7+ Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Terbaik

Posted on

Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu terbaik termasuk 8. Dr Cermin Jalan Chendering 7. Dr Cermin Padang Midin, KT – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair …

Hey, korang pernah dengar tak pasal Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu? Kalau belum, meh aku cerita sikit pasal kedai ni.

So, cermin kereta ni memang salah satu benda penting dalam kereta kita, kan? Kalau pecah ke, retak ke, memang kacau habis lah.

Tapi jangan risau, sebab kat Kuala Terengganu ni ada satu kedai yang memang jago bab cermin kereta ni, bro!

Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu ni memang famous gila dalam industri ni. Depa punya kerja memang terbaik, cepat dan berkualiti.

Kalau korang punya cermin kereta pecah ke, kena retak ke, depa boleh betulkan dengan pantas. Tak percaya? Aku sendiri dah cuba, bro. Serius, puas hati habis!

Kedai ni memang ramai orang dok puji, bro. Bukan main, macam-macam review positif aku jumpa kat internet.

Depa punya staff pun friendly gila. Masa aku pergi, depa sambut aku dengan senyuman lebar-lebar. Best gila rasa layanan depa.

Yang best lagi, harga depa pun berpatutan. Kalau compare dengan kedai lain, depa punya harga memang competitive gila.

Murah tapi tak murahan, tau. Jadi, takyah risau nak kena spend banyak duit untuk betulkan cermin kereta korang.

Serius, korang patut try pergi Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu ni kalau cermin kereta korang ada masalah.

Depa punya kerja memang mantap, layanan pun tiptop. Tak payah nak pening kepala cari kedai lain, dah ada yang terbaik dekat dengan kita.

Jadi, jangan tunggu lagi, bro. Teruskanlah perjalanan korang dengan cermin kereta yang baik-baik je!”

1. Dr Cermin BATU ENAM, KT – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin BATU ENAM, KT - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Tukar Cermin Kereta Kuala Terengganu Dr Cermin Batu Enam
Alamat2569C, Jalan Tengku Mizan, PAK KATAK, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/UcwxCPwUSkYCo7z79
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-912 2732
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Terbaikkk…sgt komited. Layanan terbaik pernah dpt dlm Terengganu setakat nie.. Harga standard.. Xde charged tersembunyi..semoga perniagaan tuan lancar dan dimurahkan rezeki asbab keikhlasan tuan

Abol As ⭐⭐⭐⭐⭐

Our second time here. Friendly and helpful PIC. Easy and no hassle at all handling insurance claim. So, overall great service.

Nazmy Zaki ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis baik. Ada dua harga. Copy ori made in thailand dan original honda.

RUSHDAN MAT ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Quantum Auto Pakar Cermin Kereta Banggol Tuan Muda

Quantum Auto Pakar Cermin Kereta Banggol Tuan Muda
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Quantum Auto
AlamatJalan Kota Bharu-Kuala Terengganu, Kampung Banggul Tuan Muda, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/VcqvG1a3YY3QW9Jw6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60 12-678 5675
FacebookPakar Cermin Kereta Kuala Terengganu Quantum Auto
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Terbaik.. perkhidmatan yang cepat dan mesra pelanggang

Mohd Fatmarudy Jusoh ⭐⭐⭐⭐⭐

Boleh claim insurance cermin.. Servis baik

wan arif ⭐⭐⭐⭐⭐

Quick service

Ahmad Faizal Yahya ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Quantum Auto 2 Gong Badak Pakar Cermin Kereta

Quantum Auto 2 Gong Badak Pakar Cermin Kereta
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Quantum Auto 2 Gong Badak Pakar Cermin Kereta
AlamatJalan Gong Badak, Kampung Wakaf Tembesu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/kJhQmXvCnWKrsyaJ6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.15 am – 05.00 pm)
Telefon+60 12-678 5675
FacebookQuantum Auto Pakar Cermin Kereta
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tinted muroh service bagus. Kemah buat kije. Rekemendek.

Ulasan ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis bagus, n laju. Baiki cermin pintu sangkut, 30min dah siap.

Ulasan ⭐⭐⭐⭐⭐

PAKAR CERMIN KERETA CASH DAN CLAIM INSURANCE

Ulasan ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Gs Multi Hiliran (Pusat Servis Kenderaan & Tayar Terengganu)

Gs Multi Hiliran (Pusat Servis Kenderaan & Tayar Terengganu)
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Gs Multi Hiliran (Pusat Servis Kenderaan & Tayar Terengganu)
AlamatLOT 1942, MUKIM, 21000 Kuala Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Fod3ACUVUmriKnyh9
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 11-1132 6696
FacebookGs Multi Hiliran = YOUR CAR Servise Centre
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis yang ditawarkan yang terbaik 😎 saya selalu datang kat sini 😎 cuci lori 1 tan syarikat tempat saya bekerja / tukar tayar kereta saya dan LL urusan 😎😆😂🤣👍

Zainal bin Ibrahim ⭐⭐⭐⭐⭐

great staff, very friendly and helpful. comfortable waiting area.

Aimin Fadhlee MZ ⭐⭐⭐⭐⭐

Tqvm…for the good services, may everyone stay safe n healthy…TqTqTq.

Ng Susan ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Nasrun Auto Glass

Nasrun Auto Glass
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Nasrun Auto Glass
AlamatKampung Losong Panglima Perang, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/CMCxQK8dQUGyft22A
Jam BukaSabtu – Khamis (10.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-530 6010
FacebookNasrun Auto Glass
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Alhamdulillah.. Terbaik… Service mantap. 😊

En Abu Said ⭐⭐⭐⭐⭐

Service mantap dan terbaik👍🏻. Kepada rakyat Terengganu yg ada masalah cermin kenderaan boleh dtg. Sangat recommended👍🏻👍🏻

Ammar rafiq ⭐⭐⭐⭐⭐

Owner sangat teliti repair cermin . Tersangat recommended untuk sesiapa nak tukar cermin disini👍🏻

hazim azman ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Dr Cermin Gong Kapas, Terengganu – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin Gong Kapas, Terengganu - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Dr Cermin Gong Kapas
Alamat683A, Jalan Sultan Mohang Gong Kapas, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/GCbWqybkodGHgHkq7
Jam BukaSsabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-935 3990
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Pomen K memang terbaik… servis mantap.. siap kongsi ilmu dan pengalaman… parking mudah..

CAPT FIZI ⭐⭐⭐⭐⭐

Staf yang peramah dan mudah berurusan bagi tuntutan insurans cermin kenderaan.

Nike -sms ⭐⭐⭐⭐⭐

Very reliable and very experienced worker.

Husnul Khotimah ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Dr Cermin Padang Midin, KT – 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair

Dr Cermin Padang Midin, KT - 车镜e生 Windscreen Replacement | Windscreen Repair
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Dr Cermin Padang Midin
AlamatLOT: 1692, Kampung Pengadang Baru, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/G2i1G54dPAHbNAVp7
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.15 pm)
Telefon+60 19-986 8990
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

cust service out. bagi opinion macam nak marah customer yang clueless which i need your guidance. tak jadi nak tukar cermin dekat sini.

wanie aje ⭐⭐⭐⭐⭐

boek. servis mantap.

Lis Jalilah ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik! Walaupun crack tak hilang sepenuhnya tp dia punya repair tu dpt stop dr menjalar lagi panjang. Kalu tgk sepintas lalu tak nampak sgt dh crack tu. Siap dlm stgh jam je.

Faz Otch ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Dr Cermin Jalan Chendering

Dr Cermin Jalan Chendering
Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu Dr Cermin Jalan Chendering
AlamatNo.743, JALAN CHENDERING, KG CHENDERING, KUALA TERENNGANU,, 21080 Terengganu, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/BSGQSvhvSze5ATBu6
Jam BukaSabtu – Khamis (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 10-909 8575
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Perkhidmatan dan Pakar cermin kereta.
Servis cepat dan mudah berurusan.
Urusannya claim cermin kereta pun sangat mudah.

EL GAMILLO BIN HABIBUN TAN Moe ⭐⭐⭐⭐⭐

Sangat friendly user.. fast and details in service

Zul Naim⭐⭐⭐⭐⭐

Fast service. Recommended. Tukar Windscreen untuk Vellfire GGH20.

Baihaqi Abdul Ghani ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Kedai Cermin Kereta Kuantan Terbaik

So, korang dah tau pasal Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu ni kan? Serius, kedai ni memang terbaik habis!

Tak kisah la cermin kereta korang pecah, retak, atau apa pun masalahnya, depa boleh settlekan dengan pantas dan terbaik.

Aku memang puas hati gila dengan servis dari kedai ni. Staff depa friendly gila, layanan pun memang terbaik.

Senyuman depa dari mula sampai akhir memang tak dapat dilupakan. Memang puas hati habis.

Harga pulak memang berbaloi-baloi. Tak payah la nak pening kepala cari kedai lain yang mahal.

Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu ni memang competitive gila dengan harga depa yang berpatutan.

Jadi, takyah risau nak habiskan duit berlebihan.

Aku nak bagi tahu korang, kedai ni memang patut korang consider kalau ada masalah dengan cermin kereta korang.

Depa punya kerja memang mantap, hasilnya memang memuaskan. Tak payah pening kepala, tak payah peningkan dompet, sebab depa dah ada semua yang korang perlukan.

Jadi, apa lagi yang korang tunggu? Jomlah pergi Kedai Cermin Kereta Kuala Terengganu ni sekarang juga.

Percayalah, korang takkan kecewa. Aku dah cuba, puas hati habis. So, korang pulak, bila lagi nak try?

Leave a Reply