5 Kedai Cermin Kereta Senawang Terbaik

Posted on

Kedai Cermin Kereta Senawang terbaik termasuk 5. SRW Auto Glass Services 4. BQB Windscreen & Tint Specialist SDN BHD 3. Mobile Windscreen …

Korang pernah dengar tak pasal Kedai Cermin Kereta Senawang? Aku nak kongsi satu cerita menarik pasal kedai ni.

Trust me, korang takkan menyesal baca sampai habis.

Jadi, story ni bermula bila aku punya cermin kereta pecah teruk. Macam jatuh terduduk aku tengok cermin kereta tu.

Mula-mula la aku cuak gila sebab tak tau nak repair cermin macam tu. Tapi, nasib baik ada kawan bagitau aku pasal Kedai Cermin Kereta Senawang ni.

Aku pun terus jejak kaki ke kedai tu. First impression aku, kedai ni nampak simple je dari luar.

Tapi bila masuk, terus aku rasa macam “wow!” Diorang punya collection cermin kereta memang terbaik. Ada pelbagai jenis dan design.

Confirm korang takkan kecewa tengok koleksi diorang.

Yang best lagi, harga dia memang affordable gila. Diorang punya harga memang tak boleh lawan.

Aku punya cermin kereta yang pecah tu pun diorang pasang dengan harga yang memang jimat gila.

Dah la murah, kerja diorang pun cepat habis. Dalam masa tak sampai setengah jam je.

Tapi tak hanya tu je, tau! Diorang punya service memang terbaik. Diorang friendly gila, boleh cakap campur-campur bahasa Melayu dan English.

Memang senang je nak communicate dengan diorang. So, kalau ada apa-apa soalan pasal cermin kereta, diorang punya staff memang layan dengan baik.

Jadi, korang kalau ada masalah cermin kereta, aku rekomen korang pergi ke Kedai Cermin Kereta Senawang ni.

Harga berbaloi, kerja cepat siap, dan service memang terbaik. Trust me, korang takkan menyesal pergi ke kedai ni.

Okay, tu je la cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Senawang ni. Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Memang worth it la pergi ke kedai ni.

1. Ab Auto Glass Specialist

Ab Auto Glass Specialist
Kedai Cermin Kereta Senawang Ab Auto Glass Specialist
Alamat43, Jalan Ttj S/B, Taman Tuanku Jaafar, 71450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/1cQGgMjC8RnKUTFb7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-653 8802
FacebookAB Auto Glass Specialist
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Kerja2 pemasangan yg sangat profesional dari abang bakar dan team..terima kasih.. excellent job..

muhammad sufi adli shamsul akmar ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis mantap, siap explain cara pemasangan 😁

AFIQ ROHAIZAH ⭐⭐⭐⭐⭐

Bagus tempat ni. Knowledge sharing sambil tukar cermin. Jaga kualiti produk. Pemasangan cermin pun kemas dan cermat. Terbaik! Sangat recommended

Abdul Halim Lokman ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Dr Cermin

Dr Cermin
Kedai Cermin Kereta Senawang Dr Cermin
Alamat6, Jalan Sri Pagi 1, Taman Seri Pagi, 70540 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/vKF6po4nHXrbCZM3A
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-313 6783
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Respon call pantas,Barang Readystock. Sambut customer pun ok,Harga Standard. Masa seperti anggaran yg diberi 👍

Luqman Haqqim ⭐⭐⭐⭐⭐

Ok ganti cermin axia rm485

stayforstyle SR II ⭐⭐⭐⭐⭐

Very professional… detailed work… friendly staff…superb service… answered my call on the spot…highly recommended

Mylia Amir Sharji ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Mobile Windscreen Sdn. Bhd. (Senawang) Myhighst

Mobile Windscreen Sdn. Bhd. (Senawang) Myhighst
Kedai Cermin Kereta Senawang Mobile Windscreen Sdn. Bhd. (Senawang) Myhighst
Alamat37, Jalan Cempaka 28, Pusat Komersial Cempaka, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/8H5LixjnuvnauLsj6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 12-721 6299
FacebookMobile Windscreen Sdn. Bhd.
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Not recommended. Customer service tidak professional. Cermin dipasang dengan sambil lewa, ade bekas garis pisau dan headline kereta jadi gap besar.

Mable219 ⭐⭐⭐

The process is quick and easy. It took less than 2 hours for installation. Definitely recommended!

Nurul Farhanah Aida Amir Hashim ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommend😍😍 Kerja yang cermat dan pantass.. Cara pemasangan cermin juga sangatt kemass.. Harga juga sangat berpatutan..

Seketul Cimoi ⭐⭐⭐⭐⭐

4. BQB Windscreen & Tint Specialist SDN BHD

BQB Windscreen & Tint Specialist SDN BHD
Kedai Cermin Kereta Senawang BQB Windscreen & Tint Specialist SDN BHD
Alamat9 , Jalan TJ 1/4A Kawasan Industri Tuanku Jaafar 1 71450 Sungai Gadut, Sungai Gadut, 71450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/CS5ZePABwkb3UwRQA
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 18-966 4550
Facebook
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Bosnya bagus dalam pengerjaan dan ramah, dan layanan yang paling penting adalah kelas satu. Akan kembali lagi nanti.

ykm wendy ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerja kemas and terbaik..cepat juga dia buat, siap boleh ambik dari tempat kerja and bila siap dia hantar balik..

Muiz Nurazmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Senang berurusan..kita wasap tanya pape ttg cermin kereta diorang layan smpai kita faham..servis door to door pun ada..

SUFI NORDIN ⭐⭐⭐⭐⭐

5. SRW Auto Glass Services

SRW Auto Glass Services
Kedai Cermin Kereta Senawang SRW Auto Glass Services
Alamat41, Jalan Cattleya 1, Taman Cattleya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/xgdurDoD5GVLNRmM6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60 13-209 0327
Facebook
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

ame at 1457hrs, owner mentioned just to wait for few mins.Infact,waited for more than an hour just to fix for my window regulator and yet couldnt fix it as he asked me to wait again.So i left.

Masmiza Mohd Yazid ⭐⭐⭐

Harga yang berpatutan, servis yang bagus 👍

Amirul Ashraf ⭐⭐⭐⭐⭐

Layanan bagus

Rozani Abdul Talib ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 7 Kedai Cermin Kereta Kota Bharu Terbaik

Jadi, itu dia cerita aku tentang Kedai Cermin Kereta Senawang. Harap korang dapat ambil manfaat dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Senawang memang jadi pilihan terbaik.

Harga dia memang affordable gila, kerja cepat siap, dan service diorang memang mantap. Diorang punya friendly level memang high gila, boleh cakap campur-campur bahasa. Memang mudah je nak berurusan dengan diorang.

Jadi, jangan pergi jauh-jauh cari kedai cermin kereta lain.

Kalau korang ada cermin kereta pecah atau nak tukar cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Senawang. Confirm korang takkan menyesal.

Jangan lupa jugak share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Bagi diorang tahu yang Kedai Cermin Kereta Senawang ni memang best gila. Takkan korang nak simpan je info ni untuk diri sendiri, kan?

Okaylah, tu je cerita aku kali ni. Harap korang dapat dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang jadi lebih selesa selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply