Top 7 Kedai Tinted Bangi Paling Best

Posted on

Jika korang suka kenderaan, Selangor merupakan tempat yang tepat untuk korang. Kat sini banyak kedai automotif Selangor yang best giler untuk korang.

Salah satu yang terbaik kat Selangor adalah kedai tinted Bangi. Dalam artikel ini, kami akan mengimbas masalah yang sering dihadapi oleh mereka yang mencari Kedai Tinted Bangi.

Mengagitatkannya dengan perkara-perkara yang perlu diambil kira, dan menyediakan penyelesaian dengan menyenaraikan Top 7 Kedai Tinted Bangi yang boleh anda pertimbangkan.

Teruskan membaca untuk mendapatkan panduan lengkap mengenai tempat terbaik untuk meninted kereta anda di Bangi!

1. Kedai Tinted Bangi MCool Tint Specialist Bangi

Kedai Tinted Bangi
Kedai Tinted Bangi MCool Tint Specialist Bangi
Alamat19, Jalan Kajang Impian 1/2, Taman Kajang Impian, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/vFYxhKgGtTS49tPf8
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60173951711
FacebookMCool Tint Specialist Bangi
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

Great service from the shop. Product is in good quality and provides reasonable price within this area (bangi). Well recommend for a first timer.

Zulaiha Mashkor ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik, tempat selesa dan cepat. Terima kasih bos 👍

fatin nurliyana ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik, staff okay and baik. Friendly.. membantu dalam membuat pilihan. Kalau ada soalan tanya je. Staff akan explain prons and cons if kita pilih tinted yg kita nak. So boleh decide based on apa dia explain. So far, so good. Boleh recommend kat kawan2

Muazul Abqari ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tinted Raytech Bangi

Raytech Bangi (Tinted, PPF, Coating and Detailing Shop)
Kedai Tinted Raytech Bangi
Alamat35 & 36-G-01, Jalan Medan PB2B, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/XdW9ao19DZBsmy1q6
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.30 pm)
Telefon+60162196880
FacebookRaytech Bangi Tinting Sdn Bhd
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

This shop is very recommended. Staff are friendly and they work so fast! Keep it up

fathin naasiha omar ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis yang mantap dari staff Raytech bangi dan melakukan pemasangan dengan kemas

Iqbal Bahar ⭐⭐⭐⭐⭐

good service,, salesman baik boleh bincang discount,, recommend kedai ni,,

Noorazlin Amidi ⭐⭐⭐⭐⭐

3. XPEL Bangi – Glare Shield

XPEL Bangi - Glare Shield
XPEL Bangi – Glare Shield
Alamat7, Jalan P10/18, Taman Industri Selaman, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/K2WcUbmE9XUu29EQ8
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60102880833
FacebookXPEL Bangi – Glare Shield
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

Excellent workmanship & good service

joey chin ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai kayangan kualiti bagus

Saberi ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent product, good and fast service and friendly staff. Did great job on my two cars. Definitely recommended for coating and tinting. Also have PPF available.

Erizal Kamal Misran ⭐⭐⭐⭐⭐

4. LLumar | Bangi

LLumar | Bangi
LLumar | Bangi
Alamat28, Jalan Medan Pb 2b, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Pcu8mmftd3pLUFn87
Jam Buka
Telefon
FacebookLLumar Bandar Baru Bangi
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

The best service with friendly customer service. Cheaper price in Malaysia

sam goh ⭐⭐⭐⭐⭐

Good quality of tinted film with reasonable price..very skillfull workers

Ahmad_Syazmin_ Ismayuddin ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga yang berpatutan. Kerja kemas dan pantas

Norman Hakim ⭐⭐⭐⭐⭐

5. UV Kool Tinted Bandar Seri Putra

UV Kool Tinted Bandar Seri Putra
UV Kool Tinted Bandar Seri Putra
Alamat2A-G, Jln Puteri 2A/2, Bandar Seri Putra, 43000 Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/LBAevtJmA7kpmxTx9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60146662667
FacebookUV Kool Tint Bangi
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

Fast and clean. The tinted windows are perfect.

Muhammad Ashraf Mat Roof ⭐⭐⭐⭐⭐

Pekerja muka kaki pukul, tapi terbaikk.. mesraaa… Harga berpatutan. Memang terbaik.. PUASHATI !!!

AH BENG ⭐⭐⭐⭐⭐

Pemasangan yg sangat teliti dan cermat dan mempunyai banyak pilihan tinted.. sangat berpuas hati

jus li ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Kedai Tinted Awani Bangi

Kedai Tinted Awani Bangi
Kedai Tinted Awani Bangi
Alamat19- G, Jalan Awani Bangi 1/1, Taman Awani Bangi, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/AEXsQKQKG8FFAcE97
Jam BukaIsnin – Ahad (09.30 am – 08.00 pm)
Ahad (09.30 am – 12.30 pm)
(02.30 pm – 08.00 pm)
Telefon+60163520788
FacebookKedai Tinted Awani Bangi
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

Pelayanan prima memuaskan

bunga melur ⭐⭐⭐⭐⭐

Gud service, mintak A bagi A, tak de nak promote bende pelik2…

Farezznasir d[-_-]b ⭐⭐⭐⭐⭐

Very smartly installation tinted and friendly. Best of luck

Md Khorshed Alam ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Kedai Tinted Bangi MaxxTint

MaxxTint
Kedai Tinted Bangi MaxxTint
AlamatNo 7, Jalan 7/1b, Seksyen 7, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/hZRrgky7cRAH8kLr6
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 am)
Telefon+60182619566
Facebook
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Bangi:

comey terbaik sapot ore kita

MOHD FAHMY KP ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik dan harga berpatutan

Ahmad Muzahim Ab Aziz ⭐⭐⭐⭐⭐

The Profesiossional Tinting

Zanudin Mohd. Daud ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca juga: 11 Kedai Aksesoris Kereta Melaka Terbaik

Demikianlah, senarai Top 7 Kedai Tinted Bangi yang telah kami kongsi. Kami memahami bahawa mencari Kedai Tinted Bangi yang boleh dipercayai boleh menjadi tugas yang mencabar.

Melalui artikel ini, kami berharap telah membantu menyelesaikan masalah pencarian tempat terbaik untuk meninted kereta anda di Bangi.

Dengan memaparkan masalah pencarian, mengagitatkannya dengan faktor-faktor yang perlu diambil kira, dan menyediakan solusi dalam bentuk senarai pilihan teratas, kami berharap anda kini lebih berkeyakinan dalam membuat keputusan yang bijak.

Selamat memilih Kedai Tinted Bangi yang sesuai dengan keperluan anda!

Leave a Reply