bhd-Sunway Batu Caves Branch
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The boss really explained everything you need to know about their products. Highly recommend very professional. 1.30hours done.

Muhammad Firdaus ⭐⭐⭐⭐⭐

They take time to explain everything. Very professional. Highly recommended.

Tirummanga Raja ⭐⭐⭐⭐⭐

Really explained everything you need to know about their products. Highly recommend very professional. Highly recommended

previnn bala ⭐⭐⭐⭐⭐

5. AS Auto Glass World Specialist Kajang

AS Auto Glass World Specialist
Kedai Cermin Kereta Kajang AS Auto Glass World Specialist
Alamat62g, Jalan Prima Saujana 1/1a, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/CcakhW9w7eGtZKab8
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-566 5295
FacebookTukar Cermin Kereta/Windscreen Service Centre Selangor, KL
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik! Respons pun lajuu je bila whatsapp and very friendly. Will definitely come here again and definitely will recommend this shop to family and friends

Elysha Kamaruzaman ⭐⭐⭐⭐⭐

Very recommended and good knowledge for glass. Always success Mr. Shawn.

Azfar Hafiy ⭐⭐⭐⭐⭐

PROMPT SERVICE AND ORIGINAL WINDSCREEN PROVIDE. FRIENDLY BOSS AND STAFF. THANKS SO MUCH 👍

chai yoonsoon ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Auto Glass Reko Services Kajang

Auto Glass Reko Services
Kedai Cermin Kereta Kajang Auto Glass Reko Services
Alamat188G, jalan Langat 3, 2, Jalan Reko, Taman Sri Langat, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/vqLw2JFrdUJtK9wv5
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60123690315
Facebook
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

service terbaik.. highly recommended.. good job lah 👍

Hanim Hisyam ⭐⭐⭐⭐⭐

Layanan bagus. Saya sudah pergi ke cermin dua kali.

Edrin Jaafar ⭐⭐⭐⭐⭐

Friendly and fast service. Fair price.

Darul ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Cermin Kereta Kuantan Terbaik

Jadi, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Kajang ni. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Kajang memang jadi pilihan terbaik.

Harga diorang memang jimat habis, service memang terbaik, dan pilihan cermin kereta pun tak terkira banyaknya.

Takkan korang nak lepas peluang dapatkan cermin kereta yang sesuai dengan citarasa korang, kan?

Jadi, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Kajang.

Harga memang berbaloi, service memang terbaik, dan pilihan cermin kereta memang tak boleh resist.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Kajang ni memang hebat habis. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply