Top 9 Kereta Sewa Ampang Paling Best

Posted on

Kereta Sewa Ampang adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor paling best yang mesti korang cuba!

Hey korang, kalau korang tengah plan nak travel ke Ampang, jangan lepaskan peluang untuk explore bandar ni dengan cara yang paling selesa dan fleksibel – menggunakan khidmat kereta sewa terbaik.

Dengan kereta sewa, korang boleh bebas bergerak dan menjelajahi semua tempat menarik di sekitar Ampang tanpa perlu risau pasal pengangkutan awam atau mengikut jadual yang ketat.

Kereta sewa Ampang terbaik ni memang berbaloi gila sebab korang tak perlu risau pasal transportasi. Pilih je kereta yang sesuai dengan budget dan keperluan korang.

Ada pelbagai jenis kereta untuk dipilih, dari yang kompak dan ekonomi hingga yang mewah dan berprestij. Jadi, tak kira la korang travel solo ke beramai-ramai, pasti ada kereta yang sesuai untuk korang.

Jadi, jangan terlepas peluang untuk merasai keselesaan dan kebebasan memandu di Ampang. Dengan kereta sewa terbaik, korang akan mendapat pengalaman perjalanan yang takkan korang lupakan.

So, jom lah booking kereta sewa sekarang dan bersedia untuk pengembaraan yang tak terlupakan di Ampang!

1. AKB Kereta Sewa KL | Car Rental KL Selangor

AKB Kereta Sewa KL | Car Rental KL Selangor
AKB Kereta Sewa KL | Car Rental KL Selangor
AlamatBlock-A4, A4-G, 26, Jalan Mewah 4, Taman Pandan Mewah, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/w4zgntViRKJKfRy2A
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 10.00 pm)
Telefon+60105496590
FacebookAKB Rent A Car, MPV Alphard Rental, Chauffeur Service Malaysia Kereta Sewa
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan car rental ampang AKB Kereta Sewa KL | Car Rental KL Selangor :

Super voiture ! Nous n’avons eu aucun soucis. Nous avons pris le ferry pour aller à langkawi, le propriétaire nous a envoyé tous les papiers pour nous permettre de traverser

Ali Bello ⭐⭐⭐⭐⭐

Salam. Thank you. Good service. Delibery on time. Good for money. I am happy to do business with you sir.

Zamrud Zainal ⭐⭐⭐⭐⭐

A great experience rent a car to company staff for two months!
Recommend to who wants to rent a car ,can try😃

Lim Annice ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Ridna Car Rental

Ridna Car Rental
Ridna Car Rental
AlamatC-09-11, pangsapuri sri nilam, Jln. Wawasan Ampang, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/nHqGZvt5szTX4EU89
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 10.00 pm)
Telefon+601121669093
FacebookRidna Car Rental
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan kereta untuk disewa Ridna Car Rental :

Affordable, senang berurusan… Tepat ..janji.. , pulangkan deposit on time.

hazlizzah zainal ⭐⭐⭐⭐⭐

Ridna Car Rental terbaik 👍💯 Service tiptop & Mudah berurusan 👌 Terima Kasih 🙌

cekk mus ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended. Harga murah. Owner baik mudah berurusan. Ada android player dan wifi.

Mrs Zila ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kereta Sewa Ampang dan Setiawangsa Kuala Lumpur

Kereta Sewa Ampang dan Setiawangsa Kuala Lumpur
Kereta Sewa Ampang dan Setiawangsa Kuala Lumpur
AlamatJalan 10/27a, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/g41fRFTufByJxoJ78
Jam BukaIsnin – Ahad (08.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60122189650
FacebookKereta Sewa Murah Berdekatan Anda
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan perodua service ampang Kereta Sewa Ampang dan Setiawangsa Kuala Lumpur :

The customer service (Fizree) was very effective, friendly and flexible. Call utk mintak hari ni, hari ni juga dapat. Cuma kena wait for few hours sahaja. Kereta pun in a good condition dan bersih.

Ser Azif ⭐⭐⭐⭐⭐

terbaik bos… moga bisnes y di bina maju

Hakim Mohyi ⭐⭐⭐⭐⭐

Very nice people, car in good condition, highly recommended

Arun Mohan ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Kereta Sewa Ampang PDJ

Kereta Sewa Ampang PDJ
Kereta Sewa Ampang PDJ
AlamatCARWASH NO 55A, Kampung Pandan Dalam, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/hx9BWDCRSUgAcSkP6
Jam BukaIsnin – Ahad (07.00 am – 11.00 pm)
Telefon+60182350922
Facebook
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan perodua service pandan indah Kereta Sewa Ampang PDJ :

PDJ car rental x pernah mngecewakan service tip top kereta bersih n wangi kpd sesiapa yg nk cari kereta sewa bole la try ngan pdj car rental comfirm x cari tmpat lain lpas ne

Laila Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Great service and prompt response from the proprietor.the car was in very good and and clean condition.impressed with the team’s dedication in arranging the car for me despite of my last minute booking.highly recommended 👍

Hikmah Ansar ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik . Sukaa dgan servis depa . Harga yang amat memuaskan .. Dgan adenyaa kereta sewa nie sngg saya nk mnyewa . Layanan pun torbaikk dari kereta sewa ampang pdj 👍👍👍

Azmira Mira ⭐⭐⭐⭐⭐

5. kereta sewa ampang

kereta sewa ampang
kereta sewa ampang
Alamat24, Jalan 5/9, Taman Seri Raya, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/WgNRdmE5ZQ722vtV7
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 11.30 pm)
Telefon+60163180775
Facebook
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan car rental ampang kereta sewa ampang:

Pengalaman saya menaiki kereta myvi se Kereta okay, setakat ni alhamdullilah selamat Memuaskan hati terbaik bro

marko muse ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service.. Nice n Clean car! Harga pun ok 😉👌..

