Top 10 Kedai Tayar Gombak Paling Best

Posted on

Pernahkah berada dalam keadaan tak tahu terdapat kedai tayar Gombak yang boleh dipercayai?

Masalah tayar kereta yang haus, bocor, atau mengelupas dapat membuatkan pengemudi terasa tertekan dan terganggu. Bukan rahasia lagi bahawa tayar yang sentiasa dalam keadaan terbaik adalah kritikal untuk keselamatan pemanduan kita.

Dalam artikel ni kita nak cerita pasal kedai tayar Gombak yang memang famous dengan services dan deals yang cun. Kedai kedai ni merupakan satu daripada kedai Tayar Selangor dan kedai automotif Selangor paling best yang mesti korang kunjungi.

Kami akan menghuraikan senarai 10 kedai tayar Gombak terbaik yang akan membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas. Teruskan bacaan anda untuk penyelesaian terbaik. Kami nak kongsi info berguna tentang tempat ni. Let’s get started!

1. Kedai Tayar Gombak Konoha Tyres Bolton

Kedai Tayar Gombak
Kedai Tayar Gombak Konoha Tyres Bolton
Alamat2, Jalan TIB 3/3, Taman Industri Bolton, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/LRj2jK9Psc9AYLZN8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60173592690
Facebook
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar murah Gombak:

Balancing rm5 setiap tayar & allignment rm30…berpatutan & servis yg sgt cepat

AHMAD FADLEE ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service. Reasonable price and workmanship.

Zul Azfar Zulkifli ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai tayar yg terbaik!! . Harga pakej perkhidmatan tayar yg mampu milik dan tidak berkira serta lokek dlm perkhidmatan mereka. Staff yg peramah dan well trained. Sgt sesuai pada yg mencari bajet range dlm perkhidmatan tayar dan servis kenderaan. Semoga dimurahkan rezeki dan terus sukses ke depan. Amin. Highly recommended and will definitely come again! 👍👍👍

M SABIL K ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tayar Gombak Taiko

Taiko Tayar
Kedai Tayar Gombak Taiko
Alamat8424, Jalan Nakhoda Kiri, Kampung Nakhoda, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/5zifjLTY5bubVb3g9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60183751002
FacebookTaiko Tayar
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Gombak:

Harga berpatutan. Servis terbaik. Owner very friendly. Boleh repeat lagi…

Khairul Khai ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga terbaekkk. Now dah tukar untuk CBR650F DAN BANNELLI TRK 502SP……SERVICE…MANTAP……TOKEYYY MESRA PELANGGAN…….

MRM TEHEL ⭐⭐⭐⭐⭐

Affordable price and friendly extra service for your bike without extra charge,change tyre got a small free gift,tqvm for the boss

Sam Lee ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Tayar Gombak Tai Soon Tyre Sri

Tai Soon Tyre Sri Gombak
Kedai Tayar Gombak Tai Soon Tyre Sri
Alamat1, Jalan SG 3/10, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/dzWC1EfbVi1whNNU6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.30 pm)
Telefon+60361896288
FacebookTai Soon Tyre Service-Sri Gombak
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar jalan Gombak:

Recommended

sab sab ⭐⭐⭐⭐

Harga agak kompetitif tapi still consider murah. Boleh call je nak tanya harga.

NurSalikeen Saparai ⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik, recommend

Bakat Malaysia ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Weng Choon Sport Rim-Gombak

Weng Choon Sport Rim-Gombak
Weng Choon Sport Rim-Gombak
Alamat2, Jalan SG 1/5, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/Zx5Uh9gSBvaynjwD6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Ahad (09.30 am – 05.00 pm)
Telefon+60127229185
FacebookWeng Choon Sport Rims & Tyres -Gombak
Review Google : 3.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Gombak:

Service tip top..Mesra N peramah…

Mizz Lyana Nizam ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik.. tayar branded murah kot… Servis sgt cepat…sangat sangat sangat berpuas hati

Shamirul Isa ⭐⭐⭐⭐⭐

Good for price.

Papso SV ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Champion Wheel Tyres Sdn Bhd

Champion Wheel Tyres Sdn Bhd
Champion Wheel Tyres Sdn Bhd
AlamatPusat Perdagangan Selaseh, No. 19 & 20, Jalan PPS 1, Taman Samudra, 68100, Batu Caves, Selangor, 68100 Batu Caves, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/8PjApVUvUYwos7gH9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.30 pm)
Telefon+60361773733
FacebookChampion Wheel Tyres Sdn Bhd
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar murah Gombak:

Always fast and reliable services.

