Top 5 Kedai Cermin kereta Kota Tinggi Paling Best

Posted on

Kedai Cermin Kereta Kota Tinggi adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor yang best giler untuk korang kunjungi semasa ganti cermin kereta.

Yo, korang pernah dengar pasal Kedai Cermin kereta kota Tinggi tak? Aku nak kongsi cerita best ni.

Jadi, semalam aku ada masalah dengan cermin kereta aku yang pecah habis. Aku terus terbayangkan bajet mahal nak repair cermin ni.

Tapi nasib baik, member aku bagitau pasal Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni.

Aku pun terus jejak kaki ke kedai tu. First impression aku, kedai ni macam takde la besar mana, tapi penuh dengan cermin kereta.

Sebenarnya, diorang ada banyak jenis cermin untuk pelbagai jenis kereta. Dalam kepala aku, aku dah bayangkan harga yang mahal gila kot.

Tapi bila aku tanya harga, surprise gila! Murah gila beb! Rasa macam jackpot pulak dapat harga yang rendah ni.

Yang lagi best, diorang ada pasang cermin sekali. Jadi tak payah la aku susah-susah nak cari kedai lain lagi untuk pasang.

Diorang punya kerja cepat gila. Tak sampai setengah jam je dah siap pasang cermin kereta aku. Padahal aku dah expect lama sikit la kan.

Service diorang pun tip-top. Diorang friendly sangat-sangat. Aku boleh layan cakap dorang campur-campur bahasa Melayu dan English, memang santai je.

Tanya je apa-apa pasal cermin kereta, diorang boleh bagi jawapan yang memuaskan.

Jadi kalau korang ada masalah cermin kereta, aku memang recommend korang pergi ke Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni.

Service mantap, harga berpatutan, dan kerja cepat siap. Takde la korang pening kepala nak repair cermin kereta lagi. Memang jimat masa dan wang.

Okay lah, itu je cerita aku pasal Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang memerlukan cermin kereta baru atau nak repair cermin kereta yang rosak.

1. Kedai Cermin kereta Kota Tinggi Heng SLW Motor Sdn. Bhd.

Kedai Cermin Kereta Kota Tinggi
Bengkel Mengimpal Kereta KK Sdn. Bhd
AlamatLot589, Jalan Mawai, 81900 Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/F9UZh599kZPuFkWUA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-753 4019
FacebookHeng SLW Motor SDN BHD
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Sikap stafnya baik dan layanannya cepat.

Lee Sin Foo ⭐⭐⭐⭐⭐

Easy to deal with madam. 😁😁😁😁😁😁😁

Amen Makarah ⭐⭐⭐⭐⭐

Wakil panel Kurnia.. Kereta viva masuk claim minggu lepas..

Khairi Mohd ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Top Fon Auto Services Windshield Repair Workshop Sail Kind of Insurance Claim Damian Jaya

Top Fon Auto Services Windshield Repair Workshop Sail Kind of Insurance Claim Damian Jaya
Kedai Cermin kereta Kota Tinggi Top Fon Auto Services Windshield
Alamat99JALAN BAIDURI, Taman Daiman Jaya, 81900 Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/DmDQbbzRehzCzJX78
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60 16-718 4848
Facebook
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis tip top👍, sebelum ni tayar tak centre, lps buat tayar centre👍

Hassan Basri ⭐⭐⭐⭐⭐

Repair and cat bumper honda city.. servis laju and harga murah.. tauke peramah.. recommended sini 👍🏻👍🏻👍🏻

Hilmi Roselan ⭐⭐⭐⭐⭐

Well recommended.. boleh kaotim punya..

Muhammad Khairull Shazlee Hishamudin ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Dr Cermin Daiman Jaya – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin Daiman Jaya - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin kereta Kota Tinggi Dr Cermin Daiman Jaya
Alamat53, Jalan Baiduri, Taman Daiman Jaya, 81900 Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/1i1pjRvMrQ9aR8rc9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-779 9862
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Berbaloi,harga yg di cover boleh deal tinted.senang urusan

aziz yusuf ⭐⭐⭐⭐⭐

Puas hati

Zoh Ry ⭐⭐⭐⭐⭐
Penukaran tingkap belakang kereta berkualiti
nurul salehah ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Dr Cermin Sdn Bhd

Dr Cermin sdn bhd
Kedai Cermin kereta Kota Tinggi Dr Cermin sdn bhd
Alamat53, Jalan Baiduri, Taman Daiman Jaya, 81900 Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/E4HTUc3tNWkzoGg27
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-779 9862
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mantapooo servis lajuooo

Syafiq Ghazali ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended. Berbaloi claim

Ayam Kacak (mrlobalobaa) ⭐⭐⭐⭐⭐

本厂专处理汽车一号及三号保险意外赔偿修理服务
Specialise in vehicle claim Comprehensive & Third Party accident claim

Chia Jun Chan ⭐⭐⭐⭐

5. Bengkel Mengimpal Kereta KK Sdn. Bhd

Bengkel Mengimpal Kereta KK Sdn. Bhd
Bengkel Mengimpal Kereta KK Sdn. Bhd
AlamatJalan Kemakmuran, Taman Perindustrian Kota Tinggi, 81900 Kota Tinggi, Johor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/wRPQPmz465afm7998
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 7-883 4123
FacebookBengkel Mengimpal Kereta KK
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mudah urusan. Xcerewit n xprotocol sgt.. Operator n worker ramah… Terbaik…

Ruziana Isman ⭐⭐⭐⭐⭐

Bengkel utk claim ins cermin staff2 sangat mesra n dlm masa 2jam siap sudah saga cvt saya di tukarkan dgn cermin depan baru dan digantikan dgn yg btul2 ori proton.tq KK claim w/shop.

Mohamed Idroo ⭐⭐⭐⭐⭐

Sent my car to this workshop, now I’m expecting to collect next month Sept 2020.. Hope this would not turn me down.

Faris Nasir ⭐⭐⭐⭐

Okay, korang dah dengar cerita aku pasal Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni. Serius, aku puas hati gila dengan servis diorang.

Harga murah, kerja cepat siap, dan dorang pun friendly gila. Memang tak rugi kalau korang pergi ke kedai tu kalau ada masalah cermin kereta.

Maklumlah, zaman sekarang ni memang kita kena pandai jimat duit, kan? Jadi, kalau boleh dapat harga yang murah untuk repair cermin kereta, memang best gila.

Lagi pun, diorang ada pasang cermin sekali. Senang je, tak yah pening kepala nak cari kedai lain.

Aku memang rekemen korang pergi ke Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni. Confirm takkan menyesal.

Service diorang memang mantap, tak tipu! Lagipun, diorang friendly sangat-sangat. Boleh cakap campur-campur bahasa Melayu dan English, memang santai je.

Layanan macam tu memang jarang jumpa. Jadi, kalau korang ada kawan-kawan yang ada masalah cermin kereta, jangan lupa share cerita ni dengan diorang.

Bagitau diorang pasal Kedai Cermin kereta kota Tinggi ni. Confirm diorang pun happy dapat service yang terbaik.

Okay, aku harap korang dapat manfaat dari cerita aku ni. Jangan lupa support Kedai Cermin kereta kota Tinggi tu.

Moga-moga korang takde lagi masalah cermin kereta, tapi kalau ada pun, korang dah tahu tempat yang terbaik untuk repair.

So, jangan segan-segan, terus ke sana. Trust me, korang takkan menyesal.

Leave a Reply