Top 5 Kedai Tinted Kemaman Paling Best

Posted on

Anda mencari Kedai Tinted Kemaman yang paling best untuk melindungi, memperbaiki dan mempercantik kereta anda?

Dalam artikel ini, kami akan memperkenalkan kepada lima Kedai Tinted Kemaman terbaik yang perlu anda pertimbangkan.

Teruskan membaca untuk mendapatkan panduan lengkap mengenai tempat-tempat terbaik yang menyediakan perkhidmatan tinted berkualiti tinggi kereta anda di Kemaman. Let’s get started!

1. Kedai Tinted Kemaman Mr Tinted

Kedai Tinted Kemaman
Kedai Tinted Kemaman Mr Tinted
Alamat9601, Jalan Kubang Kurus, Taman Cukai Utama, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/V4wrtiTK4MKWiQ119
Jam BukaIsnin – Ahad (24 hours)
Telefon+60103412591
FacebookMr Tinted Garage
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted murah Kemaman:

Sangat2 berpuas hati dengan hasil kerja. Recommended untuk yang nak tinted kereta sekitar kemaman.

hafizi othman ⭐⭐⭐⭐⭐

Kualiti terbaik. Ada defect sikit2 boleh betulkan balik free of charge, no questions asked. Owner peramah, overall terbaik..

Khairul Syazwan ⭐⭐⭐⭐⭐

Sgt sgt puas hati…jom warga kemaman pakat atar tunted kereta di mr tinted garage..semua tinted ada warranty…moga success

Zul Fahmie Mohd Noor ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tinted Kemaman Hydrographic

Kedai Tinted Kemaman Hydrographic
Kedai Tinted Kemaman Hydrographic
Alamat8794, Jalan Siantan 1, Bandar Baru Bukit Mentok, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/zUrmYJJLMGu7aS4N6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60139718181
FacebookKemaman Hydrographic
Review Google : 3.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted murah Kemaman:

Buat aligment dn balancing kereta disini.👌

khalil zakaria ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis otai terbaik….

875-2 kpl ⭐⭐⭐⭐⭐

Tinted lampu terbaik.. murah kerja cermat

Najwa Afrah ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Tinted Kemaman ARR Auto Tinted & Garage

Kedai Tinted Kemaman ARR Auto Tinted & Garage
Kedai Tinted Kemaman ARR Auto Tinted & Garage
AlamatLot 12594, 1, Lorong Saga 1, Kampung Mak Cili Paya, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/nKQaiBZihPTReqWw9
Jam BukaIsnin – Ahad (24 hours)
Telefon+601110027317
FacebookArr Auto Tinted & Garage
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted murah Kemaman:

Service sangat sangat berpuas hati. Recommended

Muhd Amer ⭐⭐⭐⭐⭐

Saya amat berpuas hati dengan servis yang diberikan…harga murah dan mesra pelanggan…

Azizul Ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

kemah tinted kereta kawe dengan tuan dio. Bayok die bagi ilmu jiko demo sanggup belajo.👍👍😏😏

SUN FLOWER ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Kedai Tinted Kemaman UV Kool Tint Specialist

Kedai Tinted Kemaman UV Kool Tint Specialist
Kedai Tinted Kemaman UV Kool Tint Specialist
AlamatK1, Medan Selera Masjid Geliga, 24000, Jalan Masjid Geliga, Kampung Dato’ Ibrahim Fikri, 24000 Chukai, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/YACvwGpYkPLDjyqa6
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.30 pm)
Ahad (09.30 am – 06.30 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon
Facebook
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted murah Kemaman:

sy tak faham sangat pasal tinted.Tapi staff bantu menjelaskan dahulu jenis2 tinted sblum pasang.tanya banyak pun diorang ok je.last sekali minta less sikit pun layan jugak.mmg sgt berpuas hati dengan servis kt sini.

mohd sufyan tsauri mohd suri ⭐⭐⭐⭐⭐

nice good service

Zul Faiz ⭐⭐⭐⭐⭐

Puas hati

Zulkifflee Ahmad ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Kedai Tinted Kemaman Mr Tinted Garage Kerteh

Kedai Tinted Kemaman Mr Tinted Garage Kerteh
Kedai Tinted Kemaman Mr Tinted Garage Kerteh
AlamatLot 4556, Jalan Besar Kerteh, Kg Baru, 24300 Kemaman, Terengganu, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/x9U3GTPNWwdZKsBM6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.30 am – 06.30 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+601174662696
FacebookMr Tinted Garage Kerteh
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted murah Kemaman:

Terbaik buat tinted kat sini. Service tip top mmg recommend. Thums up 👍

L MR ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai sgt selesa dgn aircon..servis terbaik, respond pn cepat dan sgt professional..disyorkan/recommended kpd semua

mr Izzac ⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent car window tint installers, with affordable prices, quality products and friendly service. Highly recommended!

T. Rue Crappus ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca juga: 11 Kedai Aksesoris Kereta Melaka Terbaik

Inilah senarai Top 5 Kedai Tinted Kemaman yang telah kami kongsikan. Mencari Kedai Tinted Kemaman yang berkualiti mungkin mencabar, tetapi dengan panduan ini, kami berharap anda dapat membuat pilihan yang bijak.

Memilih Kedai Tinted yang tepat adalah langkah penting untuk melindungi, memperbaiki dan mempercantik kereta anda.

Teruskan mempercayai Kedai Tinted Kemaman yang sesuai dengan keperluan anda, dan pastikan kereta anda kelihatan menarik dan terlindungi dengan baik.

Selamat memilih dan menjadikan kereta anda lebih bertenaga serta berkilau dengan tinted berkualiti dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya and see you soon! Bye-bye! 👋😊

Leave a Reply