Top 6 Kedai Cermin kereta Bangi Paling Best

Posted on

Kedai Cermin Kereta Bangi adalah satu dari banyaknya kedai automotif Selangor paling best yang mesti korang cuba!

Apa khabar, pembaca setia! Hari ini kami ingin berkongsi cerita menarik tentang sebuah kedai yang pasti akan memikat minat anda. Jom kita bercerita tentang Kedai Cermin Kereta Bangi!

Okay, korang mesti pernah mengalami masalah cermin kereta pecah, betul tak? Macam mana tu?

Nah, ceritanya begini. Satu hari, aku terkena nasib malang, cermin kereta aku pecah teruk. Sikit punya la terperanjat! Mesti korang boleh bayangkan keadaan aku masa tu.

Dalam kepala aku dah bayangkan kos yang teruk untuk membaiki cermin kereta tu.

Tetapi, nasib baik aku telah diberitahu tentang Kedai Cermin Kereta Bangi oleh kawan aku. Dia kata tempat ni memang terbaik dan harga pun berpatutan.

Sampai je di Kedai Cermin Kereta Bangi, aku dah teruja tengok pelbagai jenis cermin kereta yang terpampang cantik dalam kedai tu.

Tapi yang paling menarik, staff kat sana semua sporting gila! Mula-mula masuk tu, dorang sapa aku dengan penuh mesra. Ada yang cakap Bahasa Melayu, ada yang campur dengan Bahasa Inggeris.

Macam-macam je! Nasib baik aku faham sikit-sikit Bahasa Inggeris tu, kalau tak memang terpinga-pinga lah.

Bila tanya pasal harga cermin kereta, dorang tak cakap tekanan. Tak macam kedai lain yang sikit-sikit nak tipu orang.

Dorang bagi harga yang jujur dan terang-terang. Rasa lega sangat bila dapat harga yang berpatutan. Siap dengan kualiti yang terbaik lagi!

Tak sampai setengah jam pun, cermin kereta aku dah siap dipasang dengan cekap oleh pakar-pakar di Kedai Cermin Kereta Bangi. Memang tak sia-sia aku datang ke sini!

Semua proses tu berjalan dengan lancar dan cepat. Lagi pun, kawan-kawan aku yang pernah datang ke kedai ni pun cakap sama, dorang memang hebat dalam kerjaya dorang!

Dijamin puas hati! Bukan setakat kualiti cermin yang terbaik, tetapi servis pun memang tip-top gila. Memang tak rugi pun!

Alah, tak payah fikir panjang! Cepat-cepat pergi ke Kedai Cermin Kereta Bangi dan dapatkan cermin kereta yang paling cun dan harga yang paling berpatutan! Jangan lupa, sharelah dengan kawan-kawan korang yang lain.

Nak tak nak, berbaloi jugak kan? So, apa lagi? Jom serbu Kedai Cermin Kereta Bangi sekarang!

1. Cerminpro Bangi – Pakar Cermin Kereta

Cerminpro Bangi - Pakar Cermin Kereta
Kedai Cermin kereta Bangi Cerminpro Bangi – Pakar Cermin Kereta
Alamat33, Jalan Kajang Impian 2/1, Taman Kajang Impian, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/BSHycBFCA6dVEd6k6
Jam BukaIsnin – Ahad (08.00 am – 04.00 pm)
Telefon+60 19-235 0505
FacebookPakar Cermin Kereta
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Servis terbaik dari Haris dan Lan. Pemasangan terus di rumah memudahkan customer. Tak sampai sejam, siap pasang dan ganti cermin. Terima kasih.

MK Amir ⭐⭐⭐⭐⭐

Akmal & Apai, terima kasih atas servis yang cepat dan hasil kerja memuaskan..urusan claim yg cepat dan senang.highly recommended.

hakim baihaqi⭐⭐⭐⭐⭐

service lan/dave memang terbaik..memang professional…

ahmad anas ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Cermin kereta Bangi Windscreen2U

Windscreen2U
Kedai Cermin kereta Bangi Windscreen2U
Alamat5-G-1, Jalan Medan PB1A, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/hgEpkqPfnANd8q5V9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 12-952 2623
FacebookWindscreen2U
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Service yang sangat cepat dan mudah, replacement cermin siap dalam masa kurang 2 jam. Semua pertanyaan juga dijawab dengan baik. Thumbs up for Windscreen2U!

Putri Serena Anuar Sani ⭐⭐⭐⭐⭐

Servis best dan technician yang terlatin. Harga untuk repair cermin murah dan ada lifetime warranty. Terima kasih!

Farah Amira ⭐⭐⭐⭐⭐

Service sooooo slow. Janji 2 jam, tapi 3 jam lebih baru Siap. Sapa nak dtg mmg kene cancel appointment lain. 😓

liza 6779 ⭐⭐

3. Kedai Cermin kereta Bangi Dr. Windscreen Sdn Bhd

Dr. Windscreen Sdn Bhd
Kedai Cermin kereta Bangi Dr. Windscreen Sdn Bhd
AlamatNo. 32, Jalan 7/7b, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/mdPS8hzNKozBAimh8
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 12-331 3625
FacebookDr Windscreen Sdn Bhd-Bangi
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Staff very friendly dan terangkan proses claim dengan jelas. Proses tukar windscreen acceptable time

Megat Khairil Shafli Megat Khas ⭐⭐⭐⭐⭐

Service teruk. Payment machine rosak dan nak kena refund la apa la. Please improve payment system

Pow3r Pow3r

Good place to repair cracked windscreen, the shop manage to repair my star cracked with minimal cost, workers was friendly too, great job! Would come here again whenever to replace my windscreen 👍🏻👍🏻👍🏻

R Muhd Hafiz ⭐⭐⭐⭐⭐

4. The First DR Cermin Enterprise Bangi

The First DR Cermin Enterprise
Kedai Cermin kereta Bangi The First DR Cermin Enterprise
AlamatNo. 32, Jalan 7/7b, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/ULVkzDVQscQBe1z69
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.30 am – 07.00 pm)
Telefon+60 12-238 7908
Facebook
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

Quick service but when they remove dashcam, they didn’t put it back as original place & ask customer to do it by themself.

Adi Azlan ⭐⭐

Tempat paling murah. Harga boleh kawtim. Bos dia baik 👍👍👍

diniy aslam ⭐⭐⭐⭐⭐

Very good and fast service.

whuzs ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Voltex Windshield Services Centre Bangi

voltex windshield services centre
Kedai Cermin kereta Bangi voltex windshield services centre
Alamat20, jalan 8/35, seri bangi, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/Mfq3Q9ge9hUYUfiLA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+60 3-8926 1082
FacebookVoltex Windshield Services Centre
Review Google : 4.0 ⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

recommended. even without appointment,easy to do window change. please bring necessary documents. if yoir car are rare,please call first to ensure your window are available.

Ace Syafiq ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik,tauke peramah, cepat,Dari start proses klaim insurance sampi la siap pasang cermin depan cuma 1 jam setengah jer.

Taufiq Tukiman ⭐⭐⭐⭐⭐

Nice service

Mohd Afif Asnu ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Mobile Windscreen Bangi

Mobile Windscreen
Kedai Cermin kereta Bangi Mobile Windscreen
Alamat79, Jalan 8/1, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Darul Ehsan
Mapshttps://goo.gl/maps/vuiPPhe81f5JSy5fA
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 05.30 pm)
Telefon+60 12-269 9582
Facebook
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Ulasan:

UlasFast and good service. The installation was done clean and fast. Got free tinted for the windscreen too. Will definitely recommend this place to my friends. Satisfied!an

Nurul Ain mohd ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service provided. Installer friendly. Keep up the good work.

Danny Lau ⭐⭐⭐⭐⭐

Hari ni aku mai jam 9.30 pagi, kerana temujanji aku jam 10 pagi. Dan sekarang sudah jam 12.53 tengahari, aku masih menanti cermin aku yang masih tak kunjung tiba.. first and last aku mai sini

fakhrul anuar ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca Juga: Kedai Cermin kereta Kuantan Terbaik

Itulah cerita tentang Kedai Cermin Kereta Bangi yang memang terbaik dan tak boleh dipandang remeh.

Korang dah tahu kan, kalau cermin kereta korang ada masalah, jangan risau! Hanya perlu singgah ke Kedai Cermin Kereta Bangi je, semua masalah selesai dengan mudah.

Aku sendiri dah cuba dan memang puas hati dengan servis dan harga yang ditawarkan.

Kawan-kawan aku pun cakap yang sama. Dorang semua cakap, memang best gila! Jadi tak rugi langsung kalau korang cuba sendiri.

Ingat, cermin kereta ni penting tau.

Selain daripada memberikan keselamatan ketika memandu, cermin kereta yang cantik juga memberi kesan pada penampilan kereta korang. Jadi jangan main-main dengan cermin kereta!

Kalau korang nak tahu, Kedai Cermin Kereta Bangi ni tak cuma buat cermin kereta je tau.

Dorang juga ada banyak lagi perkhidmatan lain macam tinted cermin dan macam-macam lagi.

Jadi kalau korang ada apa-apa masalah berkaitan dengan cermin kereta, boleh je terus pergi ke sini.

So, jangan tunggu-tunggu lagi! Kalau nak cermin kereta yang terbaik dengan harga yang berpatutan, Kedai Cermin Kereta Bangi je lah pilihan terbaik.

Ingat, mereka tak main-main dengan servis yang ditawarkan. Korang pasti puas hati!

Nah, kalau korang nak info lanjut tentang Kedai Cermin Kereta Bangi ni, boleh je check website dorang atau boleh terus hubungi dorang punya customer service.

Dorang akan layan dengan baik dan pasti menjawab semua soalan korang.

Ok, aku harap korang dapat benefit dari artikel ni.

Kalau nak baca artikel-artikel menarik lain lagi, jangan lupa terus kunjungi laman web kami. Sampai jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Take care and drive safely, guys!

Leave a Reply