Top 10 Kedai Tayar Muar Paling Best

Posted on

Kedai Tayar Muar adalah satu dari banyaknya kedai automotif Johor yang paling best yang mesti korang cuba!

Pernahkah berada dalam keadaan tak tahu terdapat kedai tayar Muar yang boleh dipercayai?

Masalah tayar kereta yang haus, bocor, atau mengelupas dapat membuatkan pengemudi terasa tertekan dan terganggu.

Bukan rahasia lagi bahawa tayar yang sentiasa dalam keadaan terbaik adalah kritikal untuk keselamatan pemanduan kita.

Jangan risau, kami akan menghuraikan senarai 10 kedai tayar Muar terbaik yang akan membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas.

Dalam artikel ni kita nak cerita pasal kedai tayar Muar yang memang famous dengan services dan deals yang cun.

Teruskan bacaan anda untuk penyelesaian terbaik. Kami nak kongsi info berguna tentang tempat ni. Let’s get started!

1. Kedai Tayar Muar Ma Hoe Heng Tyre & Battery

Kedai Tayar Muar
Kedai Tayar Muar Ma Hoe Heng Tyre & Battery
Alamat54, Jalan Bakri, Taman Sri Emas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/TQaDzqGxGuXTwtDM8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.45 pm)
Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+6069544217
FacebookMaHoeHeng Tyre & Battery Sdn Bhd
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Kedai ni memang tak relax, ada ja orang mai dtang, lori pun ada. Pekerja pun ok, professional consult.

Orang Hutan ⭐⭐⭐⭐⭐

Professional in what they do. Fast and quality service. Trustworthy

Zek Fatah ⭐⭐⭐⭐⭐

Nice place..nice service

shukry ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tayar Muar Chensing Tyres World Sdn Bhd

Kedai Tayar Muar Chensing Tyres World Sdn Bhd
Kedai Tayar Muar Chensing Tyres World Sdn Bhd
AlamatNO. 1, JALAN SUSUR TENGAH 1, Jalan Sungai Abong, Kampung Tengah, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/7h4tWLahgM6kdmj26
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Ahad (09.00 am – 05.00 pm)
Telefon+6069592515
FacebookChensing Tyres World Sdn. Bhd.
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Best service, best staff, good price.

mfar ⭐⭐⭐⭐⭐

TERBAIK MAJIKANNYA DAN PEKERJANYA , HARGA TAYAR BARU DAN TERPAKAI BERPATUTAN….

KAMAL.KEMBALI 2020 (BOB1092) ⭐⭐⭐⭐⭐

Everything is fine, friendly staff, good servicing and the most important the price are reasonable. Recommended.

Michael Tay ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Lian Hup Tyres and Batteries

Lian Hup Tyres and Batteries
Lian Hup Tyres and Batteries
AlamatTaman Gading Jaya, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/RzB2qbFQNsXSGsce9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon
Facebook
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Good services here 👍🏻

Noel ⭐⭐⭐⭐⭐

Hanya dua orang pekerja ,steady je buat kerja tidak kelam kabut , kedai agak tersorok sedikit.Pelanggan tidak berapa ramai tapi perkhidmatan bagus.

norisham abdulrazak ⭐⭐⭐⭐

Layanan dan servis sangat bagus

Norizah Jus ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Thong Ta Sport Tire & Rim

Thong Ta Sport Tire & Rim
Thong Ta Sport Tire & Rim
AlamatJalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/vbgLycNoXTmuUBSAA
Jam BukaIsnin – Ahad (09.30 am – 06.30 pm)
Rabu (Tutup)
Telefon+60126125778
Facebook
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

great service.get tyres what I look for.

Hilmi Tahrir ⭐⭐⭐⭐⭐

nice place for service your lovely car..

Raizul Ishak ⭐⭐⭐⭐⭐

Friendly , good, professional

Fang Shin Lim ⭐⭐⭐⭐⭐

5. J Tyres & Automotive Sdn. Bhd.

J Tyres & Automotive Sdn. Bhd.
J Tyres & Automotive Sdn. Bhd.
Alamat2, Jln Sutera 1/6, Taman Sungai Abong Sutera, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/UZuo7uxvgnXfLRc68
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Rabu (Tutup)
Telefon+6069545888
FacebookJ Tyres & Automotive Sdn Bhd
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Excellent service.. recommended..

Syafiq O. ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik kedai yang bertanggungjawab

muhammad fahmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Services very good

Jeric Tan ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Kedai Tayar Muar Kianho Tyres & Batteries Sdn. Bhd.

Kedai Tayar Muar Kianho Tyres & Batteries Sdn. Bhd.
Kedai Tayar Muar Kianho Tyres & Batteries Sdn. Bhd.
AlamatLot 2003, Batu 3/4,, 3, Jalan Bakri, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/wmi7eUcjnQSvAXwz8
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.00 am – 06.30 am)
Telefon+6069869128
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Good Service

zaiful hasry ⭐⭐⭐⭐⭐

Change car battery at here.. Good service..

Syafiq O. ⭐⭐⭐⭐⭐

Good servis

Candra Ponsel ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Hong Battery Tyres Service Center

Hong Battery Tyres Service Center
Hong Battery Tyres Service Center
AlamatJalan Permata, Taman Sri Maharani, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/3NMMXeBKPoTdbZKF7
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 06.30 pm)
Ahad (12.30 am – 05.00 pm)
Telefon+60129076576
FacebookHong Battery Tyres Service Center
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Superb in service and good respond from owner if u facing a problem.responsibility…100% Recommend

Kc Supernatural ⭐⭐⭐⭐⭐

BEST SERVICE AND FRIENDY BOS..PRICE REASONABLE AND NEGOTIABLE .👍SUPERB..FULL SET GAB ADJUSTABLE AND BBS RIMS NICE ACCESORIES AND ALSO ULTRA RACING STABILISER BAR ..GOOD PERFORMANCE AND HANDLING , SPORTY LOOK STYLE OUT.. …

KENNY CHUA ⭐⭐⭐⭐⭐

Very experienced worker.

Iskandar Khamis ⭐⭐⭐⭐

8. Kedai Tayar Muar Hiap Henz Sdn Bhd

Kedai Tayar Muar Hiap Henz Sdn. Bhd.
Kedai Tayar Muar Hiap Henz Sdn. Bhd.
AlamatTaman Junid Perdana, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/WGfxxqzbmeCAXYQS6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+6069531266
Facebook
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Experience tyreman

Abdul Hamid Md Yusof ⭐⭐⭐⭐⭐

Good services.

Sophaan Suphian ⭐⭐⭐⭐⭐

i been there since 2012 ,7years never skip to go there.its good service by the owner .they onky give the good quality advise to customer..may be bit expensive but satisfied.

KENNY CHUA ⭐⭐⭐⭐⭐

9. BT Tyre & Auto Service Muar

BT Tyres & Auto Service Muar
BT Tyres & Auto Service Muar
AlamatTaman Muar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/UY2NmYrqu451Koe69
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60187794360
FacebookBT Tyre & Auto Service Muar
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Hasil kerja berkualiti & mantap,layanan sangat baik, bos2 baik & hensem..sangat2 recommended

Muhammad Redzuan Salleh ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis okay. Siap ada bilik tunggu kejap tadi sementara tayar kena tukar. Harga pun okay berpatutan. 👍🏻

Ina Nadia ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai Tayar Melayu dengan harga berpatutan serta servis yg agak baik

Mohd Azwan Bin Mohamed ⭐⭐⭐⭐

10. Chienho Tyres & Batteries Services Centre

Chienho Tyres & Batteries Services Centre
Chienho Tyres & Batteries Services Centre
Alamat122-12, Jalan Temenggong Ahmad, Kampung Baharu, 84000 Muar, Johor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/3FSz4SbBkZGvW1oX9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.30 pm)
Ahad (09.30 am – 04.30 pm)
Telefon+60172003346
Facebook
Review Google : 3.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Muar:

Friendly and warmth key personnel with good services and reasonable pricing.

YC Lee ⭐⭐⭐⭐

Good & fast service attended

Alina Le ⭐⭐⭐⭐⭐

Good

suha zainal ⭐⭐⭐⭐⭐

Jadi, selepas mengenalpasti masalah tayar anda, membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas.

Kami harap senarai top 10 kedai tayar Muar yang kami kongsikan telah memberi anda penyelesaian yang paling sesuai.

Dengan kedai-kedai tayar yang berkualiti ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah tayar yang mengganggu perjalanan anda. Jadi, pastikan anda menyimpan senarai ini sebagai rujukan untuk masa hadapan dan teruskan memandu dengan yakin.

Selamat memilih dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Originally posted 2023-09-28 14:35:23.

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply