Top 11 Kedai Tayar Semenyih Paling Best

Posted on

Pernahkah berada dalam keadaan tak tahu terdapat kedai tayar Semenyih yang boleh dipercayai?

Masalah tayar kereta yang haus, bocor, atau mengelupas dapat membuatkan pengemudi terasa tertekan dan terganggu. Bukan rahasia lagi bahawa tayar yang sentiasa dalam keadaan terbaik adalah kritikal untuk keselamatan pemanduan kita.

Dalam artikel ni kita nak cerita pasal kedai tayar Semenyih yang memang famous dengan services dan deals yang cun. Kedai-kedai ni adalah satu daripada kedai tayar Selangor dan kedai automotif Selangor paling best untuk anda kunjungi,

Jangan risau, kami akan menghuraikan senarai 11 kedai tayar Semenyih terbaik yang akan membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas. Teruskan bacaan anda untuk penyelesaian terbaik. Kami nak kongsi info berguna tentang tempat ni. Let’s get started!

Kedai Tayar Semenyih

Berikut ni kami senaraikan kedai tayar Semenyih yang terbaik dan terpercaya. Dengai senarai ini anda boleh memilih kedai mana yang nak dikunjungi untuk tukar tayar kereta anda.

1. Kedai Tayar Semenyih Vista Autocare

Kedai Tayar Semenyih
Kedai Tayar Semenyih Vista Autocare
Alamat2-G, Jalan Semenyih Sentral 2, Taman Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/hNXwebqKWLpGU6pU7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60387238723
Facebook
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service yg diberi sangat baik,cepat dan menyediakan tempat menunggu yg agak selesa kepada customer..layanan staff pun sangat mesra dan sentiasa mendengar permintaan pelanggan..saya sentiasa ke sini untuk merawat kenderaan saya dan juga kenderaan syarikat…

khairee Md Noor ⭐⭐⭐⭐⭐

Good and fast service. Recommended 👍👍👍👍👍

Adeal Adhar ⭐⭐⭐⭐⭐

Customer service terbaik, harga tayar lebih murah dari kedai lain. High recommended!

Shah Dhano ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tayar Semenyih Volk Racing Tyres Sdn Bhd

Volk Racing Tyres Sdn Bhd
Kedai Tayar Semenyih Volk Racing Tyres Sdn Bhd
AlamatNO 55-1 JALAN ECOHILL 1/5B STIA ECOHILL, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/EWKbDgTrZegScEqz9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.30 am – 06.30 pm)
Ahad (11.00 am – 03.00 pm)
Telefon+60182939499
FacebookVolk Racing Tyres Sdn Bhd.
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service and reasonable price. The staff was friendly.

Alya Farhana ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service & good price, very friendly & fast service

Tiew Way Keng ⭐⭐⭐⭐⭐

Very good service by the staff and I’m really satisfied the service thanks.

Baskaran Arokiasamy ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Tayar Semenyih Sri Yoga Auto Service (Kedai Tayar)

Sri Yoga Auto Service (Kedai Tayar)
Sri Yoga Auto Service (Kedai Tayar)
Alamat91, Jalan Semenyih, Pekan Semenyih, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/Jxw7eVDrYdqCveQM7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60126304953
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service and reasonable price

Azaludin Tajudin ⭐⭐⭐⭐⭐

Murah n harga berpatutan

Mohd Yusof Makke ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan layanan baik

Yusuf Yunus ⭐⭐⭐⭐⭐

4. KSY Semenyih Auto Services Semenyih

KSY Semenyih Auto Service
KSY Semenyih Auto Service
AlamatNo. 2, Jalan TPS 2/2, Taman Pelangi Semenyih 2, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/Bm9pbtoBmPvtfEjVA
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 07.00 pm)
Ahad (10.00 am – 05.00 pm)
Telefon+60387275480
Facebook
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Tayar bocoq, mai dia tampai ka sumbat aku xtau tapi setel masalah

Che Qayyum ⭐⭐⭐⭐⭐

Reliable workshop provide good service at reasonable price

Ivy Sew ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service

Thirukumaran Shanmugam ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Fastrack Tyre Battery & Services-Semenyih

Fastrack Tyre Battery & Services-Semenyih
Fastrack Tyre Battery & Services-Semenyih
Alamat7-G & 9G, Jalan Tps 2/1, Taman Pelangi Semenyih 2, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/rTuXLc289A4dVBB57
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60107774245
FacebookFastrack Tyre Battery & Services – Semenyih
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Owner peramah, servis baik

Zack Zakaria ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan, trusted. Lain kali boleh dtg utk buat minor service

ahmad zafri bin ab aziz ⭐⭐⭐⭐⭐

Kepunyaan bumiputra..Servis tip top..inform cust apa yg perlu tukar..harga reasonable.. Pekerja peramah..owner lg peramah😁…cust tak tunggu lama..pekerja pantas buat kerja.. Recommended..

Ainal Rashidah Abd Rashid ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Fook Fatt Tyre & Battery Semenyih

Foot Fatt Tyre & Battery
Foot Fatt Tyre & Battery
Alamat30, Jalan 1/10, Seksyen 1, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/DhA27B5RZJy13ZMK6
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60387235273
Facebook
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Got outdoor services

Angel Tan ⭐⭐⭐⭐⭐

An old shop but excellent service and reasonable price. Highly recommended.