NITA DARWINA SAHARUDIN ⭐⭐⭐⭐⭐

Best place to get good price and nice car…. crew member yang sangat supportive … Thanks !!!

bobby juraimi omar ⭐⭐⭐⭐⭐

6. KeretaSewa2U Ampang

KeretaSewa2U Ampang
KeretaSewa2U Ampang
Alamat22-C (Second Floor, Jalan Wawasan 4/5, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/VBLxMpCndQivGMZUA
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 10.00 pm)
Telefon+60182776585
Facebook
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan kereta untuk disewa KeretaSewa2U Ampang :

Good service. Staff ramah dan harga kereta sewa pun murah. 👍👍👍👍👍👍👍

GP MANZ ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended. Fast reply and good service. Harga pun murah 👍

Zuhaidi Zubir ⭐⭐⭐⭐⭐

Staff Sangat peramah😀

Lenovo Msm ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Kereta Sewa Ampang Ejan

Kereta Sewa Ampang Ejan
Kereta Sewa Ampang Ejan
AlamatBlok A2-G, 10, Jalan Mewah 4, Taman Pandan Mewah, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/2bAzx41Wt2r2Va9N9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 11.30 pm)
Telefon+60163180775
FacebookKereta Sewa Ampang Ejan
Review Google : 5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan perodua service ampang Kereta Sewa Ampang Ejan :

Cheap n best service… I sewa kereta axia auto for 2 days. Memang recommended ye !! Trusted agent…

kuganesh linganeshan ⭐⭐⭐⭐⭐

Walaupun saye x dpt sewa dgn abg ni . Atas hal baru perasan lesen dh mati hahah.. tapi abg ni tetap serve kita dgn baik dan refund semula .

Nurul Husna Abd Rashid ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik👍… Kereta pon tip top meletop..
Harga pon murah… U all mne yg nk Cari kereta Sewa tu.. boleh la try ye..

Fazli Lee88 ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Kereta sewa murah ampang cheras

Kereta sewa murah ampang cheras
Kereta sewa murah ampang cheras
AlamatC-12-07 pangsapuri seri nilam 3/8 jalan wawasan bandar baru ampang, Village, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/kC8BQvKC1CysW8Gu8
Jam BukaIsnin – Ahad (24 Jam)
Telefon+60123467834
FacebookKereta sewa murah ampang cheras
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan kereta untuk disewa Kereta sewa murah ampang cheras :

service terbaeeekkkkkkkkkkk

Raufik suhaimi ⭐⭐⭐⭐⭐

Your service is fantastic n humbly…very fast can get the car n the price is very nice.

Kugan Kugan ⭐⭐⭐⭐⭐

Polite n easy to deal…best price cheap n car clean…👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻

Nur Suaidah Sajadah ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Kereta Sewa Murah Ampang (RN Car Rental)

Kereta Sewa Murah Ampang (RN Car Rental)
Kereta Sewa Murah Ampang (RN Car Rental)
Alamat22, Jalan Watan 5, Taman Sri Watan, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/5cRkLM7n6ZPPXwkq9
Jam BukaIsnin – Ahad (24 Jam)
Telefon+60172307865
FacebookRN Car Rental Ampang/KL
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut Ulasan Kereta Sewa Murah Ampang (RN Car Rental) :

Sempoi… Harga murah… Senang deal ngan owner…kete bersih..👍👍👍

nurulnazira56 nurulnazira56 ⭐⭐⭐⭐⭐

Terbaik..harga murah…

rauf mellennium ⭐⭐⭐⭐⭐

harga murah..kereta bersih

Nurul Nadia ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: 11 Tempat Kereta Sewa Melaka Terbaik

Jadi, itulah cerita pasal kereta sewa Ampang terbaik yang boleh korang guna untuk menjelajah bandar ni dengan lebih selesa dan bebas.

Dengan khidmat kereta sewa, korang tak perlu lagi pening kepala nak mencari transportasi awam atau mengikut jadual yang ketat.

Nikmatilah keselesaan memandu sendiri dan bebas bergerak ke mana-mana destinasi yang korang inginkan.

Ingat, pilihlah kereta yang sesuai dengan keperluan dan budget korang. Dengan pelbagai jenis kereta yang ditawarkan, pasti ada satu yang memenuhi citarasa korang.

Jangan risau, kereta sewa Ampang terbaik ni memang berkualiti dan dijamin memberikan pengalaman perjalanan yang memuaskan.

Jadi, tunggu apa lagi? Kalau korang nak merasa kebebasan dan keselesaan dalam perjalanan korang, bookinglah kereta sewa Ampang terbaik sekarang juga.

Jangan lupa kongsikan artikel ni kepada rakan-rakan yang lain supaya mereka juga boleh merasai pengalaman perjalanan yang serupa.

Terima kasih kerana membaca artikel kami. Semoga maklumat yang kami kongsikan dapat memberi manfaat kepada korang.

Jika ada sebarang soalan atau komen, jangan segan-segan untuk tinggalkan di ruangan komen di bawah.

Sampai jumpa dalam artikel-artikel seterusnya yang lebih menarik dan berguna. Selamat menjelajah Ampang dengan kereta sewa terbaik!

Originally posted 2023-07-02 08:59:16.

Leave a Reply