Top 6 Kedai Tinted Kota Bharu Paling Best

Posted on

Anda mencari Kedai Tinted Kota Bharu yang paling best? Mencari tempat yang boleh dipercayai untuk memasang tinted kereta boleh menjadi satu tugas yang mencabar.

Keperluan akan perkhidmatan tinted yang berkualiti sentiasa penting, tetapi bagaimana anda tahu yang terbaik untuk kereta anda?

Dalam artikel ini, kami akan mengenalpasti masalah yang sering dihadapi oleh mereka yang mencari Kedai Tinted Kota Bharu, mengagitatkannya dengan cabaran-cabaran yang mungkin dihadapi, dan memberikan penyelesaian dengan menyenaraikan Top 6 Kedai Tinted Kota Bharu yang patut anda pertimbangkan.

Teruskan membaca untuk mendapatkan panduan lengkap mengenai tempat terbaik untuk meninted kereta anda di Kota Bharu.

1. Kedai Tinted Kota Bharu R Kool Tint Shop

Kedai Tinted Kota Bharu
Kedai Tinted Kota Bharu R Kool Tint Shop
AlamatNo.1483-C, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/vKqtaZmGY9Lu4QSu6
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 06.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60129639696
FacebookRkool Tint Shop
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Servis bagus. Sambil tunggu tinted siap ada tempat menunggu yg selesa. Ada mini surau jgk.

Farfarra Empire ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service to install tinted for your car

Azmi Tawil ⭐⭐⭐⭐⭐

Untuk tint kereta, bleh la mai sini. Servis pun okay, harga ikur barangan

Che Hisham ⭐⭐⭐⭐

2. UV Kool Tint Kota Bharu – Pakar Penapis Haba Kereta

UV Kool Tint Kota Bharu - Pakar Penapis Haba Kereta
UV Kool Tint Kota Bharu – Pakar Penapis Haba Kereta
AlamatPT 192, Tingkat Bawah Jalan Mahmod Seksyen 12, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/k9aqp37jRJDCNWwj9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 06.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+601158924080
FacebookUV Kool Tint Kota Bharu
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Alhamdulillah syukur Allah permudahkan dapat tinted yang baik dari adik² yg baik². Semoga lebih maju dan dimurahkan rezeki lg…. Aamiinnn

Sazilah Ubaidillah ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik tinted cermin kereta yg sempurna

BlackDoom Sri MayangKala ⭐⭐⭐⭐⭐

Alhamdulillah selesai masalah..bos friendly dan team pun bagus..tq2 recommamded

Amsyar ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Auto Tint Warehouse – Tinted Kereta Viral

Auto Tint Warehouse - Tinted Kereta Viral
Auto Tint Warehouse – Tinted Kereta Viral
Alamat1314, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/rCLLqUP4xVqiVAMv6
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60135917541
Facebook
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Terbaik tinted cermin kereta

BlackDoom Sri MayangKala ⭐⭐⭐⭐⭐

Aslmkm slm sejahtera semua,
secara keseluruhan agak memuaskan, pemasangan tinted comey, layane kpd pelanggan ok ramah mesra..bubble 95% xdop cuma ada sikik problem sb guna plastik putih hk ada kesan calar..insyaAllah smula² amik berat skit psl ni deh bereh sllu.. keda recomended. 👍

bak_ riy ⭐⭐⭐⭐⭐

Services ok n bagus…staff bg explanation detail….harga berpatutan n murah

alyana MS ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Kedai Tinted Kota Bharu Icegard Car Film

Kedai Tinted Kota Bharu Icegard Car Film
Kedai Tinted Kota Bharu Icegard Car Film
AlamatMalaysia, Kelantan, Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, Lot 1721邮政编码: 15150
Mapshttps://maps.app.goo.gl/MhWftdqigk686HxH8
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60129383312
FacebookIcegard Car Film
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Ok lah, owner dan stuff peramah, boleh sembang2, cuma bahagian claim saja blh claim jika bubble saja, saya punya x bubbles, tp dia kluar urat2 putih, 4 pintu xjelas sgt, blkg plk ketara, tp skrg dah ok, owner lapik satu lagi, dan buat masa ni dah hilang urat2 putih tu.. Terima kasih. Sorry gmbr lupa nk ambil sblm repair

khairul sulaiman ⭐⭐⭐⭐⭐

Professional tinting skill and reasonable price. Friendly staff, nice.. Highly recommended.

Lee Ai Ling ⭐⭐⭐⭐⭐

Cepat & servis terbaik

Mohd Nor Azmi Mohamad ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Cool Tech Tint Shop & Window Film

Cool Tech Tint Shop & Window Film
Cool Tech Tint Shop & Window Film
AlamatLot 1063-B, Jalan Hospital Berek 12, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/3o71tDZWjXu2TpbY7
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60179843136
Facebook
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Got a little scratch on the film after took my car from this shop. Immediately called them and they’re willing replace a new film anytime. The taukey himself replace the film + he was super friendly. Definitely worth it. Kudos.

Eirfan Syamil ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis Tip Top…Sape nak tinted,kedai ni mmg recomended…Pekerja mmg cekap dan mahir…Hasil Quality terbaik….

Muhammad Faris Ahmad Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga murah, keja kemas.

siti hajar ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Auto Tint Warehouse Tinted Kota Bharu

Auto Tint Warehouse Tinted Kota Bharu
Auto Tint Warehouse Tinted Kota Bharu
AlamatLot 1314, Jalan Long Yunus, Kampung Paya Bemban, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/Uxoxwpbh91HxhvrB9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 05.30 pm)
Selasa (10.00 am – 05.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60132022061
FacebookAuto Tint Warehouse Tinted Kota Bharu
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Kota Bharu:

Friendly staff. Good service. 👍🏻👍🏻

Siti Fatimah ⭐⭐⭐⭐⭐

Abe2 dio kecek molek. Nok wat gapo2, dio bincang ngan kito dulu. Ado list hargo nok lagu mano, ikut bajet kito. Tok payoh runsing keno semelih la adik kakok. Insya Allah, service molek.

sharifudin Hartanah ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik.. pekerja ramah… Sentiasa senyum.. banyak membantu jika ada persoalan..

saipul mizan ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca juga: 11 Kedai Aksesoris Kereta Melaka Terbaik

Inilah senarai Top 6 Kedai Tinted Kota Bharu yang telah kami kongsikan dengan anda. Kami faham bahawa mencari Kedai Tinted Kota Bharu yang boleh dipercayai bukan perkara yang mudah.

Namun, melalui artikel ini, kami telah mengenalpasti masalah mencari Kedai Tinted, mengagitatkannya dengan cabaran-cabaran yang mungkin dihadapi, dan memberikan penyelesaian dalam bentuk senarai pilihan teratas.

Kami berharap artikel ini membantu anda membuat keputusan yang bijak dalam melindungi dan memperbaiki kereta anda dengan perkhidmatan tinted yang berkualiti. Selamat memilih Kedai Tinted Kota Bharu yang sesuai dengan keperluan anda dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Leave a Reply