Top 9 Kedai Cermin kereta Klang Paling Best

Posted on

Kedai Cermin kereta Klang adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor best giler yang mesti korang cuba!

Eh bro, aku ada cerita menarik nak share ni! So, dengar cerita pasal Kedai Cermin Kereta Klang ni.

Aku baru je pergi sana last weekend, memang terbaik gila! Korang mesti nak dengar cerita ni sebab kedai ni memang power habis.

Jadi, cerita ni bermula bila cermin kereta aku pecah, memang sedih gila la. Tapi nasib baik ada kawan aku rekemen Kedai Cermin Kereta Klang ni.

Diorang kata harga diorang memang jimat habis, tak boleh lawan punya!

So, aku pun decide pergi check out kedai tu.

Masa sampai, terus terbeliak mata aku tengok pilihan cermin kereta diorang. Diorang ada banyak jenis dan design yang memang up-to-date.

Confirm korang punya mata takkan jemu tengok pilihan diorang.

Yang lagi best, diorang punya harga memang tak boleh lawan.

Murah gila, bro! Aku memang terkejut gila tengok harga diorang. Memang berbaloi habis!

Tapi tunggu, cerita belum habis lagi. Service diorang pun memang cun habis. Diorang punya kerja cepat siap, tak sampai setengah jam je. Memang puas hati gila la!

Jadi, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada masalah cermin kereta, terus je ke Kedai Cermin Kereta Klang.

Harga murah, kerja cepat siap, dan service memang terbaik.

Okaylah, Mari kita mulakan 9 Kedai Cermin kereta Klang Terbaik

1. Kedai Cermin kereta Klang Master Windscreen Specialist BBT

Master Windscreen Specialist BBT
Kedai Cermin kereta Klang Master Windscreen Specialist BBT
Alamat30G, Jalan Mahogani 1/KS7, Bandar Botanik, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/WBTf8SrCbFHyTPbm7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 13-932 0327
FacebookMaster Windscreen Specialist
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The team was extremely professional and responsive to all of my inquiries, ensuring that I felt confident in the work they were doing.

Chong Wei Leng ⭐⭐⭐⭐⭐

Friendly staff and excellent services by Mr Lim and the team. Well done!

faizalmd m ⭐⭐⭐⭐⭐

5⭐️ Services & very2 responsive team. TQSM 🙌🏻🙏🏼

Rashdan Rashid ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Cermin kereta Klang WinScreen Plus Sdn Bhd

WinScreen Plus Sdn Bhd
Kedai Cermin kereta Klang WinScreen Plus Sdn Bhd
AlamatNo.47, Jalan Cokmar 1, Off, Jln Meru, Mutiara Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/wxDwS34UE5k72vth7
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-289 9947
FacebookWinScreen Plus S/B
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Changed car rear windscreen within 2 hours. Fast and efficient and fair priced. Second car windscreen replacement

Mahathir CheChot ⭐⭐⭐⭐

Second insurance claim.
Replacement done in 2 hours with tinted.

Lucas C ⭐⭐⭐⭐⭐

Fast service and very reasonable price. Can do insurance windscreen claim. Recommended to those who want to repair/replace their car windshield, etc. Please pay a visit here 😃👍

Alia Idris ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Cermin kereta Klang Dr Cermin Jalan Bukit Kemuning

Dr Cermin Jalan Bukit Kemuning
Kedai Cermin kereta Klang Dr Cermin Jalan Bukit Kemuning
AlamatNo.3, Tingkat Bawah Lot 1927, km10, 5, Jalan Bukit Kemuning, 42450 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/tHPmzgs8FZXwsta58
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-273 3994
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Appointment kul 12 gi kul 11 dorang tetap buat jugak siap kul 12 boss yang sangat sangat sangat sangat baikk dengan costumer dan bila wsp always reply sangat sangat ramah dan membantu tk rugi datang kedai ni sangat sangat recommended 5 star for you boss 👍🏻👍🏻👍🏻

Shah Fairus Shah ⭐⭐⭐⭐⭐

Good & fast service. Most importantly….. reasonable price.

Pranee Kong ⭐⭐⭐⭐⭐

Helpful professional staff for front windscreen change…by insurance claim

hisyam zulkapli ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Pakar Cermin Kereta Klang

Pakar Cermin Kereta Klang
Kedai Cermin kereta Klang Pakar Cermin Kereta Klang
AlamatJalan Tun Abdul Razak, Taman Sri Andalas, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Mwxjbp2NFjT4FW3Z6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-312 0390
FacebookPakar Tukar Cermin Kereta Klang 汽车大镜
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

cermin depan kereta saya retak,hasil kerja terbaik!kualiti kerja dan hasil bagus! step2 repairing dijelaskan satu persatu

barbarian ⭐⭐⭐⭐

Friendly and attentive. Helped fixed my water leakage into interior. Recommended!