AHMAD NAZNEEN ZULKIFLI ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga sangat berbaloi..layanan dan servis mmg terbaik.

Sam Forbonn ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaikkkkk.. must repeat!!!

Mustaqim Kamel ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Top Star Tyres & Auto Service Centre (Car Service & Tyre Shop Gombak)

Top Star Tyres & Auto Service Centre (Car Service & Tyre Shop Gombak)
Top Star Tyres & Auto Service Centre (Car Service & Tyre Shop Gombak)
AlamatNo 11, Jln PPS 1, Pusat Perdagangan Selaseh, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/rFmnjLvES5DifcnS9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 08.00 pm)
Ahad (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60361790626
FacebookTop Star Tyres & Auto Service Centre
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar jalan Gombak:

Datang untuk repair tingkap kereta tak boleh naik. Harga RM 280. Servis pun okey👍🏻

hanini achim ⭐⭐⭐⭐⭐

Layanan terbaek…harga berpatutan

shah77 merah ⭐⭐⭐⭐⭐

Very friendly staff and professional service. Would come back again.

Cheexin Ng ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Kedai Tayar Gombak Artic Tayar Batu Caves

Artic Tayar Batu Caves
Kedai Tayar Gombak Artic Tayar Batu Caves
Alamat71, Jln SBC 1, Taman Sri Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/oCQyhWwNzjTpKfji9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60361785897
Facebook
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar murah Gombak:

Okay naise harga berpatutan

Nor Hasif ⭐⭐⭐⭐⭐

Great service and friendly staff. Affordable price

Muhammad Asraf ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga murah.. pilihan tayar yg banyak… 👍👍👍 …

Ajai Huzaini ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Continental New Jet Seng Tayar Servis Sdn Bhd

Continental New Jet Seng Tayar Servis Sdn Bhd
Continental New Jet Seng Tayar Servis Sdn Bhd
Alamat1, Jalan TIB 1/9, Taman Industri Bolton, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/aGvYNN1wkZT4N38G6
Jam BukaIsnin – Ahad (08.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60361869220
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar jalan Gombak:

Customer friendly worker, fast solving problem

mohd ikhwan Mustapha ⭐⭐⭐⭐

Best place for car service n repair

raz liu ⭐⭐⭐⭐⭐

Best services

RoseMary ENG ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Tayaria – F One Tyre Service Centre

Tayaria - F One Tyre Service Centre
Tayaria – F One Tyre Service Centre
Alamat78, Jalan Samudera Barat 3, Taman Samudra, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/kcTW3abaNoQTEF8S8
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 08.00 pm)
Telefon+60361779737
Facebook
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar murah Gombak:

Perfect service

Trouble Maker ⭐⭐⭐⭐⭐

If you looking for tayar…here is the place

Dede Citra Dewi ⭐⭐⭐⭐

Trusted workshop with lowest pricing in town. Good choice for doing car maintenance. Minor repair jobs also provided i.e brakepad replacement, compressor & condenser replacement, cooling coil, oil change, bearing & etc, except body paint and major engine repair.

Zikri Fahmi ⭐⭐⭐⭐⭐

10. SB Tayar( Menjual Tayar Baru & Terpakai )

SB Tayar( Menjual Tayar Baru & Terpakai )
SB Tayar( Menjual Tayar Baru & Terpakai )
Alamat8990, Jalan Nakhoda Kiri, Kampung Nakhoda, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/KaQCaFFVxyDQNKAr9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60139447403
Facebook
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar jalan Gombak:

Servis yg bagus..harga minyak hitam pun murah..kalau blh kekalkan harga mcm ne lagi bagus.terbaikk

siti ati ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah.. Memang peramah orangnya.. terbaekkk.. service pantass.. harga berbaloii.. 100%bumiputera.. confirm akan repeat lagi lepas ni.. terbaekkk..👍👍👍👍👍 …

Nazrin Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik..murah dan berkualiti,, mesra pelanggan

Azman Abdul ⭐⭐⭐⭐⭐

Jadi, selepas mengenalpasti masalah tayar anda, membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas. Kami harap senarai top 10 kedai tayar Gombak yang kami kongsikan telah memberi anda penyelesaian yang paling sesuai.

Dengan kedai-kedai tayar murah Gambok yang berkualiti ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah tayar yang mengganggu perjalanan anda. Jadi, pastikan anda menyimpan senarai ini sebagai rujukan untuk masa hadapan dan teruskan memandu dengan yakin.

Selamat memilih dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply