5+ Kedai Cermin Kereta Setapak

Posted on

Kedai Cermin Kereta Setapak terbaik termasuk 6. D & G Windscreen Supplies Sdn Bhd 5. NS Auto Glass 4. A One Windscreen Carcare …

Hey peeps! Ada cerita menarik yang aku nak kongsi dengan korang hari ni – pasal Kedai Cermin Kereta Setapak.

Korang pernah dengar tak kedai ni? Trust me, memang worth it gila untuk korang tahu.

Jadi, cerita ni bermula bila cermin kereta aku pecah habis. Mesti korang tahu, kan, rasa teruk gila tengok cermin kereta rosak macam tu.

Mulanya aku risau gila pasal bajet nak repair cermin ni, tapi nasib baik ada kawan bagitau aku pasal Kedai Cermin Kereta Setapak ni.

Aku pun tak tunggu lama, terus jejak kaki ke kedai tu. First impression aku, kedai ni nampak biasa je dari luar, tapi bila masuk, baru nampak kepala aku macam terangkat.

Diorang punya koleksi cermin kereta memang banyak gila! Macam-macam jenis cermin ada.

Yang paling best, harga dia memang affordable habis! Memang tak sangka langsung dapat harga yang murah macam tu.

Dah la murah, kerja diorang pun cepat siap. Aku punya cermin kereta yang pecah tu pun diorang pasang dalam masa yang tak sampai setengah jam je.

Tak hanya tu je, diorang punya service pun memang terbaik.

Diorang friendly gila, boleh layan cakap campur-campur bahasa.

Memang macam cakap dengan kawan je.

So, kalau ada apa-apa soalan pasal cermin kereta, diorang boleh bagi jawapan yang memuaskan.

Jadi, korang kalau ada masalah cermin kereta atau nak pasang cermin kereta baru, aku rekomen gila korang pergi ke Kedai Cermin Kereta Setapak ni.

Harga murah, kerja cepat, dan service yang memang terbaik. Memang worth it la korang pergi sini.

Okaylah, tu je lah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Setapak ni.

Jangan lupa share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang memerlukan cermin kereta baru atau nak repair cermin kereta yang rosak.

Trust me, diorang takkan menyesal pergi ke kedai ni.

1. Setapak Premier Auto Glass Sdn Bhd

Setapak Premier Auto Glass Sdn Bhd
Kedai Cermin Kereta Setapak Premier Auto Glass Sdn Bhd
AlamatNo. 430 & 432, Jalan Pahang, Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/XLDVgg7cZtS33wVh9
Jam BukaIsnin – Ahad (08.30 am – 06.00 pm)
Telefon+60 19-280 7062
FacebookSetapak Premier Auto Glass Malaysia
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Quick service, repair completed within 30 minutes, Thank you, hopefully the good customer service maintained throughout the upcoming years.

E O ⭐⭐⭐⭐⭐

Good job and fast work. Thanks to Mr Sum. Everything deal via WhatsApp and just bring car in and done around 1 hour plus. Good job

Subaru with Kuhan Raj ⭐⭐⭐⭐⭐

I bring my Sharan for windshield replacement today and it was done less than an hour! Superb. Friendly staffs. Thumbs up👍.

Mohd Tarmizi ⭐⭐⭐⭐⭐

2. DSG Auto Glass Sdn Bhd (HQ)

DSG Auto Glass Sdn Bhd (HQ)
Kedai Cermin Kereta Setapak DSG Auto Glass Sdn Bhd (HQ)
AlamatNo. 27, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang Setapak, 53300, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/xqzNqmAB5X4WWfzs7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 3-4021 7798
FacebookDsg Auto Glass Rawang Sdn Bhd
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Very professional, friendly and helpful

Sharul R ⭐⭐⭐⭐⭐

Great experience overall. Friendly people & get things done fast. Called in few days before to arrange & provided documents needed in advance.

Ryan ⭐⭐⭐⭐⭐

Very easy to deal with ..
Installer are quick and efficient.. even suggest and give recommendations on what to do ..

Victor Chong ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Dr Cermin KL Setapak – 车镜e生 Windscreen Repair | Windscreen Replacement | Windscreen Insurance | Pakar Tukar Cermin Kereta

Dr Cermin KL Setapak - 车镜e生 Windscreen Repair | Windscreen Replacement | Windscreen Insurance | Pakar Tukar Cermin Kereta
Kedai Cermin Kereta Setapak Dr Cermin KL Setapak
AlamatLot W.P, 97, Jalan Pahang, Titiwangsa, 53000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/JUxxeyLTecX2B1yf7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 16-338 5684
FacebookDr Cermin Sdn Bhd 车镜e生
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Mr. Lai is friendly and explained the details. Honest suggestion and no pushy. Recommended shop, and good service.

matt c ⭐⭐⭐⭐⭐

Shop for replacing car windscreen in the area. Easy to find. Service is quite fast and staff are customer friendly.

Shanoor CD ⭐⭐⭐⭐⭐

Very good jobs for Windscreen replacement with hassle free insurance claims.

Raffles Gun ⭐⭐⭐⭐⭐

4. A One Windscreen Carcare

A One Windscreen Carcare
Kedai Cermin Kereta Setapak A One Windscreen Carcarev
Alamat31 & 36, Jalan 7/23A, Jalan Usahawan, Taman Danau Kota, Setapak, 53300, Setapak, WP Kuala Lumpur, 53300, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/RVvPKQnkm9jRGKVE7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-320 3979
Facebook
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Would like to give a very good review on their superb workmanship. This is a very honest shop, service is efficient and amazing also.

Emily C ⭐⭐⭐⭐⭐

Professional service and helpful staff.

Alex Tong ⭐⭐⭐⭐⭐

Fast and good service.

Tayhengaun Tay ⭐⭐⭐⭐⭐

5. NS Auto Glass | Windshield Replacement & Repair Specialist

NS Auto Glass | Windshield Replacement & Repair Specialist
Kedai Cermin Kereta Setapak NS Auto Glass
Alamat468, Jalan Pahang, Setapak, 53000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/AUnye6CFdpy2TV1q8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 17-498 2226
FacebookNS Auto Glass
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service.. Hantar customer balik rumah.. Dah siap pemasangan cermin hantar kereta ke rumah customer.

Siti Balkhis Naemandadin ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent service! Recommended. Just bring the insurance document and wait for the installation.

Ahmad Huzaimin ⭐⭐⭐⭐⭐

kali ke 2 tukar cermin depan, servis yang bagus, keep it up

Hyper Newbie ⭐⭐⭐⭐⭐

6. D & G Windscreen Supplies Sdn Bhd

Kedai Cermin Kereta Setapak
D & G Windscreen Supplies Sdn Bhd
Alamat51,53,55 GRD Flr, Jln Sarikei, Off Jln Pahang, Setapak, 53000, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/GeT9EXcNCtqWDiuf9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 3-4021 4230
FacebookD & G Windscreen Supplies Sdn Bhd
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Supply many old and new model car windscreen

kim ang ⭐⭐⭐⭐⭐

Supplies many model vehicle windscreen

kimdng kim1393 ⭐⭐⭐⭐⭐

Mudah dan harga serdahana

Muhd Rehan Rehan ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: Kedai Aksesori Kereta Setapak Terbaik

So, itulah cerita aku pasal Kedai Cermin Kereta Setapak.

Harap korang dapat dapat info yang berguna dari artikel ni.

Kalau korang ada masalah cermin kereta, jangan risau sebab Kedai Cermin Kereta Setapak memang jadi pilihan terbaik.

Harga dia affordable gila, kerja cepat siap, dan service memang mantap.

Diorang pun friendly gila, boleh cakap campur-campur bahasa. Senang je nak berkomunikasi dengan diorang.

Jadi, jangan tunggu lagi. Kalau korang ada cermin kereta rosak atau nak pasang cermin baru, terus je ke Kedai Cermin Kereta Setapak.

Confirm korang takkan menyesal.

Jangan lupa jugak share cerita ni dengan kawan-kawan korang yang ada masalah cermin kereta.

Kasihan diorang kalau tak tau tempat best macam ni, kan?

Okaylah, sampai di sini je cerita aku. Semoga korang dapat manfaat dari info yang aku kongsi.

Selamat memperbaiki cermin kereta dan semoga perjalanan korang berjalan lancar selepas ni. See you in the next article!

Leave a Reply