Top 5 Kedai Tayar Masjid Tanah Paling Best

Posted on

Pernahkah anda mencari kedai tayar Masjid Tanah yang boleh dipercayai? Jangan risau, kami akan menghuraikan senarai 5 kedai tayar Masjid Tanah terbaik yang akan membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas.

Kedai-kedai ni adalah satu daripada Kedai Tayar Melaka dan Kedai Automotif Melaka paling best dan terpercaya yang kami kongsikan untuk anda.

Dalam artikel ni kita nak cerita pasal kedai tayar Masjid Tanah yang memang famous dengan services dan deals yang cun.

Teruskan bacaan anda untuk penyelesaian terbaik. Kami nak kongsi info berguna tentang tempat ni. Let’s get started!

Kedai Tayar Masjid Tanah

Berikut ni kami senaraikan 5 kedai tayar Masjid Tanah untuk anda. Kami harap ini boleh mudahkan anda dalam memilih dan mengetahui kedai mana yang nak anda kunjungi untuk tukar tayar.

1. Kedai Tayar Masjid Tanah Yee Yang Tyre & Battery Service Centre

Kedai Tayar Masjid Tanah
Kedai Tayar Masjid Tanah Yee Yang Tyre & Battery Service Center
AlamatNo. 2871, Jalan Bandar Baru 11, Taman Bandar Baru, Melaka, 78300, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/M13pwVLaA9iLJq8PA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60126202871
FacebookYee Yang Tyre & Battery Service Centre
Review Google : 3.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Masjid Tanah:

Fair Price👍The boss and staff are friendly and skilled💪 Good service, good skill, high quality and fast⚡

Di Sheng Khiew ⭐⭐⭐⭐⭐

Outdoor service to Pasang Bateri kereta dan pasang tayar, servis baik 👍🏻 …

Ai Sian Woon ⭐⭐⭐⭐⭐

Tempat nya tak sibuk kenderaan lalu lalang, pekerja mahir, cekap dan peramah. Servis terbaik dan harga berpatutan.

Zakaria Othman ⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tayar Dan Servis Mieza Masjid Tanah

Kedai Tayar dan Servis Mieza
Kedai Tayar dan Servis Mieza
AlamatRK 24, Jalan PLC Kawasan Perniagaan, Lubok China, 78100 Masjid Tanah, Melaka, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/wyv2iKaEPaZBT84y5
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 08.00 pm)
Telefon+601111300944
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Masjid Tanah:

Terbaik lah, kedai melayu milik wanita, bos yg sgt ramah tamah.

Nora Ayu ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai bersih dan kemas. Terbaik

Prowheels Distributor ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis cepat,peralatan lengkap dan woksyop bersih..harga sangat berpatutan. tokeh ramah dan tak lokek ilmu.lokasi mudah diakses.

hakim rahman ⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Tayar Masjid Tanah Soon Heng Tyre & Battery Enterprise

Soon Heng Tyre & Baterry Enterpise
Soon Heng Tyre & Baterry Enterpise
AlamatMT 2203, Ground Floor, Kedai, Taman Bandar Baru Masjid Tanah, 78300 Masjid Tanah, Malacca, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/WmMfdbHsRaLnjxkH8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Ahad (09.00 am – 02.00 pm)
Telefon+6063852388
Facebook
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Masjid Tanah:

Layanan bagus harga pun berpatutan

Hamzah Ishak ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service

amin ema ⭐⭐⭐⭐⭐

Great person incharge and the owner, very friendly and explain in details, recommended 👍

Ashok krishnan ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Fareast Tyre & Battery Service Centre Masjid Tanah

Fareast Tyre & Battery Service Center
Fareast Tyre & Battery Service Center
AlamatJalan Bandar Baru 9, Taman Bandar Baru, 78300 Masjid Tanah, Melaka, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/Nmw9Dd67UTCcYMEx8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Ahad (09.00 am – 03.00 pm)
Telefon+60167155411
FacebookFareast Tyre & Battery Service Centre
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Masjid Tanah:

Nice service👍👍👍

Kah Tak Chua ⭐⭐⭐⭐⭐

Very fast respond!!

ahmad fadhli baharom ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service

John Michael ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Soon Hen Tyre & Battery Enterprise (Branch) Masjid Tanah

Soon Hen Tyre & Battery Enterprise (Branch)
Soon Hen Tyre & Battery Enterprise (Branch)
Alamat1443, Lorong Tok Janggut 10, 78300 Masjid Tanah, Melaka, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/VjXpnt7z7KFJxaVz8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Ahad (09.30 am – 03.00 pm)
Telefon
FacebookSoon Heng Tyre & Battery Enterprise Masjid tanah
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Masjid Tanah:

Servis yang baik. Harga rim, tayar dan absorber yang berpatutan

Hadi Samsuri ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service

aepit 99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service

may kee ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca juga: 11 Kedai Aksesoris Kereta Melaka Terbaik

Jadi, selepas mengenalpasti masalah tayar anda, membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas. Kami harap senarai top 5 kedai tayar Masjid Tanah yang kami kongsikan telah memberi anda penyelesaian yang paling sesuai.

Dengan kedai-kedai tayar yang berkualiti ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah tayar yang mengganggu perjalanan anda. Jadi, pastikan anda menyimpan senarai ini sebagai rujukan untuk masa hadapan dan teruskan memandu dengan yakin.

Selamat memilih dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply