Top 10 Kedai Tinted Seremban Paling Best

Posted on

Anda mencari Kedai Tinted Seremban yang terbaik terbaik untuk mempercantik kereta anda?

So, dalam artikel ni kami telah menyusun senarai Top 10 Kedai Tinted Seremban untuk memudahkan anda dalam membuat pilihan terbaik untuk kereta anda.

Dalam artikel ini, kami akan memperkenalkan kepada anda kedai-kedai tinted yang terkenal dan berpengalaman di Seremban.

Teruskan membaca untuk mendapatkan panduan lengkap mengenai tempat terbaik untuk meninted kereta anda. Let’s get started!

1. Kedai Tinted Seremban UV Kool Tint

Kedai Tinted Seremban
Kedai Tinted Seremban UV Kool Tint
AlamatLot 27, Jalan S2 F1, Garden Homes Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/r8Jqdi6UexyW1mJf8
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 06.00 pm)
Jumaat (Tertutup)
Telefon+60148877071
FacebookUV Kool Tint Seremban
Review Google : 4.5 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Servis excellent.. pemasangan yang kemas d teliti daripada installer…quality tinted berpatutan dengan harga…Terbaik👍👍👍kereta ke-2 buat pemasangan di VKool …

Norizan Hassan ⭐⭐⭐⭐⭐

I had a very good experience here. Highly recommended with the services and the friendliness of the staff and marketing person !! Good job and well done..

Bronson Ng ⭐⭐⭐⭐⭐

Tinted berkualiti, service Tip Top. Harga mampu milik berbanding jenama lain, dapat potong haba 98%. memang tak panas dah keta aku

Mohd Fauzi ⭐⭐⭐⭐⭐

2. Kedai Tinted Seremban Sunz Tint

Sunz Tint Seremban
Kedai Tinted Seremban Sunz Tint
AlamatLot 20879 & 23603 jalan, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/zcj3Ni22QjEXw3Uv9
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 07.00 pm)
Telefon+60122320364
FacebookSUNz – Seremban
Review Google : 4.6 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Tuan kedai sangat peramah saya dan wife tersangat puas hati sahabat² yg lain nak pasang tinted dtg sini support bisnes orang kita.

Junaidi Johari ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan jaminan kedai ni bagus ada waranty card…..tq bos said

MJ FLEET AUTOMOTIVE ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended! Service laju gila and kemas. Staff also baik

Sophia Nasaruddin ⭐⭐⭐⭐⭐

3. Raytech Seremban #Era Square (Tinted Shop)

Raytech Seremban #Era Square (Tinted Shop)
Raytech Seremban #Era Square (Tinted Shop)
Alamat8, Jalan Era Square 2, Era Square, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/ztSaM3NeVyZFMh7H7
Jam BukaIsnin – Sabtu (09.00 am – 06.00 pm)
Telefon+6067688836
FacebookRaytech Seremban – Era Square
Review Google : 4.8 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Staff berikan penerangan tentang jenis2 dan kualiti tinted yang ada dengan jelas sekali. Mudah berurusan dengan staff di sini. Memahami bajet pembeli dan cuba berikan servis yang terbaik untuk pembeli 👍🏻👍🏻 Staff yg memasang tinted mahir dan berhati2 memasang tinted. Sangat berhati2 dan teliti.

Norhafizal Che Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

Semua ok.. kne sediakan tempat menunggu yg lebih ok.. pekerja mesra alam tak sombong.. 😉

Mohd Salleh ⭐⭐⭐⭐⭐

Thank you for your wonderful service 🤝

Johnv Ananth ⭐⭐⭐⭐⭐

4. JS Nano Ceramic WIndow Film (Js Tint Shop-Seremban)

JS Nano Ceramic WIndow Film (Js Tint Shop-Seremban)
JS Nano Ceramic WIndow Film (Js Tint Shop-Seremban)
Alamat41, Lorong Sri Mawar 12/2, Taman Sri Mawar, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/kSkTt359LKuF7eU18
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.00 pm)
Ahad (10.00 am – 02.00 pm)
Telefon+601110372959
FacebookJS Nano Ceramic Window Film
Review Google : 4.9 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Memang terbaik👍👍, servis yg mantap, harga yg berpatutan, mehh korang dtg sini… Jgn tggu trus pacak jer.. ⭐⭐⭐⭐

zaliy 1989 ⭐⭐⭐⭐⭐

recommend ,boleh datang survey survey

Hafizal Tokwali ⭐⭐⭐⭐⭐

Recommended tint shop in Seremban area..Good quality tint and customer service

Yugasunthran P.Mohan ⭐⭐⭐⭐⭐

5. TCL Auto Accessories & Tinted

TCL Auto Accessories & Tinted
TCL Auto Accessories & Tinted
Alamat9, Jalan S2 F1, Garden Homes Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/MaTph3PsuFGq8157A
Jam BukaSelasa – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Ahad (10.00 am – 05.00 pm)
Telefon+6066339659
FacebookTCL Auto Accessories & Tinted
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Superb fast. Very dedicated boss…

SUBASH BALAN ⭐⭐⭐⭐⭐

Good customer service. Reasonable price for good service. Went here to wrap my car’s front grille, door handle, and boot chrome lining. Very satisfied.

Abdul Muiz ⭐⭐⭐⭐⭐

Harga berpatutan utk assesori kereta.

ali md ⭐⭐⭐⭐

6. Kedai Tinted Seremban GW Tint Specialist

GW Tint Specialist
Kedai Tinted Seremban GW Tint Specialist
Alamat70, Jalan Bandar Senawang 4, Pusat Bandar Senawang, 70450 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/xuL7GBGbmYRCw6PQ9
Jam BukaIsnin – Ahad (10.30 am – 07.30 pm)
Ahad (11.00 am – 07.00 pm)
Telefon+601111220422
FacebookGW TINT Specialist – Tinted Kereta Senawang
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Srsly recommended, just come and ask for your budget. Whatever your budget they always serve you like a VVIP without fail.

F1038 Hakimi yusri ⭐⭐⭐⭐⭐

Saya datang kedai ni 4 hari yg lalu. (baru sempat nak leave a review). Overall okay. Layanan, explanation and service yg diberikan pun terbaik. Ruang menunggu juga cantik dan selesa. Harga tinted affordable.

Zai Elleyza ⭐⭐⭐⭐

Servis mmg terbaik, perkhidmatan mesra pelanggan, Tmpt menunggu sgt selese, Siap ade servis pantry lg.. Klu bwk ank2 jgn risau,jajan n gula2 pun ade. Mmg selsesa sgt2 .. Sgt recommended 👍👍

Norazlina Mohd yusof ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Seremban Tint Shop

Seremban Tint Shop
Seremban Tint Shop
Alamat70100 No.142, 143, Jalan Tuanku Antah, Seremban Negeri Sembilan, Jalan Tuanku Antah, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/ewdiD46sVn7s255q7
Jam Buka
Telefon+6067635335
FacebookTint-Shop (Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia)
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

A very skillful workers perform their task n job. Very satisfied and high in trust to this shop. Will come again if needed for others vehicle. Keep going.

mohd muzahar mohd yusoff ⭐⭐⭐⭐⭐

Very good service and highly recommended shop

Surenkumar Manimaran ⭐⭐⭐⭐⭐

Highly Recommended Place for Tinted. The boss will give you best advice on cost saving & suitable products.

Siaw Richard ⭐⭐⭐⭐⭐

8. Pro MasterTINT

Pro MasterTINT
Pro MasterTINT
Alamat462, Jalan Bandar Senawang 18, Pusat Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/RTeDzsSrTT7PdvVx6
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.30 am – 06.30 pm)
Telefon+60195335106
FacebookPro MasterTint (462 Jalan Bandar Senawang 18)
Review Google : 4.7 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Last year pasang tinted kat sini. Then terkopek cermin penumpang belah kanan. Datang semula untuk tanya kalau warranty boleh cover. Tapi katanya sebabkan cermin saya dah ade koyak sikit tak boleh cover. Tapi tuan kedai kata dia boleh ejas. Allahuakbar. Semoga murah rezeki. After sales sangat memuaskan. 🙌

amirul aqmar ⭐⭐⭐⭐⭐

Pekerja yang sangat pantas.. kualiti power dan komunikasi yang sangat baikk.. terbaikk support

Zahier Zaki ⭐⭐⭐⭐⭐

Tempat tinted terbaik..harga berpatutan..serbis mantap

Azry Shah ⭐⭐⭐⭐⭐

9. TintedMagic Senawang

TintedMagic Senawang
TintedMagic Senawang
Alamat16, Jalan Tmn Komersial Senawang, Taman Komersil Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/5aQZKBui37LK4gmLA
Jam BukaIsnin – Ahad (10.00 am – 07.00 pm)
Jumaat (Tertutup)
Telefon+60134086862
FacebookTinted Magic N9
Review Google : 4.4 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Kedai yg sangat pemurah with promotions and tak berkira. And very excellent service too! 😊. Boleh minta utk check tint punya IRR reading, VLT, and UVR reading dekat kedai, and they’ll help you. Overall, I’m very satisfied 🥰. Really recommended 👍👍👍.

Syahir Sahari ⭐⭐⭐⭐⭐

1 to 1 tinted service. Very helpful crew.

Zaffar Harun ⭐⭐⭐⭐

Good services and Friendly staff

íճղմ ตմհαตαժ Nordin ⭐⭐⭐⭐⭐

10. Tint 3D Car Tinting Shop

Tint 3D Car Tinting Shop
Tint 3D Car Tinting Shop
Alamat11, Jalan S2 G2, Garden Homes, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Mapshttps://maps.app.goo.gl/mDhHujLdAcCTXnLW8
Jam BukaIsnin – Sabtu (10.00 am – 06.30 pm)
Telefon+60102598011
FacebookTint3D
Review Google : 4.2 ⭐⭐⭐⭐

Berikut ulasan Kedai Tinted Seremban:

Good service

Fieza Eija ⭐⭐⭐⭐⭐

Clear explanation. Friendly. Good advice given. Does the price comparison and explains well on the difference.

Meera GM ⭐⭐⭐⭐⭐

Nice price, clear explanation

zulkarnain ismail ⭐⭐⭐⭐⭐

Baca juga : 11 Kedai Aksesoris Kereta Melaka Terbaik

Demikianlah, kami telah berkongsi senarai Top 10 Kedai Tinted Seremban yang boleh anda pertimbangkan.

Dalam artikel ini, kami telah memperkenalkan kepada anda pilihan-pilihan terbaik untuk mempercantik dan meningkatkan keselesaan kereta anda.

Semoga panduan ini membantu anda dalam mencari Kedai Tinted Seremban yang sesuai dengan keperluan anda.

Selamat memilih dan menjadikan kereta anda lebih bertenaga serta berkilau dengan tinted berkualiti dan jumpa lagi dalam artikel seterusnya and see you soon! Bye-bye! 👋😊

Leave a Reply