Siew Yee Lau ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai tayar terbaik

Pro Shah Rizal ⭐⭐⭐⭐⭐

7. ECW Garage Tyres & Sports Rim Semenyih

ECW Garage Tyre & Sports Rim
ECW Garage Tyre & Sports Rim
Alamat38, Jalan 1/2, Seksyen 1, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/yk9qRc8gLHTdkg396
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60132880381
FacebookECW Tyres & Sport Rim
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Better services

Shuk Riey ⭐⭐⭐⭐⭐

Mantap kedai nie, layanan service mmg terbaik 👍🏻 staff semua bagus.. buat kerja cun kemas rapi 👍🏻 sangat berpuas hati dan sangat highly recommended untuk beli tayar dan sportrim 👍🏻 …

shedazs azmy ⭐⭐⭐⭐⭐

Tayar murah2 kedai ni. Boleh buat bayar bulan2😎

Bob Fairus ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Kedai Tayar Semenyih Syarikat Kam Soon

Syarikat Kom Soon
Kedai Tayar Semenyih Syarikat Kom Soon
Alamat120f, Jalan Bandar Teknologi, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/6mCdNCza3GTNJTkw5
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60387230013
Facebook
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Good service. Fast.

jijoi cit ⭐⭐⭐⭐⭐

Reasonable price, Servis pantas dan yang baling penting layan yang mesra. Highly recommended!!

amirul asraf ⭐⭐⭐⭐⭐

dah tukar Tayar untuk toyota saya . Harga berpatutan , murah dan boss friendly . mesti datang.

Sean Lim ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Michelin Tyre – Empire Auto – BMW Mercedes Audi Volkswagen Specialist Semenyih

Michelin Tyre - Empire Auto - BMW Mercedes Audi Volkswagen Specialist
Michelin Tyre – Empire Auto – BMW Mercedes Audi Volkswagen Specialist
Alamat70, Jalan Tps 1/7, Taman Pelangi Semenyih, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/D43zE6AtyH9XKyrx5
Jam BukaIsnin – Sabtu (08.45 am – 06.00 pm)
Telefon+60182218830
FacebookMichelin Empire Auto Car Care
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service baik harga berbaloi dan ade warranty

Farid Syah ⭐⭐⭐⭐⭐

Best Workshop. Tahu check benda-benda kecil. Kalau nak jimat.. bgtau Mr. Linko.. dan dia akan cadangkan benda yg perlu servis.

Luke Lemang ⭐⭐⭐⭐⭐

Sangat puas hati dgn kerja buat

ramli ahmad ⭐⭐⭐⭐⭐

10. Kedai Tayar Semenyih Mr.Wheel

Kedai Tayar Semenyih Mr. whell
Kedai Tayar Semenyih Mr. Whell
AlamatEco Majestic Ivoris, 2-2, Jln Eco Majestic 9/1B, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/2gyDUMotbPMiaYHP7
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60143231393
FacebookMr.Wheel
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Harga murah…pilihan banyak…pasti dtg sini smula nanti lau nak tukar sportrim lagi ✌️👍

To’kiey Mokz ⭐⭐⭐⭐⭐

terbaik & berpatutan.. harga pun menarik.. service dari staff semua ok 👍👍👏👏

Awe Yana ⭐⭐⭐⭐⭐

lokasi senang jumpa. harga berpatutan, x kedut diskaundan servic terbaik

Nor Faizalnain Tamin time ⭐⭐⭐⭐⭐

11. Kedai Tayar Semenyih Silicon Auto Sdn. Bhd.

Silicon Auto Sdn. Bhd.
Kedai Tayar Semenyih Silicon Auto Sdn. Bhd.
Alamat48-G, Jalan Tps 1/4, Taman Pelangi Semenyih, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/R2UMeR9degPSnQmS8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60387234721
FacebookSilicon Auto
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service terbaik dan Harga berpatutan

meen mokhtar ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis terbaik masa menunggu pon tak terlalu lama

Norlida Ishak ⭐⭐⭐⭐⭐

Kualiti kerja yg baik dan berpatutan, Memang datang sini je selalu. Bilik menunggu berhawa dingin pun ada selesa!

– FAAlinkYT ⭐⭐⭐⭐

Jadi, selepas mengenalpasti masalah tayar anda, membantu anda menyelesaikan masalah tayar dengan mudah dan pantas. Kami harap senarai top 11 kedai tayar Semenyih yang kami kongsikan telah memberi anda penyelesaian yang paling sesuai.

Dengan kedai-kedai tayar yang berkualiti ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah tayar yang mengganggu perjalanan anda. Jadi, pastikan anda menyimpan senarai ini sebagai rujukan untuk masa hadapan dan teruskan memandu dengan yakin.

Selamat memilih dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Gravatar Image
Saya menyediakan maklumat terkini mengenai dunia mobil, termasuk ulasan, kajian, berita, dan banyak lagi. Saya juga menyediakan panduan yang berkaitan dengan pembelian, pemilikan, dan penjagaan mobil, serta petua yang berguna untuk membantu anda menikmati alam perkilangan automotif. Saya memberi anda asas yang diperlukan untuk membuat pilihan yang bijak dan tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a Reply