Top 10 Kedai Tayar Kulim Paling Best

Posted on

Hai semua! Apa khabar? Hari ni kita nak bawak korang jalan-jalan cari tayar untuk kereta atau motorsikal.

So, dalam artikel ni, kita akan cerita tentang Kedai Tayar Kulim yang memang jadi pilihan utama. Kedai kedai ni adalah satu daripada kedai tayar Kedah dan Kedai automotif Kedah paling best yang mesti anda kunjungi.

Jadi, jangan pergi jauh-jauh, duduklah sebentar dan kita share info menarik tentang tempat ni. Let’s get rolling!

Kedai Tayar Kulim

Berikut ni kami senaraikan 10 kedai tayar Kulim paling best dan terpercaya untuk anda. Kami harap senarai ni membantu anda dalam memilih kedai mana yang nak dikunjungi.

1. Kedai Tayar Kulim Lamago Tyre Kulim

Kedai Tayar Kulim
Kedai Tayar Kulim Lamago Tyre
AlamatJALAN, Kampung Simpang Tiga Keladi, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/5NkmLH64i7ZESQaA9
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60134222276
FacebookLamago Tyre
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar kereta Kulim:

cepat dan cergas buat keja

Mohamad Shaiful ⭐⭐⭐⭐⭐

Service tiptop. Lepas buat alignment kereta dari mcm bwk sampan terus handling mantap. Ada free air lagi. Harga berpatutan. Cuma customer agak ramai so lama sikit tunggu tapi overall mantap.

Muhamad Fariz Nordin ⭐⭐⭐⭐

Servis dari staf sangat baik, tempat menunggu yang selesa, makanan dan minuman percuma disediakan untuk pelanggan, pelanggan akan dimaklumkan harga sebelum membuat penukaran/ servis.

Nasyitah Rahim ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tayar Kulim Akina Tyre (Kulim) Sdn Bhd Kulim

Akina Tyre (Kulim) Sdn Bhd
Akina Tyre (Kulim) Sdn Bhd
Alamat112-115, Lorong Semarak 1, Taman Semarak, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/zNZ64Zuj1cTEAYZ46
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+6044917891
FacebookAkina Tyre Sdn Bhd
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Kulim:

One of the best place to go in Kulim for vehicles tyres and wheels, feel free to give them a call!

Hanif Radzuan ⭐⭐⭐⭐⭐

Staf sangat membantu dalam membuat pilihan tayar. Tayar dapat tahun semasa. Depa buat kerja cepat cermat.

Maisarah ⭐⭐⭐⭐⭐

fast service, affordable prices, nice staff.

afi Ef ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Kedai Tayar Kulim Tyreplus – KS One Tyre Service Centre

Tyreplus - KS One Tyre Service Centre
Tyreplus – KS One Tyre Service Centre
Alamat1638 & 1639, Jalan Junjong, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/BwwMo4VFoRF64syy8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60125843010
FacebookKs One Tyre Service CentrTyre Plus-KULIM
Review Google : 4.3 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar kereta Kulim:

Saya cuma tukar tayar, tetapi staff KS One berusaha bersungguh sungguh utk pastikan balancing chamber kereta saya stabil utk pemanduan yg lebih selesa dan selamat. Terima kasih Lee Hoay Chwan

pidicoco ⭐⭐⭐⭐⭐

Service terbaik..layanan ok.x ambik masa lama untuk tukar tayar dan aligment.harga yang berpatutan…😊👍👌 …

Daud Saad ⭐⭐⭐⭐⭐

good location and staff. Affordable price.

pakda lan ⭐⭐⭐⭐⭐

4. Champion Tayar Motor Murah Kulim

Champion Tayar Motor Murah
Champion Tayar Motor Murah
Alamat12, Jalan Lunas, Kampung Sungai Badak, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/8B8yV5acb54VtbhY9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (03.00 pm – 07.00 pm)
Khamis (Tutup)
Telefon+601127484735
Facebook
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Kulim:

Servis sangat bagus, harga tayar juga sangat murah berbanding dengan kedai lain, tambahan tayar baru buatan tahun 2023, memang susah nak cari di market. Tentu saya akan support lagi. 👍👍👍

Low Chee Seong ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga not bad… workmanship mantap…elok je keje semua…maybe boleh tambah baik dari segi pilihan jenis tayar…apa ii pon terbaik 👍 …

Afiq Zain ⭐⭐⭐⭐⭐

Pekerja sini friendly & senang berurusan untuk bagi pendapat dan pilihan yang terbaik. Cara kerja pun amat teliti & ada juga bagi nasihat. Serious memang ngam 👍🏻 …

Fayyadh Roslan ⭐⭐⭐⭐⭐

5. Jit Sin Shop Tires & Batteries Kulim

Jit Sin Shop Tires & Batteries
Jit Sin Shop Tires & Batteries
Alamat23 & 24, Jalan Kelang Lama & Pusat Perniagaan Putra, Kampung Kelang Lama, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/hpev5zmvT8JoEgCP9
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.45 pm)
Khamis (09.00 am – 04.00 pm)
Ahad (Tutup)
Telefon+6044903824
Facebook
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar kereta Kulim:

Tempat favourite tukar tayar dan buat alignment. Tak pernah mengecewakan

Noorazmir Zakaria⭐⭐⭐⭐⭐

This would be the better wheel alignment shop in Kulim..less known to many of their capability.

Alambuana alambuana ⭐⭐⭐⭐⭐

Very reasonable price and fast service. Overall satisfied.

melvin chang ⭐⭐⭐⭐⭐

6. Toyo Tires Kulim/ YHL Motorsports Kulim

Toyo Tires Kulim/YHL Motorsports
Toyo Tires Kulim/YHL Motorsports
AlamatLorong Beringin 2, Taman Beringin, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/UjE6UsMEsD9JG78B8
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.45 pm)
Telefon+6044857075
FacebookToyo Tires Kulim (pusat service tayar yhl Motorsports)
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Kulim:

👍buka sampai malam,bukan saja servis taya,minyak hitam, break,exsoba,dan sebagainya.

Mohd Sufri ⭐⭐⭐⭐⭐

Pekerjaan baik-baik dan mesra,Saya selalunya mendapatkan khidmat repair kereta disitu.

Mohd Aminuddin Bakri Hashim (Jelajahjelajahdunia) ⭐⭐⭐⭐⭐

Kedai termurah dan paling berbaloi didaerah Bandar Kulim.. Ultra racing safety bar juga amat best harganya kalau order disini.. Cuma perlu sediakan sedikit port utk pelanggan yg menunggu turn disini..

abd.razak osman ⭐⭐⭐⭐⭐

7. KLM City Auto Tires Sdn. Bhd. Kulim

KLM City Auto Tires Sdn. Bhd.
KLM City Auto Tires Sdn. Bhd.
AlamatNO.245-D, Jalan Tunku Putra, Kampung Kelang Sagu, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/xkGVYvBdc9oBtVAb6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+6044906106
FacebookKLM City Auto Tyres Sdn Bhd
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar kereta Kulim:

Excellent service n very honest. I went for changing engine oil. They checked n told me I still got 3000 so not need to change. So honest… N didn’t change anything

leong lai kuen ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga dpt affordable, kedai lain mahal lg. Servis laju dan boleh dipercayai. So far takde suruh tukar mcm2

Syahiirah Harun ⭐⭐⭐⭐⭐

Good service and friendly staff.. very recommended..

Aina Sofea ⭐⭐⭐⭐

8. Rock Service Center Kulim

Rock-Service-Center
Rock-Service-Center
AlamatMalaysia, Kedah, Kulim, 186 – J, Jalan Simpang Tiga邮政编码: 09000
Mapshttps://goo.gl/maps/3HHkszopPvTfaxXPA
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+6044950651
Facebook
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar Kulim:

Great service and able to negotiate the price doesn’t matter when this pandemic some shop increase their cost but not here. . Fast service and they also friendly with the customer.

Prabu Sha ⭐⭐⭐⭐

Staff mesra layan customer..cepat.. hrga tayar murah jugak la.. affordable..👍👍👍 …

Muhammad Syauqi Asyraf Bin Ahmad Tajudin ⭐⭐⭐⭐⭐

Best services in town.very friendly !

musthaffa mus ⭐⭐⭐⭐⭐

9. Pintayar Trading Sdn Bhd Kulim

Pintayar Trading Sdn Bhd
Pintayar Trading Sdn Bhd
AlamatJalan Cengal 1, Taman Cengal Indah, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/oZxsqiJUgoj2PiDX6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Telefon+6044909246
FacebookPintayar Trading Sdn Bhd
Review Google : 4.1 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan kedai tayar kereta Kulim:

This tayar shop open everyday in a week (except maybe CNY?) So really convenient to people like me who only able to service on weekend.

melon2soda ⭐⭐⭐⭐⭐

Problem with your car? Don’t worry, they provide best support

Ing Yi Lee ⭐⭐⭐⭐⭐

Great service….workers and staff great…on the spot work done

Raghbir Mubarak Singh Shergill ⭐⭐⭐⭐⭐

10. Julang Bakti Trading Kulim

Julang Bakti Trading
Julang Bakti Trading
Alamat8, Jln Tasek Junjong, Kampung Baru Junjong, 14000 Kulim, Kedah, Malaysia
Mapshttps://goo.gl/maps/uu3UTYfB4SnCnkBU6
Jam BukaIsnin – Ahad (09.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tutup)
Telefon+60194527796
FacebookJulang Bakti Trading Kedai Tayar Melayu
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tayar Kulim:

Harga dan layanan amat terbaik Dan boleh bertolak ansur

haikal jabir ⭐⭐⭐⭐⭐

Tauke kedai friendly betul. Harga reasonable. Boleh bayar transfer online. Staf pun tak sombong. Support bisnes orang kita

Muhammad Johari A Karim ⭐⭐⭐⭐⭐

Terkejut beruk la tayar murah, servis terbaik, cepat dan effisyen, layanan pun tiptop. Berbaloi datang dari penang. Thumbs up 👍 Semoga murah rezeki dan maju jaya.

Hannan Nuh ⭐⭐⭐⭐⭐

So, tu je lah cerita kita pasal Kedai Tayar Kulim yang memang awesome habis! Dah tahu kan tempat best nak tukar tayar kat Kulim ni.

Jadi, kalau korang punya tayar kereta atau motorsikal ada masalah, takyah risau lagi. Terus je la pi Kedai Tayar Kulim. Diorang punya service memang terbaik, harga pun tak meletup-dompet.

Jom support local business, jom support Kedai Tayar Kulim! Share cerita ni dengan kawan-kawan semua supaya diorang pun boleh experience the greatness.

Okay, habis cerita untuk kali ni. Drive safe, jaga tayar elok-elok, dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya. Bye-bye! 👋😊

Leave a Reply