EK Lim ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Ezy Windscreen Specialist | Kedai Cermin Kereta Klang

Ezy Windscreen Specialist | Kedai Cermin Kereta
Kedai Cermin kereta Klang Ezy Windscreen Specialist | Kedai Cermin Kereta
AlamatLot 73, Jalan Batu Tiga, Kawasan 15, 41300 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/9tFSioavKXWBi6yS8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 17-265 8809
FacebookKer Auto Windscreen Specialist – Bukit Tinggi
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Verified the windscreen as good as original model + existing cutting to show car VIN – Hyundai Tucson IX35 2014. Complete installation with tinted given as per existing setup. Very skillful worker.

Eugene Chong ⭐⭐⭐⭐⭐

1.5 to 2 hours for windscreen change. Etiqa insurance claim.

Balantiochelius Melanopretus ⭐⭐⭐⭐⭐

The best Windscreen specialist in klang.. His manager is very polite and treat people nicely.. He also service my car with superb treatment.. 100% suggested

Azhar Yusof ⭐⭐⭐⭐⭐

6. CCH Auto Glass (Klang) Sdn Bhd Klang

CCH Auto Glass (Klang) Sdn Bhd
Kedai Cermin kereta Klang CCH Auto Glass (Klang) Sdn Bhd
Alamat22, Jalan Pauh Kijang3/KU3, Taman Batu Belah, Kampung Batu Belah, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/fB9dnnDhz4rWTANu7
Jam BukaIsnin – Sabtu(09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-644 8996
FacebookCch Auto Glass Klang Sdn Bhd
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service mantap. Workmanship hebat. Friendly

Ts. Nizam Aziz ⭐⭐⭐⭐⭐

Very 2 recommended & fast working.. tq

Aminul Amin ⭐⭐⭐⭐⭐

Super friendly and professional staffs! Settled all my worries and issues without any hassle! This will be my go-to place for all windscreen and tint related.

Tommy Lee ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Yew Sang Windscreen Specialist ( HQ ) Klang

Yew Sang Windscreen Specialist ( HQ )
Kedai Cermin kereta Klang Yew Sang Windscreen Specialist ( HQ )
Alamat123, Jalan Sungai Keramat 26, Taman Klang Utama, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/18BmSxYwoSRQwbfm7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 12-238 8088
FacebookYew Sang Windscreen Specialist
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tukar cermin pintu belakang sebelah kanan harga Rm145 Ori murah sgt2,,staff Dan majikan friendly

Azwa Services ⭐⭐⭐⭐⭐

Really experienced boss and also well versed in what he does. Workmanship is great and quality of product is amicable!…. and the tape used to hold the glass; great sense in caring for the customers bodywork.

AQIL ADAM NG KAH HIN Abdulloh ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended. Nice. Helpful. Good honest price. The shop located 2nd last (before)from the center shop lots.

Rowat Az ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Osaka Auto Windscreen (Kedai Cermin Kereta & Lori) Klang

Osaka Auto Windscreen (Kedai Cermin Kereta & Lori)
Kedai Cermin kereta Klang Osaka Auto Windscreen (Kedai Cermin Kereta & Lori)
Alamat27, 4, Lorong Sungai Rasa, off, Jalan Batu Tiga Lama, Kaw 16, 41300 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/SvesNAt1qWMs38aP7
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 05.45 pm)
Telefon+60 10-320 9929
FacebookOsaka Windscreen
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good services..harga murah

Sugumaran ⭐⭐⭐⭐⭐

Cepat pasang .good services

Zainah Abdul⭐⭐⭐⭐⭐

Fast installation. Tinted murah n bagus.tq osaka

Subra Maniam ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Vim Auto Glasses [Pakar Cermin Kereta] Klang

Vim Auto Glasses [Pakar Cermin Kereta]
Kedai Cermin kereta Klang Vim Auto Glasses [Pakar Cermin Kereta]
Alamat33-0, 1, Lorong Batu Nilam 1A, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/3prpxTexnqdh6RdH7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 3-3323 3688
FacebookVim Auto Glasses Sdn Bhd
Review Google : 3.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Pergi tukar cermin driver side, lain hal pulak yg jadi, pekerja silap tarik wayar terkeluar dari socket, dah taktau nak masuk balik. Dari pukul 4 ptg sampai 10 mlm. Tak siap lagi tu, esoknya 8.30 pg sampai 2 ptg. Kaki cermin pulak bengkok, cermin tak boleh turun. Nasib la…

gunLn govidarju ⭐⭐⭐

Service okay & skill also okay.
So far dont have any problem for new windscreen.

Snow Ooi ⭐⭐⭐⭐⭐

Stock cermin bnyak bawak polisi je terus tukar kualiti ok..masa disiapkan ikut jangkaan..sementara nak tunggu boleh la jalan kaki ke tesco extra..jalan2 dulu..

ahmad rusdy ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Cermin Kereta Kuantan Terbaik

Jadi, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Klang ni. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Klang memang jadi pilihan terbaik.

Harga diorang memang jimat habis, kerja cepat siap, dan service memang terbaik. Diorang punya koleksi cermin kereta pun power gila.

Confirm korang takkan kecewa tengok pilihan diorang.

Jadi, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Klang.

Harga memang berbaloi, kerja cepat siap, dan service memang terbaik.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Klang ni memang hebat gila. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply