7 Kedai Cermin kereta Melaka Terbaik

Posted on

Kedai Cermin kereta Melaka terbaik termasuk 7. Barakah Auto Glass Melaka 6. Dr Cermin Melaka (Jalan Ong Kim Wee) 5. Nanmar Motor Melaka …

Eh bro, ada berita seronok nak share ni. Cerita pasal Kedai Cermin Kereta Melaka ni. Aku rasa korang patut dengar cerita ni sebab kedai ni memang power!

So, cerita ni bermula bila aku pergi Melaka last weekend. Tiba-tiba, terkena batu je cermin kereta aku.

Memang terkejut gila la! Nasib baik ada kawan bagitau aku pasal Kedai Cermin Kereta Melaka ni.

Aku pun terus je pergi ke kedai tu. Dalam hati dah berangan harga mungkin mahal, tapi bila dah sampai, terkejut gila tengok harga dia murah gila.

Tak sangka punya murah! So, kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau. Kedai Cermin Kereta Melaka ni memang jadi pilihan terbaik.

Yang best lagi, diorang punya service memang bagus gila. Diorang punya kerja cepat siap, tak sampai setengah jam je.

Memang tak sabar aku nak tengok cermin kereta aku jadi cantik balik.

Oh, lupa pulak nak mention, diorang punya staff friendly gila. Diorang boleh cakap campur-campur bahasa.

Senang je nak deal dengan diorang. Jadi, korang tak perlu risau nak berurusan dengan diorang.

So, jangan tunggu lama-lama lagi. Kalau ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Melaka.

Confirm korang takkan menyesal. Diorang punya harga memang berbaloi, kerja cepat siap, dan service memang mantap.

Okaylah, tu je cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Melaka ni. Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Kasihan diorang kalau tak tau tempat best macam ni, kan?

1. Pakar Cermin Kenderaan – MyEzy Auto Glass

Pakar Cermin Kenderaan - MyEzy Auto Glass
Kedai Cermin kereta Melaka Pakar Cermin Kenderaan – MyEzy Auto Glass
AlamatNO 39, JALAN MP1 TAMAN MERDEKA PERMAI BATU BERENDAM, 75350 Malacca, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/6cX6qZyCQQnjnci39
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-676 5556
FacebookMyEzy Auto Glass
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis mantap..nk claim senang jer..kerja pun lincah

Azrol Ahmad ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik dari WhatsApp hingga face to face di kedai,,,Terbaik terbaik terbaik,,,🌟🌟🌟🌟🌟

Mohd Shukri ⭐⭐⭐⭐⭐

melaka rfid service terbaik👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Zavier Ong ⭐⭐⭐⭐⭐

2. MYZ Jaya Pakar Cermin

MYZ Jaya Pakar Cermin
Kedai Cermin kereta Melaka MYZ Jaya Pakar Cermin
AlamatHANG TUAH JAYA, 16, Jalan MP2, Taman Merdeka Permai, 75350 Melaka, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/3SXf8e9AiS4ZjApr6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 17-625 9591
FacebookPakar Cermin Kereta MYZ JAYA-Official
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis tiptop, harga murah dri kdai lain, senang berunding, owner baik gile…

zatul mardhiah ⭐⭐⭐⭐⭐

Murah, servis tiptop, explain satu persatu pd cust, cermin ori, kerja bersih eh semualaa. Keep it up Encik Aki 👍🏻

Nurzalifah Ghazali ⭐⭐⭐⭐⭐

Terima kasih. Highly recommended! Dah 2 kali hantar sini. Haritu cermin belakang.. hari ni tukar cermin depan pula n tinted semua. Service yg sangat cemerlang.. Thanks Encik Aki!!

Ibu Hebat ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Dr Cermin MELAKA

Dr Cermin MELAKA
Kedai Cermin kereta Melaka Dr Cermin MELAKA
Alamat9493, JALAN TUN RAZAK, OFF JALAN PERINGGIT JAYA,, 75400 Malacca, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/pRXpTzBcWnaAE4z18
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-611 1520
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service dari staff semua bagus. Terutama sekali dari staff yg repair cermin. Cuma staff wanita yg jaga kaunter je ada garang sikit hehe. Selain tue hasil kerja sangat memuaskan

Amir Asyraf ⭐⭐⭐⭐⭐

Puas hati… services Pon bagus.staff Sume friendly.
Cepat siap dan kerja bersih…
Tq Dr cermin.

Wanct Ct ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerja yang sangat bagus, friendly staff

Penjual Obat ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Mr Cermin Trading

Mr Cermin Trading
Kedai Cermin kereta Melaka Mr Cermin Trading
AlamatSU 117, Jalan Terendak Heights 1, TAMAN TERENDAK HEIGHTS, 76300 Melaka, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/V8fcmp7Y5143BSWr5
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60 10-226 1759
FacebookMR. Cermin Trading
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kedai ney sgt bagus… Kali ke 2 aq dtg..senang bincang… Bos siap terangkn insurans ape yg senang claim..

Ahmad Laqman ⭐⭐⭐⭐⭐

Mesra pelanggan dan harga yang berpatutan.

Hazri Ayob ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai ni memang cekap bwat kerja, claim insuran pn boleh yang penting semua dokumen ada boleh potostate kat kedai ni, dalam masa sejam cermin siap pasang

hasrat tarsah ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Nanmar Motor Melaka

Nanmar Motor Melaka
Kedai Cermin kereta Melaka Nanmar Motor Melaka
Alamatmusai bistari, no 5, Jalan KPMB 2, Kompleks Perniagaan Al-azim, 75400 Malacca, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/uvFSEM3UjmnFm9w56
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-772 5559
FacebookNanmar Windscreen Melaka Branch-南马大镜马六甲分行
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tempat yang bagus.servis tukar cermin kereta cepat dalam masa 30 minit sahaja.

Tuan Tanahaku ⭐⭐⭐⭐⭐

A very friendly worker & they do their job very fast but neat

Nor Syuhada Baharudin ⭐⭐⭐⭐⭐

Experienced team replacing car glasses

Melaka ⭐⭐⭐⭐

6. Dr Cermin Melaka (Jalan Ong Kim Wee)

Dr Cermin Melaka (Jalan Ong Kim Wee)
Dr Cermin Melaka (Jalan Ong Kim Wee)
Alamat41-A, Jalan Ong Kim Wee, 75300 Melaka, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/otdFii7J6yCQcvXt6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60 12-682 3991
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service good team work
fast installation 👍👍

Muhd Ariffin ⭐⭐⭐⭐⭐

Ada pria tampan untuk ditonton

Siw ching Hin ⭐⭐⭐⭐⭐

nice work

卷毛 ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Barakah Auto Glass Melaka

Barakah Auto Glass Melaka
Kedai Cermin kereta Melaka Barakah Auto Glass Melaka
Alamat36, Jalan LJ1, Taman Limbongan Permai, 75200 Melaka, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/tjxL1Nsca1JferHb8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 11-8888 5913
FacebookBarakah Auto Glass Melaka
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Saya berpuas Hati dengan hasil kerja team Abam Rongg. Sesiapa sahaja boleh cari team Abam Rongg bagi area Melaka.

UNCLE GHOST ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis yang mantap superAAAAA
Sangat² recommend

Aizuddin Mohd Ajis ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik.. sangat berpuas hati

Muhammad Ariffin ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 9 Kedai Cermin Kereta Ipoh Terbaik

Jadi, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Melaka. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Melaka memang jadi pilihan terbaik.

Harga dia memang murah gila, kerja cepat siap, dan service diorang memang mantap.

Diorang punya staff pun friendly gila, boleh cakap campur-campur bahasa. Memang senang je nak deal dengan diorang.

Jadi, jangan buang masa lagi. Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Melaka.

Confirm korang takkan menyesal.

Jangan lupa jugak share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Melaka ni memang best gila. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply