9+ Kedai Cermin Kereta Seremban Terbaik

Posted on

Kedai Cermin Kereta Seremban terbaik termasuk 10. Meng Automotive 明顺汽车服务 9. Weng Auto Workshop (Windscreen Specialist) 8. S. Klas Sdn Bhd (HQ) …

Bro, ada satu tempat terbaik kat Seremban ni kalau kau nak cermin kereta kau nampak cun macam baru.

Meh aku cerita sikit pasal Kedai Cermin Kereta Seremban ni.

Korang pernah dengar tak pasal kedai ni? Betul la, memang power!

Kedai Cermin Kereta Seremban ni memang jadi tempat wajib kalau kau nak upgrade cermin kereta kau.

Diorang pakar dalam bidang ni, bro! Tak caya? Aku sendiri dah try, memang puas hati gila! Service dorang pun tak main-main, professional gila.

Diorang tak main cermin kereta je, tau. Dalam kedai ni, kau boleh jumpa macam-macam barang kereta lain.

Macam spoiler, bodykit, dan lagi banyak lagi. Kau nak pasang cermin tinted pun boleh, dorang ada yang punya jenis top-notch.

Yang bestnya, harga dia pun berpatutan gila. Diorang tak nak kaut untung banyak, tapi dorang nak bagi kau puas hati. Ada promosi jugak kadang-kadang, jadi kau boleh dapat harga lagi best.

Pastu, dorang punya staff friendly gila. Diorang tak pernah boring, selalu ada cerita-cerita best. Kalau kau taktau apa-apa pasal kereta, dorang boleh bagi nasihat terbaik.

Diorang cakap BM punya power, tapi boleh campur-campur dengan English. Memang gaya betul dorang ni.

So, tak payah risau lagi pasal cermin kereta yang pecah ke retak ke. Serbu je Kedai Cermin Kereta Seremban ni. Memang takkan menyesal, bro! Cermin kereta kau akan jadi kaca mata orang semua.

Jangan lupa bawak kawan-kawan sekali, dorang pun boleh upgrade kereta dorang sekali. Jom la, kita support kedai tempatan!

1. NA Auto Glass Specialist

NA AUTO GLASS SPECIALIST
Kedai Cermin Kereta Seremban NA Auto Glass Specialist
AlamatNo. 2G, Jalan S2 D38 City Centre, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/wfDgfh7N6XLoTbscA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 11-2112 9652
FacebookNA AUTOGLASS SPECIALIST
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis tip top…thank you for sharing good knowledge…trusted seller for windscreen 👍🏻👍🏻

Nik Rozeana Amira Nik Suhaimi ⭐⭐⭐⭐⭐

Pagi tadi tuka cermin,kejap je dia tuka tak sampai satu hari…pekerja dia peramah dan humble. hasil kerja yg memuaskan..bole dtg lagi kedai ni.bagus..

Amsyar Suhaimi ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah.. Selesai Tukar Cermin Depan Myvi 2013.. Dapat Berkongsi ilmu Perbezaan Cermin..

Hafiz Mohammad ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Ab Auto Glass Specialist

Ab Auto Glass Specialist
Kedai Cermin Kereta Seremban Ab Auto Glass Specialist
Alamat43, Jalan Ttj S/B, Taman Tuanku Jaafar, 71450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/d3TFnJnXzRtmUXTx9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-653 8802
FacebookAB Auto Glass Specialist
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Bagus tempat ni. Knowledge sharing sambil tukar cermin. Jaga kualiti produk. Pemasangan cermin pun kemas dan cermat. Terbaik! Sangat recommended kalau ada windscreen yang perlu ditukar atau dibaiki di sini.

Abdul Halim Lokman ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerja2 pemasangan yg sangat profesional dari abang bakar dan team..terima kasih.. excellent job..

muhammad sufi adli shamsul akmar ⭐⭐⭐⭐⭐

Kerja kemas. Spare part lambat.kene tunggu cari. Bos terlalu garang pd pekerja. Rasa tak selesa tgk dia marah pekerja melampau sgt dpn customer. Bkn cmtu cara menegur. Ada surau utk solat

KR ⭐⭐⭐

3. Dr Cermin Jalan Rasah, Seremban

Dr Cermin Jalan Rasah, Seremban
Kedai Cermin Kereta Seremban Dr Cermin Jalan Rasah, Seremban
AlamatNO:1736, Jalan Rasah, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/5xJHWcqYnXWML2Du8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 6.00 pm)
Telefon+60 12-699 3044
FacebookDr Cermin sdh bhd – Seremban Rasah
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Sapa2 yg ada masalah cermin sy recommend dtg ke sini…service terbaik 👍👍👍

Sulaiman Samsudin ⭐⭐⭐⭐⭐

Service tukar cermin okay. But attitude seorg pekerja di Dr cermin sangat teruk. Merokok masa buat kerja, pastu Abu rokok terkena bahagian Dalam kereta habis ada kesan terbakar. Dan Tak mengaku kesalahan. Rude giler!

zulaiqha aznin ⭐⭐

Fast efficient services

Phillip Rajoo ⭐⭐⭐⭐

4. Dr Cermin

Dr Cermin Sdn Bhd Senawang
Kedai Cermin Kereta Seremban Dr Cermin Sdn Bhd Senawang
Alamat6, Jalan Sri Pagi 1, Taman Seri Pagi, 70540 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/k65yergMyoEzVEZ69
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 6.00 pm)
Telefon+60 12-313 6783
FacebookDr Cermin Sdn Bhd Senawang
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Respon call pantas,Barang Readystock. Sambut customer pun ok,Harga Standard. Masa seperti anggaran yg diberi

Luqman Haqqim ⭐⭐⭐⭐⭐

Friendly staff & very knowledgeable about the windscreen repair procedure.

Abdul Halim Ekram ⭐⭐⭐⭐⭐

Staff friendly & kerja laju.

Muhd Riezman ⭐⭐⭐⭐

5. LS7 Auto Services (M) Sdn Bhd

LS7 AUTO SERVICES (M) SDN BHD
Kedai Cermin Kereta Seremban LS7 AUTO SERVICES (M) SDN BHD
AlamatNo. 108-1, Lorong Haruan 5/4, Oakland Commerce Square, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/TU59ZisrKepArmYs6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon
FacebookSpesialis Kaca Depan LS Seven
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Panel untuk hampir kesemua syarikat ins.. layanan mesra dr bos sampai pekerja… harga yg berbaloi… hasil kerja bagus halus dan cepat… byk kereta dtg tukar cermin jadi anda digalak kan membuat temujanji terlebih dahulu

qiss kiss (Yokies) ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended this shop good service and honest. Good Shen assistant help do doc and explain with me

En En ⭐⭐⭐⭐⭐

Pushed me to hard place, manipulating to much to get more money. This is no for me. I got insurance coverage. End up my windshield still not change.

Zulkifli Ali ⭐⭐

6. Gopo Auto Supply

Gopo Auto Supply
Kedai Cermin Kereta Seremban Gopo Auto Supply
AlamatNo. 89, Jalan Tuanku Antah (Jln Pahang), Negeri Sembilan, 70100 Seremban, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/aRhQhQHiZXGRdx677
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 05.30 pm)
Telefon+60 6-767 6388
FacebookGopo Auto Supply
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The Only one authorized supplier for change car wind screen ,kurnia insurance at negeri sembilan. Need improve for your customers
Waiting seat or area. Service very good, skill worker and friendly staff.

Fizzal Arif ⭐⭐⭐⭐

Good service n quick response
Advice to reinstate the window insurance since mine still long way to go for renewal
Recommended to change windscreen or window here if u in Seremban

Azizan Zakaria ⭐⭐⭐⭐⭐

Very good
If your working man can hv a little communicate with clients is more benefits for your

Matan Vic ⭐⭐⭐⭐

7. Windscreen2U Seremban

Windscreen2U Seremban
Kedai Cermin Kereta Seremban Windscreen2U Seremban
Alamat448C, Lorong Sri Pulai 31, 1, Jalan Sikamat, Taman Sri Pulai 2, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/KPK2Vhjpi3C76xnC6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60129522623
FacebookWindscreen2U
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Baru lepas tukar cermin produa alza…harga pon cantik

MSH HUSIN ⭐⭐⭐⭐

Best customer service.. its takes less then 2 hours to replace a brand new windscreen for my viva in cheapest price.. tq brothers..

MUNISWARAN NADARAJAH (Munis) ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik…mesra pelanggan harga berpatutan

Mohammad hannan Mohammad roshdan ⭐⭐⭐⭐

8. S. Klas Sdn Bhd (HQ)

s. klas sdn bhd (hq)
Kedai Cermin Kereta Seremban s. klas sdn bhd (hq)
Alamat429, Jalan Tuanku Antah, Seremban, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/YGUHiRBBH8Tjd1B29
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 06.00 pm)
Telefon+6067673228
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service fast action & response 👍🏻👍🏻👍🏻

Muhammad Naim ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik service yang diberikan… Tq Mr. Simon n team S.Klas Seremban.

Amrih Siatoh ⭐⭐⭐⭐⭐

Good and fast service

Selvarajah Krishnan ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Weng Auto Workshop (Windscreen Specialist)

Weng Auto Workshop (Windscreen Specialist)
Kedai Cermin Kereta Seremban Weng Auto Workshop (Windscreen Specialist)
Alamat21, Jln Zaaba, Bandar Seremban, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/aQSAyYpUtZJrcYgW9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 16-975 7277
FacebookWeng Auto Windscreen Specialist – Seremban
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Blh bagi 5⭐. service dorg laju

Kak long Azura ⭐⭐⭐⭐⭐

Perfect workmanship. Good service. The owner very helpful. Satisfied and Recommended!

Alex Jose ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service. Very helpful and honest. Highly recommended

Lynette G ⭐⭐⭐⭐⭐

10. Meng Automotive 明顺汽车服务

Meng Automotive 明顺汽车服务
Kedai Cermin Kereta Seremban Meng Automotive 明顺汽车服务
Alamat112, Jalan Za’aba, Seremban, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/bt8mRzuNCEunPHZYA
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60126697711
FacebookMeng Automotive 明顺汽车服务
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

The owner n staffs are very good. Their service also very fast. I have changed my back exhaust n hopefully it will last long. Planning to come next time to change my windscreen

farhan muhd ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service, really professional, very in detail work man-ship, neat and tidy.

Eric Yoong ⭐⭐⭐⭐⭐

Problem not solved but paid a big sum for nothing

I MAJU INTELEK HQ

Baca juga: Kedai Cermin Kereta Kuantan Terbaik

Jadi, tu la cerita pasal Kedai Cermin Kereta Seremban ni. Aku harap kau dah excited nak try tempat ni, bro! Memang worth it, trust me. Cermin kereta kau akan jadi kilau macam cermin baru.

Jangan tunggu lama-lama, cepat-cepat je drive ke Seremban dan cari Kedai Cermin Kereta Seremban ni. Kau boleh check alamat dan contact diorang kat internet.

Pastikan kau buat appointment dulu, sebab diorang memang selalu busy.

Kau pun boleh share info ni dengan kawan-kawan kau. Sharing is caring, kan? Dorang pun sure suka kalau cermin kereta dorang pun nampak cun macam kau punya.

Jom la kita support kedai-kedai tempatan yang bagus macam ni. Diorang punya service memang power, harga pun berpatutan. Kau takkan menyesal, bro.

Ok, itu je la cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Seremban. Aku harap kau dapat info yang kau cari. Jangan lupa, keep your ride looking fresh! Drive safe, bro!

Leave a Reply